Отговори
# 615
  • Добрич
Пепърче, ние ползваме be safe в моята кола и maxi kosi в колата на мъжа ми. Засега се събира дребния, малко трудно, ама все пак. Мисля до годинката да ги ползвам. Аз не го свалям от колата бисейфа, точно защото е много тежко и с Матей вътре е голям зор. За след годинката Стокето ще го разкарам, ако не и по-рано, заедно със стола и ще видя дали ще вземем нов стол за Матей или ще наследи батковите столчета. Ако се интересуваш, ще обобщя как съм направила избора на новия стол Simple Smile

# 616
Благодаря ви много за поздравленията за Ния! Hug  bouquet
На малката- голяма  Никита - мнооооогооо здраве и късмет и много весело детство!   bigdance2
Весела Коледааааааааааа! santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman

# 617
~Галка~, в Хиполенд има промоция на няколко модела столчета за хранене, но промоцията е до утре. http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/pdf/KKandA21.pdf

# 618
  • София
Мили момичета, Весела Коледа! Бог да Ви благослови, много здраве, щастие и уют в домовете ви и много топлина в душите ви Hug
Принцеске, да ти е жива и здрава хубавата кака, много да те радва и слуша Hug
Гунди, мила, на патерици - да е жива и здрава малката Ния  Hug
И Самимами, честит имен ден мъжа ти, само хубави неща ви желая  Hug
Прочетох само последните две странички, е и аз от гости не мога да се отърва ooooh!
И ние снощи си бяхме сами и беше страхотна Бъдни вечер  Simple Smile
Валерчо има страхотни подаръци, аз също Blush Моите са по-големи ,защото са слети с тези за РД, но по-крупните са ми - страхотен златен пръстен от нашите, който отдавна исках, палто от визон от мъжа ми и аз си подарих една много официална огърлица, само ще видим кога ли ще имам повод да я сложа - сигурно за кръщенето на малкия, като най-близко очертаващо се, официално събитие  Blush
От утре ще съм по-редовна Embarassed

# 619
  • Добрич
Лошичке, сподели, ако имаш инфо кога почват намаленията в Зара, че да не се разходя утре напразно до Варна Simple Smile
Белверде, уби рибата с подаръци Simple Smile)) Със здраве и кеф да си ги носиш  Sunglasses

# 620
Весела Коледа мили мами, пожелавам ви много здраве и уСмихнати бебета.
Да се похваля Борис лази, повдига дупе и забива глава във възглавницата и се придвижва. Много е забавно да го гледам. Дядо Коледа му донесе бОулинг дрънкалки, пожарна кола и кНижка с приказки. На милото подарих вратовръзка и абонамент за фитнес. И на мЕн си подарих абонамент за фИтнеса, таткото ми купи парфум имам и нов телефон комбинирн подарък и за рождения ден, но най-хубавия подарък бе от английското правителство - работни разре6ения, официални документи кОито 4акаме от 6 месеца. А парата се падна на тати, дано си намери работа тАзи година.

# 621
  • Варна
Весела Коледа и от мен!
Вчера Бобо се накъса да реве, буквално се накъса, аз се опитвах да правя лозови сърми и картофени кюфтета, познайте как се правят на прибежки и прекъсвания  - 2 минути на тенджерите, 10 с Бобо, не ще баща си, само мен ooooh! В резултат картофените кюфтета не ми се получиха, ядосах се и изхвърлих сместа в кофата, накрая след всичкия рев на Бобо и на мен ми дойде много, затворих се в банята и аз се наревах яко. Затова пък вечерта беше хубава, събрахме се у сестра ми и дребо беше вече спокоен и щастлив Simple Smile И аз си пийнах домашно винце, голям кеф Laughing

# 622
Весела Коледа  и от мен!

# 623
  • До морето
Марли, на 27ми или 28ми, но със сигурност не е утре  Wink

Благодаря за пожеланията за ММ. Ние преди малко вдигнахме едната маса, сега слагаме другата. Досега празнувахме Коледа, сега почва именния ден  hahaha Именника шета, а аз кърмя и пиша с лявата ръка. Айде весело на всички ви   bigdance2

# 624
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!

Да са ни живи и здрави мъниците, които направиха тази Коледа много специална за всички нас,
Да сме живи и здрави всички ние, за да се грижим за тях,
Да са ни светли дните и уютни вечерите,
Дано имаме здраве и сили да раздаваме радост и добро на всички около нас
И много  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички.

# 625
Весела коледа!
Пожелавам на всички да са много щастливи и обичани!

# 626
  • София
При нас парата се падна на къщата  Mr. Green
Баба и дядо подариха на всички билет от националната лотария и почти всички спечелихме по 2лв и ще участваме в жребий за участие в ТВ предаването  Mr. Green Емма е една от печелившите с 2та лева.
Шишетата са на МАМ и едното шише е почти ново.Явно и това не е проблем.Ще пробвам утре да ги стерилизирам всичките да видим дали ще се оправи положението.
Ето и една снимка от нас от Бъдни Вечер с огромни благодарности към Vivien_
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 23:25 от tayra

# 627
Благодаря ви!
Честита Коледа на всички мами, бебета и семействата им и да имат много щастливи моменти заедно!

Честит имен ден на Нийка-Разкошотийка и рожден ден на Никита - да са живи и здрави и гордост на мама и тати!  Hug
Честит именик на Самимами - много да я слуша и да й е жив и здрав!  Peace
Честита страхотна прическа на малката пандичка!  Hug

Явор много искам да го стригнем,но баща му не дава дума да се продума.Той сега е малко като Уди кълвача..има си един врътнат перчем  Heart Eyes

И ние сме така! Много ми се играе с машинката ... ама така или иначе му стригнах малко перчема отпред без да разбере баща му ...  Rolling Eyes 

Ново 20 - счупи ни се количката от хайманосване в снега и сега известно време ще сме без докато ни я поправят.  Той ММ я позакрепи малко, ама #2gunfire
Ние тази година сме скромни откъм подаръци ... ММ ме пита какви подаръци ще си разменяме, пък аз му казвам, че първо аз ще му подам детето, после той ще ми го върне ...  Mr. Green
Вие вашите пък да си ги ползвате със здраве!  Peace

# 628
Честита Коледа на всички! С пожелание за безброй щастливи мигове и много сбъднати мечти!
И честит имен ден на всички празнуващи на Коледа!

Ето ни и нас петимата:
Скрит текст:

Не стана най-сполучливата снимка, но на малките бързо им омръзва да позират и няма време за много дубли. Изкарахме Коледа вкъщи, хапнахме, приспахме челядта към 24 и заспахме почти веднага с мъжа ми. Тази година всички празници ми се струват леко невъзможни откъм организация, готвене и други. Днес все още нямаше как да изкарам малките с количката, тя излизаха на терасата, а каката ходи да прави снежен човек с баща си. Чакаме да се поразтопи още малко снега, вече 6-ти ден вкъщи само не е много хубаво, искам навън да ходя с хлапетата дори и да е на минус термометъра.

Подаръците бяха основно за Денислава - пижамка, лакомства и книжка. Както и на 90% готова детска стая. Мъжа ми не можа да си използва пълноценно почивните дни, за да монтира мебелите, но резултата е страхотен. Остана матрака на другото легло и ще е готова за експлоатация и унищожение пролетта. Килима също е временен, ще се купува нов в тон с мебелите скоро.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Понеже може да не успея да пиша няколко дни - Весело посрещане на 2013 година!

# 629
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО  Hug нека коледната звезда бди, пази и благослови вас и семействата ви.

На малките джуджета и джуджанки, желая преди всичко да са здравички, весели, щастливи, щури и любопитни  деца и да растат в семействата си обградени с много обич, топлина и уют.

marley__ аз се интересувам как избра столчето за кола, аз от няколко дни чета и се чудя между Макси-кози Тоби и Рьомер. Гледах и класациите на ADAС.  Peace

Момичета имам няколко прозаични въпроса
1. При регистрацията на бебето за избор на личен лекар и за първото посещение на доктора в къщи - плащахте ли нещо? / питам заради една близка  Peace/
2. За бебета около 5 месеца - започвате ли вече да ги слагате да седят по малко? Моят разбойник не иска вече да лежи, само на ръце или свит на 90 градуса /тоест вдигнати крачета и глава/

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 01:25 от dioni

Общи условия

Активация на акаунт