Тайра ти докато храниш малката с пюре даваш ли и вода? Защото на сестра ми шишетата от пюретата бибероните и станаха оранжави и не се измиват .Да не би и при тебе да е така ?
Ние прекарахме добре на Бъдни вечер.Паричката се падна при нас на къщата,а при баща ми се е паднала на малкия. А миналата година се падна на мене и ми донесе най-голямото ми късметче - Моето слънчице. Малкия получи доста подаръци. Вече има и проходилка .Ама много интересни са измислили - има кола закачена която пее и свети и се сваля,телефонче,две дрънкалки и някакви бутони които пеят като ги натиснеш.Сега ще чакаме само да порастне и да му дойде времето за да я ползва .
Вчера на сестра ми детенцето имаше имен ден ,но милото не беше на кеф много му се спеше и неискаше дори да яде .
Блонди вече е на българска земя
Тук при нас има някаква традиция за тези които са суеверни и спазват ,че до 1 годинка не се постригва детето.Направо после за да му е по-гъста косата . Ама ако му е по-гъста на детето как ще се чака незнам. Помня ,че видяхме на едно събиране дете с шипка отгоре и майка ми попита как се казва малката и жената отговори - АМИ ТЯ НЕ Е МОМИЧЕ ,А Е МОМЧЕ
Ами хайде да залягам,че утре на обяд сме при кумувете .Дано и хресат подаръците който и купихме.Взехме и за 2-те и внучки .
За подаръци с моят мъж не си разменихме.Получих от баща си парички и малкия също .
)) Ти питаш дали ги слагаме сами да седят подпрени с възглавници, нали? Защото повечето дечица вече си седят, но в родителите. Аз още не го слагам сам да седи. 
А знам, че и е рано още и не е хубаво, но като я взема в мен и реве и иска да я изправя. Като лежи и се хваща за дрехите и се напъва да става
На следващата консултация ще питам доки кога мога да я слагам по малко седнала, защото ми е голяма мъка с това мрънкане постоянно като е легнала
то на 3 часа да цедиш е ебати хамалогията, ми аз на час зърното ми вече прилича на

.
Ама аз ги правих по друга рецепта. Скоро 5 месеца, а?