Отговори
# 630
Събудих се да се стискам .
 Тайра ти докато храниш малката с пюре даваш ли и вода? Защото на сестра ми шишетата от пюретата бибероните и станаха оранжави и не се измиват .Да не би и при тебе да е така ?
Ние прекарахме добре на Бъдни вечер.Паричката се падна при нас на къщата,а при баща ми се е паднала на малкия. А миналата година се падна на мене  и ми донесе най-голямото ми късметче - Моето слънчице. Малкия получи доста подаръци. Вече има и проходилка .Ама много интересни са измислили - има кола закачена която пее и свети и се сваля,телефонче,две дрънкалки и някакви бутони които пеят като ги натиснеш.Сега ще чакаме само да порастне и да му дойде времето за да я ползва .
  Вчера на сестра ми детенцето имаше имен ден ,но милото не беше на кеф много му се спеше и неискаше дори да яде .
  Блонди вече е на българска земя Laughing
Тук при нас има някаква традиция за тези които са суеверни и спазват ,че до 1 годинка не се постригва детето.Направо после за да му е по-гъста косата . Ама ако му е по-гъста на детето как ще се чака незнам. Помня ,че видяхме на едно събиране дете с шипка отгоре и майка ми попита как се казва малката  и жената отговори -  АМИ ТЯ НЕ Е  МОМИЧЕ ,А Е МОМЧЕ   Shocked Shocked Shocked     и при което направо онемяхме .АМи да го беше постригала отколкото да го бъркат.
  Ами хайде да залягам,че утре на обяд сме при кумувете .Дано и хресат подаръците който и купихме.Взехме и за 2-те и внучки .
  За подаръци с моят мъж не си разменихме.Получих от баща си парички и малкия също .

# 631
Добро утро, милички  Hug Hug

Искам да честитя на празнуващите имен ден в4ера. Бъдете много здра Hugви и щастливи  Hug Hug
Васе, тя и нашата Hug количка нещо не я бива, захожда малко едното колеле, че и аз сигурно ще я дам да я погледнат

Диони, 1. не не ми е искал, мисля че не се плаща;
2. да, Адриана сиак да седи седнага и само се напува, и то седнала, ама на 90 градуса

Тайра, много сте хубави с Емма
Файв, страхотни дечица  Hug Hug

И при нас толкова много подаръци, смях , гости, страхотна Коледа изкарахме  Heart Eyes

# 632
Добро утро!

Диони,
1. Не, не са ми искали, не се заплаща това!
2. Още нямаме 5 месеца, но определено и на Снежка не и се лежи, все още не я повдигам, но навършили 5 мисля да започна. Аз като гледам сега в шезлонга си е повдигната.

Файв, страхотно семейство!

Дафи, благодаря за инфото.

# 633
  • София
Диони:
1. Не се заплаща изборът на личен лекар;
2. Седи седнал, когато го държим и на шезлонга е поизправен, но не седнал. В резултат той се опитва да се надига и главата му е във въздуха, само и само да не лежи. Simple Smile)) Ти питаш дали ги слагаме сами да седят подпрени с възглавници, нали? Защото повечето дечица вече си седят, но в родителите. Аз още не го слагам сам да седи.

# 634
Коледа мина, сега сме в очакване на Дядо Мраз  Laughing
Невероятно удоволствие да си седиш на дивана и да гледаш как татко и син се опитват да ходят или лазаят  Simple Smile това им е най-хубавото на празниците - вси4ки да са в къщи.
Моят мъник не стои мирен и минута дори - да остане легнал по гръб с някоя играчка в ръка ни се слУчва само сутрин за 15 мин. Иначе едно въртене, мрънкане, опитва се сам да се изправи и почти се вдига до седеж - слава богу , че засега е почти  Mr. Green и ако го хвана и изправя как само му грейват очичките  Simple Smile Най-обича да се правиме, че ходи - държа го прав едвам да докосва пода и той пешеходства  Grinning
Дай боже все така жизнен да е и здрав, и всички бебоци да са,  да радват мамите си  Hug

ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ

# 635
dioni, нищо не се плаща. Ние нямаме още 5 месеца, но Ина отдавна не иска да стои легнала Sad А знам, че и е рано още и не е хубаво, но като я взема в мен и реве и иска да я изправя. Като лежи и се хваща за дрехите и се напъва да става  hahaha На следващата консултация ще питам доки кога мога да я слагам по малко седнала, защото ми е голяма мъка с това мрънкане постоянно като е легнала  Crazy

# 636
Само моя маймун ли не иска да седи?!
Но май на мен ми е по спокойно и хич не бързам ....така лежащ ми е много удобен  Mr. Green

Нашите подаръци пък всяка година са скромни....по обясними причини. За децата да има пък другото не е важно.
Е на....сега мм искаше ел.цигара и понеже не разбирам си я избра сам.

Малкото шиле пък след поредна нощ на мятане и мрънкане го взех до мен и сега безпаметно спи.....да се бях сетила по рано... ooooh!

# 637
Васето  hahaha hahaha паднах с разменянето на подаръци  Mr. Green сори за количката  Hug
Леле, Белверде какви изискани подаръци  Mr. Green  Hug
Диони, по повод седенето - ние сме ей така https://www.youtube.com/watch?v=vP664P2iidc&feature=youtube_gdata_player
Блонди, разпиши се от бг земя  Mr. Green
Вие там софиянките що не си спретнете срещичка  Hug
Тайра, Файв, хубави снимки  Heart Eyes
Аз цедя от лявата на всеки час  Shocked Shocked, някой път 2..едва едва събирам по капки, за да може Анди да цока кърма..ама честно не знам докога ще издържа  newsm78 то на 3 часа да цедиш е ебати хамалогията, ми аз на час зърното ми вече прилича на  Sick Sick

# 638
Честита Коледа, момичета, здраве и щастие на вас и близките ви  Hug

Ние сме  bg  

Не съм ви изчела още. Малко ни е уморително тук, писанката категорично отказва да стои и да спи при свекърва ми, и Криско беше така, в стаите ли има нещо, не знам, рев, рев, та сме си при наще и е спокойна. Ние сме си при наще по принцип, но на Коледа не можахме и 2 часа да останем, а за НГ няма и да се пробваме изобщо  Crazy
Взех пелени на Памперс, че Либеро не намерих първия ден, веднага й пламна дупаринката, уж същите ползваме, ама не. Белите кърпички миришат странно, Лактаната се оказа с изтекъл срок на годност, та ходих да я връщам  Rolling Eyes
Взехме от Хиполенд столче, модел на Бертони, 129лв и е доста добро  Simple Smile Ето такова е, в магазина на касата излезе на цената на старите модели, та сме малко на далавера  hahaha

ще се опитам днес да ви изчета и да пиша пак   Heart Eyes

# 639
  • Варна
Весела Коледа от нас с Борко Simple Smile

Скрит текст:

Блонди,
добре дошли Simple Smile Мдааа, сблъскали сте се веднага с родната действителност Crazy Нашето столче е съвсем същото Simple Smile
Борето също иска седнал, аз още не го оставям, но той успешно се надига сам. А, и вече държи играчки, поднася ги към устата, прехвърля в другата ръка.
sofiaaa,
и Борко май ще почнат да го бъркат, ако ме го кръцнем скоро, а така ми е жал. Не от суеверие, просто ми се свиди косичката му.

# 640
Честита Коледа и от мен.
Не съм ви чела, бяхме в мами по празниците и не, че нямаше компютър, но не съм влизала. Сядам да чета. :*

# 641
  • София
Честито Рождество Христово и от нас!!!!!!!

Диони
категорично за 1во посещение съм заплащала и при двете си деца Stop.
И около мен всички са плащали, то реално за да запишеш детето при лекаря трябва да има ЕГН, а при 1вото посещение още няма. Тоест детето няма как да бъде записано като пациент.

за сядането - както казва Биби, в нас посядва. Самостоятелно още не съм пробвала.

сега по старите теми

Васи, честито зъбче! Не си спомням да си споменавала че е много кисел, май лесно го е изкарал?

Блонди кифличките на Карлсон ги пробвах и нещо не ми се получиха. Ама то и аз не съм най-видния кулинар, така че предполагам че повредата е в задкормилното устройство  Mr. Green

Муки, тия орехчета са ми много любими.... Наскоро казах на майка ми да търси пресата, но не я открихме  #2gunfire

Гунди Честит имен ден на Нийка на патеричка!
Леа, честит 4ти рожден ден на Никита!

Белверде, страхотни подаръци си получила  Simple Smile

Котка Честити ви разрешителни!

Даммммм и още щях да пиша ама малкото човечЕ вече си иска манджата.

# 642
  • София
Честито Рождество Христово. Желая здраве на всички, много веселие и детски смях във всяко семейство.

Ние бяхме болни точно на празника. Първо беше баткото, зарази и малката и имах 2 болни дечица, с температура и червени гърла. За щастие вече оздравяват. Пожелавам си това да беше, че направо настръхвам като се сетя за предните 2-3 нощи.

Ето една джуджанка и от мен:

# 643
Месечинке, Борето започва страшно да прилича на теб  Hug

Елвирке, лесни са, не знам защо са се объркали  Thinking Ама аз ги правих по друга рецепта. Скоро 5 месеца, а? Crazy Hug

Уф, как забравих с това да започна  Embarassed Пак да благодаря на Диди, Захариеза, Ани Захав и Белверде за красивите картички с милите пожелания  Heart Eyes На Б'тката за хубавата играчка и красивото кост'мче (не знам къде е тая буква тук  Crazy Laughing), коледното, дето й го бях купила, сигурно е шито за змии, няма копчета, не се разтяга и освен тънка, хлъзгава змия, друго не може да се напъха вътре  Twisted Evil та бяхме с твоето и беше екстра. Тя прекара в рев коледата, де, но това е друг въпрос  hahaha И на Ивка за розовия костм, картичката, книгата и ябълката (същата, като на лентичката на Гунди  hahaha), много я хареса, голямо дъвкане й удря   bouquet

Зачудих се за вит Д, дето давате по 2 капки, това е все едно аз да давам по 12, вместо 5, защо такива ударни дози давате?  newsm78 Без Ивка,че имаха наченки на рахит, тогава ок, ама иначе?  Thinking

Трябва да търся за тук комп'тър, този е много зле вече, ама втора употреба. Утре ще се подстрижа, после сме на професионални снимки всички, после кръщене, после кръчма, направо зле ми става  Crazy

# 644
Добър ден,момичета Hug
Васе,честито ви зъбче.
Белверде,страхотни подаръци си получила,със здраве да си ги ползваш!
Анита,Месечинке-много хубави бебета Heart Eyes
Муки,и Велито изобщо не иска да стои седнала,на последната консултация лекарката ми каза да я оставям на 45 градуса,подпряна с възглавници,ама тя не ще.Чак се чудя как ще се захранваме.
Блонди,много е хубаво столчето,и цената му е добра.
Аз реших другата седмица да почвам със захранването,явно вече не й стига млякото-снощи от 12 до 7 сутринта се хранихме три пъти,през два часа,такова чудо и като беше новородена не е било.Някой почвал ли е захранването с оризова каша,да сподели точно как се приготвя,с колко лъжички се почва,на колко дни се увеличава количеството newsm78.Педката каза-за седмица-две трябва да се замести цяло хранене,ама доста бързо ми се струва,по-бавно ще карам аз.
Диди се позагуби,дано Матеа е оздравяла вече.
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт