В България нямало налични 
Месечинке, Магнифисент, Тайра, Анита - много сладки джуджета си имате. Аз по - късно ще се опитам да кача снимки на моя джуджан

Ивка- ние ще започваме с Оризова каша на Милупа - Педи каза да стартирам с 1-2 лъжички и да увеличавам докато стигне до 80 гр. - после го донахранвам с кърма. Като цяло тя е на мнение, че не трябва да се измества цяло хранене. И аз мисля да я послушам поне в началото, не знам дали ще устискам цяла година да кърмя. То и детето ще си покаже, де. Та почваме с оризова, безмлечна, караме 10 дни и после каза да вкарам Елда. Блонди, обаче каза, че Елдата се препоръчвала към 7ми месец, та сега трябва да намеря с какво да заместя Елдата като номер 2. Блонди, включи се

Блонди, добре дошла у дома
Столчето е готино, ма много зелено бе
Ама нали съм по промоциите - отивам в Кауфланд за бели памперси и гледам Джъмбо пакет Хъджис 104 бройки на цената на 80 бели Памперс. Веднага грабнах един пакет и си викам Еееее, един път и аз да ударя кьоравото
Еми, то добре ,ама още като ги отворих видях, че са по- малки от Памперс, хем са размер 3. Два пъти сложих и двата пъти беше мокър
и сега имам 102 памперса (ма важното е че са на промоция
Вчера си мислех дали ще е готова след месец за захранване, но ми се струва че с тези темпове ще си седи без проблем в столчето.
.Покрай нея и Ивето получи много играчки,че кумата и майка ми са на принципа-не може само за едното а за другото не-та щом каката има РД и сестричката намазва.
Помагайте със съвети

, ама много кисело днес Елито. Дано го отпуснат скоро болежките.
, че АМ трябва да се кипва и вари