Отговори
# 645
  • До морето
Васето- много се смях с вашите коледни подаръци  Laughing Много кофти за количката, ние нашата от седмица не сме я ползвали - само като го сложа и почва да пищи. Иска вече да зяпа, скучно му е в зимния кош, обаче аз не мога да намеря чувалче за Муци Слайдер и затова не съм изкарала летния кош. Някой ако може да помогне с някой чуждестранен сайт, откъдето да поръчам.  Praynig В България нямало налични  #Cussing out

Месечинке, Магнифисент, Тайра, Анита - много сладки джуджета си имате. Аз по - късно ще се опитам да кача снимки на моя джуджан  Heart Eyes

Ивка- ние ще започваме с Оризова каша на Милупа - Педи каза да стартирам с 1-2 лъжички и да увеличавам докато стигне до 80 гр. - после го донахранвам с кърма. Като цяло тя е на мнение, че не трябва да се измества цяло хранене. И аз мисля да я послушам поне в началото, не знам дали ще устискам цяла година да кърмя. То и детето ще си покаже, де. Та почваме с оризова, безмлечна, караме 10 дни и после каза да вкарам Елда. Блонди, обаче каза, че Елдата се препоръчвала към 7ми месец, та сега трябва да намеря с какво да заместя Елдата като номер 2.  Блонди, включи се  Laughing Дано съм ти помогнала  Hug

Блонди, добре дошла у дома  Hug Столчето е готино, ма много зелено бе  Mr. Green Много странно с тези памперси, аз от белите памперс съм най- доволна, един път взех Либеро и Самуил се подсече. Онзи ден пък как се набутах  ooooh! Ама нали съм по промоциите - отивам в Кауфланд за бели памперси и гледам Джъмбо пакет Хъджис 104 бройки на цената на 80 бели Памперс. Веднага грабнах един пакет и си викам Еееее, един път и аз да ударя кьоравото  Joy Еми, то добре ,ама още като ги отворих видях, че са по- малки от Памперс, хем са размер 3. Два пъти сложих и двата пъти беше мокър  ooooh! и сега имам 102 памперса (ма важното е че са на промоция  Mr. Green

# 646
  • София
Весела Коледа! Бъдете здрави, щастливи, обичани и успехи във всяко начинание! Hug

# 647
*SamiMummy*,и аз на същата каша се спрях,на безмлечната.Нашата лекарка каза,че можело и подсладена да взема,ама ще изчакам,за да не свиква бебка със сладко първо.Днес ще поразгледам книжката за захранването,че ми е притеснено да не объркам нещо.Дано и Блонди се включи.

# 648
  • София - град
Честита Коледа и от нас  Hug

Не съм заплащала за първи преглед, то това оставаше!!!  #2gunfire

А за сядането....ами оставям я, какво да я правя такъв луд рев настава като е легнала. Хваща се за клина и почва да се тегли като луда.  Crazy  Вчера си мислех дали ще е готова след месец за захранване, но ми се струва че с тези темпове ще си седи без проблем в столчето.

Нещо празниците не минаха както ми се искаше. Вече с всяко изминало нещо се убеждавам как трябва най-накрая да се изнесем за да започнем да създаваме свои традиции които да спазваме.
На бъдни вечер бяхме 1 час у баба, останалото тук. От там се скапа настроението, а и това двойно ядене. Тук защо не си ял,там защо си ял малко  Crazy Искам вече да имам бъдни вечер само с моето семейство /бебка и баща й/ .... Без да мисля кой ще обидя и кой какво ще си помисли ако не сме при него....  Crossing Arms ooooh!  Ох отплеснах се,ама ми тежи вече. Дано тази година скапания апартамент да стане...  #2gunfire   За да си станем нормално семейство,без вмешателство....

*SamiMummy* , ужас с тия памперси  Joy 102  Crazy 
Ние взимаме Памперс актив бейби  нямаме проблеми.

Ето и едно видео как се радва на един от Коледните си подаръци. Разбира се хванах края на еуфорията  Crossing Arms
Скрит текст:

# 649
Блонди,то на мен ми стана зле като ти чета програмата  Shocked Не мога аз на толкова фронтове да се включа...камо ли адекватно.
Софи,защо си мислиш че  като сте си във ваше жилище няма да има сърдити при кого да сте на празниците.Поне при нас тъпотиите продължават  ooooh! Сега както Кика е болна категорично отказах да ходи до село само и само да си получи подаръка,а и ми е много грозно някой да се радва на моето дете без да се интересува на него какво му е,здраво ли е,ходи ли му се на село......приемат я като някакъв инструмент за кеф  #2gunfire
Онзи ден баща й като си ходи за прасето им казал ако имат да дават нещо за нея /щото не мисля че за Явор ще имат подарък/ да го дават или да дойдат те,но незнам защо у нас избягват да идват.Сигурно заради мен  Mr. Green И поставили условие когато Кика иде тогава...може и напролет да било ама тогава щяла да си получи подаръка  #2gunfire Идиотщини.
Вчера й звъня да й честитя Коледа и само едно мерси й се откъсна от сърцето.

Явор одеве ми докара инфаркт..... и то пак баща му виновен.Сложил му любимата овца на две рингчета вместо на едно и така отива по-близо до него,налапал й крака ама толкова навътре го натъпкал,че като го погледнах - посинял,очите му ще изскочат.....хубаво се беше задушил,маха с ръцете,рита с краката.....всичко коледно и празнично ми се изпари.Малоумна работа!

# 650
Сами, пробвай в  магазина на ивентас, мисля че там гледах и ние сме със същата, ама аз още съм със зимния кош  Hug

http://www.iventas.bg/index.php?option=com_contact&view=cont … =1&Itemid=226

Муки, пълни ид..тщини са това с подаръците за пролет, според мен.  Hug Hug Дано не те засягам  Hug

# 651
Една Нийка като Дядо Коледа
Скрит текст:

# 652
  • Пловдив
Благодаря момичета за пожеланията Hug Hug Hug
Тези дни не пускам много компа и честно казано ми е малко криво да не ви следя,ама пък си ви обичам и ми липсвате  Heart Eyes.

Гунди прекрасна е Нийката,много е нежничка душичката.
Всички бебоци са прекрасни,поразгледах ФБ и чак не мога да повярвам -миналата година по това време бяха едни точици само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Никита се затрупа с подаръци от РД и Дядо Коледа и чак и стана досадно накрая-ама така е като са през ден  Blush.Покрай нея и Ивето получи много играчки,че кумата и майка ми са на принципа-не може само за едното а за другото не-та щом каката има РД и сестричката намазва. Mr. Green
Което ме навежда на мисълта че август пак ще сме на този принцип Heart Eyes.

# 653
Весела Коледа, момичета!  Hug
Тези дни нямах време за форума и за компютър изобщо. Хвърлих бърз поглед на последните 2-3 страници. Но ви следя във фейсбук. Много са ни сладки августинчетата.
Честито на всички празнуващи, които съм изпуснала   bouquet
Честит Ден на бащата на августовските татковци, да бъдат най-добрите, грижовни и всеотдайни бащи  Crazy
За сядането: само съм го пробвала как ще стои( и за 1-2 снимки  Blush), но Дани няма и желание засега. Дай му да стои прав и да скача, по-доволен от него няма.
Блонди, добре дошла в BG  Hug
Ние сме добре, кърмим се, но за 20 дни Дани е пораснал с 1см. и 350г.  и се чудя не е ли малко. Доки настоява да започвам със сок, но аз категорично казах, че сок няма да дам. Иска да започваме с ябълково пюре след празниците.  И сега съм пред дилема да давам или не, и ако да - какво.   Thinking Помагайте със съвети  Hug

# 654
Радвам се, че ви разсмях ...  Flutter
Ми Елвирка, не му излезе трудно, ама и аз по принцип не се оплаквам за нищо като знам какви трудни бебета има. Малко по-често се буди нощно време и хленчосва, много си лапа ръцете и се лигави, но това е бял кахър дето се вика. Абе кротко си ми е детенцето!  Blush

# 655
albena82, ние за 1 месец бяхме наддали само 400гр., но сме пораснали с 3см. Доки каза, че щом  пълни памперсите значи няма за какво да се притеснявам. Също иска да започнем със сок и после плодови пюренца, но аз смятам да започна с оризова каша или картофено пюре.

Моята Ина от вчера е много мрънкаща, трудно заспива през деня, а като изпусне момента за заспиване и после става страшно  ooooh!

# 656
  • гр.Велики Преслав

Ние си имаме пробило зъбче  Grinning , ама много кисело днес Елито. Дано го отпуснат скоро болежките.

За сядането - за кратко я слагам подпряна на възглавници или в столчето за хранене, когато й давам пюре. Но тя и не иска вече само да лежи. Така, че детето си показва.

За оризовата каша - аз започнах с нея. 1 суп.л. каша + 50 мл АМ /кърма/  , но на Елица не й допадна. Въведох след това зеленчуковите пюрета, които давам на обяд, но не съм заместила цяло хранене, въпреки че захраних преди месец. След обед само понякога давам от оризовата каша смесена с плодово пюре, но един или два пъти в седмицата. Основно си караме на АМ и просто я запознавам постепенно с различните видове пюрета /зеленчукови и плодови/. Смятам, когато й е познато вече всичко, тогава да заместя напълно хранене. Може и да не съм права, но поне няма да оставя гладно детето  Laughing

# 657
simi,за какво да се засягам  Mr. Green Аз с тия хора нямам нищо общо по кръвна линия  Mr. Green
Преди малко ни навестиха ....нали знаете по филмите как казват "бях наблизо и случааааайно реших да мина" Е същата работа,само че си донесоха и подаръците,което разбива горното обяснение  Mr. Green Както и да е..... влизам само да ви се похваля че разбивам конкуренцията откъм подарък - точилка! Излишно е да казвам от кого е  Mr. Green Че и етикетчето с цената не беше махнала -2,50  bowuu

Пак много хубава Ния видях  Heart Eyes
Д.Захариева- честито зъб!  newsm47

# 658
  • София - град
Излишно е да казвам от кого е  Mr. Green Че и етикетчето с цената не беше махнала -2,50  bowuu

Shocked Shocked Shocked стига бе!!!!!  Crazy hahaha

# 659
..... влизам само да ви се похваля че разбивам конкуренцията откъм подарък - точилка! Излишно е да казвам от кого е  Mr. Green Че и етикетчето с цената не беше махнала -2,50  bowuu

Joy Joy Joy Печелиш  hahaha  При следващо посещение -  с точилката по главата  Mr. Green

Книжката за захранването днес я изгълтах все едно изчетох верните и полезни съвети от бг мамма  Joy Хубава е, като изкл'чим това, че за всяко зеленчуково п'ре за захранването дават в рецептата захар  newsm78 , че АМ трябва да се кипва и вари newsm78 и рецептите от рода пиле с банани  Crazy

Ивка, прави си кашата на око, да клони към рядка, не гъста. За хранене бебе с АМ за мен е излишно да се взима безмлечна.

Ох, тоя комп е толкова зле, че по половин час пиша тия редове  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 17:08 от Блонди

Общи условия

Активация на акаунт