Любители на Котки Тема 69

• 45 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
BgViki , не можах да разбера с кое точно искаш да се справиш ?
Ако е със сплъстяванията по козината - това е варианта който си избрала - къпане , ресане и пак ресане с търпение..... А много заплетените и аз ги махам внимателно с ножичка, но все пак да не са много големи участъци , че ще стане като оскубано. Гледай като му омръзне на котето да го оставиш малко за почивка. По късно пак продължавай бавно , без да го насилваш , за да не се дразни.

МериДжей- честито за новият член на семейството ви !

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 11:08 от Vivina

# 106
BgViki , не можах да разбера с кое точно искаш да се справиш ?
Ако е със сплъстяванията по козината - това е варианта който си избрала - къпане , ресане и пак ресане с търпение..... А много заплетените и аз ги махам внимателно с ножичка, но все пак да не са много големи участъци , че ще стане като оскубано. Гледай като му омръзне на котето да го оставиш малко за почивка. По късно пак продължавай бавно , без да го насилваш , за да не се дразни.

Благодаря:)
Предполагам,че.ще.се.отпусне....малко.по.малко...

# 107
  • на брега на морето
Тина, вземи си от  капките на д-р Бах и опитай с тях за крачето. Поне не ти представлява трудност да си ги доставиш.

Мери Джей,  Hug

# 108
  • град-държава
...  Казват ми,че е британец цвят уискас?

Ако развъдчика си е позволил да каже в действителност, че това е цвят уискас  Rolling Eyes , не бих се поколебала да прекратя всякакъв диалог нататък с него. Може ли линк към сайта на развъдника, на който е показаното коте?
Останалото съм ти го написала на лс.

# 109
 Капките на д-р Бах и за котетата ли ги ползвате ? Или има специални за животни?

# 110
  • София
...притеснявам се,че ще се гледат трудно,все ми се струва, че ще боледуват по-често...за това мислех ,ако някой има опит с тях,но май не са мн популярни.

Мисля, че Мъни има сфинкс. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=14233

99% съм сигурна, че не гледа сфинкс. Мъни има спасени улични котета и един британец.

# 111
  • Costa Rica
Капките на д-р Бах и за котетата ли ги ползвате ? Или има специални за животни?
Има и специални за животни, но аз ползвах обикновени, защото имах само такива. Вярно, че имат алкохол, но прецених, че вредата от 2-3 капки дневно е по-малка от ползата от капките.

Мъни няма сфинкс. Гош е британец. Май никоя от нас няма.

Благодаря:)
Предполагам,че.ще.се.отпусне....малко.по.малко...
Ще се отпусне. Стресирано е, миличкото, а и кой знае какво е преживяло.

# 112
  • на брега на морето
Мъни няма сфинкс. Гош е британец. Май никоя от нас няма.

Значи съм в голямо заблуждение; с Мъни сме си говорили по повод операция на котето и незнайно защо бях твърдо убедена, че има сфинкс.

Вивина, аз ползвам капките за хора, сега научавам от Делфин, че имало и други. Моите ги поръчвам специално с оцет заради зайчето; дори хомеопатичното лекарство, което му давах, беше направено за животно. Три са стабилизаторите - бренди, натурален оцет и растителен глицерин (да не се бърка с глицерола от аптеката). Просто при поръчката (където аз си я правя) трябва да се уточнявам това.

# 113
  • София и Морето от време на време
... но прецених, че вредата от 2-3 капки дневно е по-малка от ползата от капките.

Най-много да покаже кръстосана стъпка ...  Wink
Лятото Мърчо пиеше хомеопатично от нашите си (със спирт), разтворено във водичка за по-меко действие.

КотьоHug. Радвам се за Зайко, че е добре.
Това за ХЛ знаех за дистилирана вода и спирт, за другите от теб научавам.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 13:05 от TINA.K

# 114
  • на брега на морето
Това за ХЛ знаех за дистилирана вода и спирт, за другите от теб научавам.

Знам, че алкохолът директно отива в мозъка. Попаднах на коректен ветеринар-хомеопат, който ми поръча специално да кажа в хомеопатичната аптека, че лекарството е за животно. И като взех предвид, че заболяването на Зайко идва от ЦНС подминах предположението, че разреждането на есенциите на д-р Бах е голямо и наличието на алкохол във водата за пиене е изключително малко. Съжалявам, че пропуснах да го кажа на Делфин; не е късно, ако си купува капки за котенцето да иска приготвянето им с оцет или растителен глицерин.

# 115
Ехе,  колко нови неща научих за капките на Бах и хомеопатията за животни   Wink Мерси

# 116
  • София
За ентусиастите с коледни снимки:   Wink

http://www.petnet.bg/galeria/game/7/sveteshta-elha-koleden-duh-i-malko-belichki/

# 117
BgViki  на някои места не обичат да ги пипат, дори и на останалите да са ок. А понякога и ако е мнгоо сплъстено им е неприятно, а иначе дават. Ако има вече оформени фитили, изрежете най-добре и по-нататък пробвайте пак внимателно с четката.

# 118
  • Пловдив
Обещаните снимки:

Къде е Мърчо?

Скрит текст:

И пак:
Скрит текст:

И последно:
Скрит текст:

# 119
...  Казват ми,че е британец цвят уискас?

Ако развъдчика си е позволил да каже в действителност, че това е цвят уискас  Rolling Eyes , не бих се поколебала да прекратя всякакъв диалог нататък с него. Може ли линк към сайта на развъдника, на който е показаното коте?
Останалото съм ти го написала на лс.

Az съм в грешка -това е черно табби. Благодаря ти за отговора на лични и на всички момичета,които ми помагат в избора.

Общи условия

Активация на акаунт