Любители на Котки Тема 69

• 45 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Успях да видя на Феята данъка преди да си го скрие  hahaha Очите на Искрето много страшно изглеждат на последната снимка - като по филмите когато някой е обладан от зъл дух  Laughing Сега се замислих, по ирония на съдбата, колко подходящо име сте й дали - искричка краткотрайна, блеснала у вас за малко и отишла да озари и друг дом. Следващото коте го кръстете Огън, за по-сигурно  Laughing (бъзикам се де)

Делфи, какъв вид творчество майсторите с помощниците? Много нахално ли ще е да си изпрося снимка?  Mr. Green Аз щото нали съм колежка, и ми стана интересно.

Не,и аз се много си го харесах,Дреб също.Питам,защото парите са доста и ако не е това ,за което ми го представят ще е измама..За това,ако някой разбира ще бъда благодарна  bouquet
За съжаление твърде вероятно е да не е това, за което го представят, но ти си прецени какво точно искаш от котката. Да е гарантирана порода в добро здраве (трудно се намира и е много скъпо), приблизителна порода и здраве под въпрос (по-лесно се намира и е на по-ниски цени), или никаква порода но много по-високи шансове за здраве отколкото при породиста (най-лесно се намира, абсолютно безплатно по улиците  Mr. Green ).

TINA.K Мърчо вярно с две апаратчета - едно малко под шкембенцето и едно голямо хъркащо да му топли отдолу  hahaha Дано се оправя бързо!

Назад като обсъждахте сребърната вода се сетих ама после забравих, за една интересна статия която четох наскоро. Беше за монетите, и защо още от древни времена се правят от конкретни метали, не от какви да е. Дали по случайност или някой се е досетил, но най-разпространените монетни метали (в исторически аспект) - сребро, мед и никел - имат антибактериални свойства, което е добре дошло за нещо като парите, които минават от ръка на ръка през много хора и биха били идеални за разпространението на микроби и болести. За среброто знаех, но много се учудих колко силно е това свойство при медта. В една друга статия в Science Daily пък четох за проект да се инсталират уреди с медно покритие в болниците, и засега сравнението преди-след е направо зашеметяващо. Например, болестотворните микроби могат да останат живи върху стомана до 2 седмици, но върху мед 99.9% от тях умират за два часа! Тинче, вземи го нажули детето с ролка медна тел  hahaha Щом тези методи доказано дават резултат обаче, аз не бих ги нарекла алтернативни. Среброто е познато с тези си качества от древни времена. Алтернативно би било да плюеш през ляво рамо и да му баеш да оздравее  Laughing

# 91
  • на брега на морето
...притеснявам се,че ще се гледат трудно,все ми се струва, че ще боледуват по-често...за това мислех ,ако някой има опит с тях,но май не са мн популярни.

Мисля, че Мъни има сфинкс. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=14233

http://www.youtube.com/watch?v=pxO9PG6l_Dw&feature=em-uploademail  Joy

# 92
Няма спор, Мару е уникална котка  Joy

TINA.K, виждам, че ползваш алтернативни методи за лечение и ми е интересно. Би ли дала линк, където да прочета повече за това апаратче и програмите  Praynig Благодаря!

# 93
  • Costa Rica
Делфи, какъв вид творчество майсторите с помощниците? Много нахално ли ще е да си изпрося снимка?  Mr. Green Аз щото нали съм колежка, и ми стана интересно.

Щом тези методи доказано дават резултат обаче, аз не бих ги нарекла алтернативни. Среброто е познато с тези си качества от древни времена. Алтернативно би било да плюеш през ляво рамо и да му баеш да оздравее  Laughing
Диди, не съм ти колежка, просто се разтоварвам с мацане и не се смятам за кой знае какво. Ето, гледай и не се смей... много Embarassed
http://delfinavonu.blogspot.com

А за другото - ненапразно казват, че вчерашната магия е днешна наука. Много действащи методи се водят за "алтернативни", най-вероятно защото не носят огромни печалби на фармацевтичните корпорации. Котьо си крепи Зайкото на магия с такива методи, моята Сикозу не се е гърчила от месеци, опитът на ТИНА с панлевкопенията - действат, значи Wink

# 94
  • София и Морето от време на време
... ама първото, което се появява под коремчето на Мърчо е мъжът ти  Joy Joy и аз прихнах да се смея. То така всеки може да се лекува  Wink  Joy . Е, после се вижда и апаратчето де! Сладък Мърчо  Heart Eyes , дано скоро се оправи! А казаха ли колко е заразно, само по животни ли ходи или може да се пренесе върху/от човек?

Ами да - габаритно определено се вижда мАжо.  Grinning
Ако знаеш каква са смешка тримата - мъж ми, Чочо и Мърчо. Като тръгне да си ляга мъж ми и ако и двамата го усетят ще си строшат краката от тичане кой първи да се намести върху него. Обикновено Чочо успява да стигне пръв, щото минава по по-кратък път - директно към него, а Мърчо първо през мен ... Обаче Мърчо е нахалник и успява да го изгони след малко. Рядко се случва Чочо върху корема му, а Мърчо върху рамото. Снощи за момент бяха така и тамън да снимам и Чочо стана и Мърчо се намести и аз викам - а сега ми падна - на ти апаратчето тогава Mr. Green

За заразяването - ми да ти кажа май ми казаха че не става чак толкова лесно от котка към човек... Чета че по принцип при контакт кожа-кожа се предава, ама аз от 1 месец го гушкам, включително и гола барабар с кървящите рани и нищо ми няма засега, та ще видим. Важното е че знам какво е и какви са симптомите и ако нещо се прояви при някой от нас ще знам че е от това и веднага ще мога да реагирам. От самата бактерия с тоя апарат не ме е страх.
Четох, че по принцип тоя стафилокок си вирее в кожата ни, много е гаден, защото е изключително резистентен на антибиотици (затова и няма да тъпча животното), създава много сериозни проблеми. Само като се напише в Гугъл златист стафилокок и първите няколко линка дават доста инфо, което е чак плашещо.

В папката на Мърчо съм сложила 3 програми: златист стафилокок(ЗС), МРЗС (мецитилин резистентен ЗС) и  за детоксикация на организма му, защото виждам, че има и такъв момент с интоксикация от продуктите от жизнената дейност на бактериите. (Доста си подремва и не е толкова активен, което показва, че има дискомфорт) А сега като почна да ги трепа съвсем ще се задръсти отделителната му система и да я подпомогна.
Имам си и една папка за стимулиране на имунитета, та ако успея да го прилъжа да се гушкаме повече и нея ще му пускам.

Детокса е много важен при болест: нали помните като бяхме деца: като си болен и с Т - да се изпотиш яко и краката в гореща вода с морска сол (ако има човек вана – целия най-добре) - ей това са процедури за детоксикация. И пиене на много вода, за да се подпомагат бъбреците и отделителната им функция. Запомнете го и при болест това е едно от най-важните неща, които можете да направите, за да си облекчите състоянието. Само при малки деца не се прави загряване при Т.

Честно да си кажа, изпитах облекчение като разбрах че е стафилокок, а не да се чудим алергия ли е и да не знаем какво е. Лекарката каза, че ако пак е чиста натривката (първия път нещо не я бяха взели явно добре и беше чиста), е добре да се започне комплексно лечение, включващо широкоспeктърни антибиотици, антихистамини, за потискане на сърбежа и т.н. поне 10-15 дни ...

Пожелавам на "сфинкса" Мърчо да оздравява бързо! Hug  Представям си колко му е студено с тази прическа!  ooooh!

Благодаря, Танче -сега вече нямаме проблем. Само технологично време ни е нужно. А за студа - посвикна вече явно. Първите 2 нощи все се гушеше под завивката ми и пазеше парното, сега вече си ляга навсякъде в апартамента. То е 24 градуса у нас де - няма да замръзне - гарантирано е.

TINA.K Мърчо вярно с две апаратчета - едно малко под шкембенцето и едно голямо хъркащо да му топли отдолу  hahaha Дано се оправя бързо!

Неееее, на онова голямото хъркащото, котките са му лечителите ... Тук веригата е много интересна - апаратчето лекува Мърчо, пък той лекува мъж ми. Втора котка ми краде вече ...  #Cussing out Едно време и Чочо докато беше бебе докъм 4м спеше при мен и после изведнъж ме изостави тотално и само мъж ми признава, така стана и с Мърчо. Интересно е, че Мърчо като е болен - тогава идва при мен и децата да се гушка - явно дърпа енергия от нас ... Аз затова като дойде да ми се гушка и изтръпвам, защото иначе ходи все при мАжо.

Дидитка, ще дойдеш ти бавно и полека на моето ...
Да, определено ефекта от сребърната вода е поразителен. Като го обръснах миналия вторник и веднага го намокрих еднократно със сребърна вода предимно по гърба - там рани повече не се появиха. А по главата и челото, където остана дълга козина - излязоха още около 10 и добре че така стана де, че от тях взехме за второто изследване - сега вече и тях съм ги обработила с гел от алое.
Колкото до традиционна и алтернативна медицина - всъщност алтернативна се вика на всичко добре забравено старо от древността ...
Тук обаче навлизаме в една такава материя за финансовите интереси на големите корпорации, които произвеждат медикаменти, обеззаразяващи препарати и т.н.
Когато имаше нещо инфекциозно в детската на детето исках да им дам сребърна вода и с нея да мият, защото почнаха по много пъти на ден всичко с белина да дезинфекцират и бях шокирана, че от ХЕИ минават и взимат проба от повърхностите и не гледат дали има патогени, а дали е мита с белина  #Crazy  Та индустрията е вързана със законите - просто не признават другото, което се нарича алтернативно. Фармацевтичната индустрия няма сметка да излечава хората, а само се замазнат симптомите, болестта избива под друга форма с други симптоми и т.н. ставаш им доживотен абонат. Аз затова се отказах от лечебните методи на конвенциналната медицина - само за диагностики и изследвания я ползвам.

Преди 3 седмици някъде овладях хипертонична криза на мъжа ми за 15 мин с апаратчето, сестрата в училището кръстоса погледа (това един понеделник)... А предната сряда пак направи и по спешност в болница и коронарография му правиха. Тогава латерията беше паднала и апарата беше в къщи ... В трета градска му дадоха някакви лекарства и около 2ч след това кръвното още му беше високо. Като си дойдохме до къщи да си събере багажа за болницата и му пуснах апарата и след 30мин вече му беше нормално кръвното (като го приемаха). Но тогава можеше да се каже - ми той пил лекарства, те са подействали (след 3 часа)

Моя познат, който произвежда апаратчетата за биорезонансна терапия, имат и уредче за сребърна вода - много яка разработка - от всички на пазара отделя най-много количество за 5 мин. Като ми дадат фира другите 2 от това ще си взема. Понеже правя винаги силен концентрат и ми отнема 30-60 мин обикновено в зависимост от количеството вода, а така ще е много по-кратко времето.
Та те сега разработват детоксикатор, който ще има и меден електрод, ама нещо не схванах съвсем идеята като ми каза с буквално 2-3 думи.

Олеее, стана дълго, ама нещо музата ми дойде, извинете ме. И за да не съм съвсем спам - ей ви малко котки отпреди няколко минути:
Един накравайчен:

Ей му и раните по муцуната (новите):

"Е много си нагла значи ... Аз спя, тя ме заснимала ..."

"Че даже и ми обърна табуретката, че не било удобно така да съм с гръб към фотографа ... "
Елхата е добър фон за спане:

Ама не винаги е било така. Първите 2 години като беше малък всяка сутрин почти всички играчки бяха по земята и всеки ден редехме елха. После няколко години имахме една съвсем мъничка на телевизора, ама и нея се опитваше чат-пат да попилява. Това Чочо, Мърчо го нямаше тогава.
Интересното е, че Мърчо никога не е проявявал интерес към елхата и играчките или поне не като Чочо, та не помня, обаче пък свали фриза на тапетите в детската стая - дизайнер, какво да го правиш ...

# 95
  • на брега на морето

Дори повече, от седмица съм в състояние на  newsm44 newsm44 newsm44
Това постижение не се дължи на традиционната ветеринарна медицина обаче. Есенциите на д-р Бах, вяра и търпение.

# 96
Няма спор, Мару е уникална котка  Joy

TINA.K, виждам, че ползваш алтернативни методи за лечение и ми е интересно. Би ли дала линк, където да прочета повече за това апаратче и програмите  Praynig Благодаря!

Palia, проследи ми в профила последните публикации - има една тема за Запер, където има мног оинфо - някъде 12-13 страници е, та от първата още пиша там и то това е от преди 3г. Почти целия ми опит е там.

Делфи, докато си изпиша фермана и ти си писала същото. Знам аз че и ти си в тия материи, попадам на твои и на Котьо постове в разни теми ... ама само чета там. Въпреки, че имам откъслечни постижения и с мисъл.

# 97
  • Costa Rica
Тинче, в едно филмче се казваше, че котките по дефолт имат посвещение в Рейки.

Котьо, радвам се Hug

# 98
Не съм попадала на това филмче, но съм сигурна че има нещо такова. Не знам дали си чела като съм споделяла за припадъците на Чочо и как изчезнаха след операцията на мъжа ми. Ама да не го пиша пак, че нещо много оспамихме темата за котките.
Даже като почна преди месец да спи на главите на децата Мърчо и се бях притеснила да не би на някой от тях да му има нещо ... Ама после като ги понаблюдавах по-осторожно и стигнах до извода, че явно чрез нас той се лекува. И после ходи да лекува мъжа ми.
Егати и гадната котка и неблагодарна е тоя ситния ... В събота вечер мъж ми леко злоупотреби с увеселителни напитки и цяла неделя го тресе махмурлука и тоя гад беше все върху него ... А миналата неделя, докато аз изтрезнявах не припари до мен гадината мръсна, ама като е болен идва  #Cussing out

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 10:23 от TINA.K

# 99
  • Costa Rica
Не съм попадала на това филмче, но съм сигурна че има нещо такова. Не знам дали си чела като съм споделяла за припадъците на Чочо и как изчезнаха след операцията на мъжа ми. Ама да не го пиша пак, че нещо много оспамихме темата за котките.
Essential Reiki на Diane Stein. Чела съм за подвизите на Чочо, разбира се.
И не мисля, че спамим, все пак ползата от косматите е част от темата Hug

# 100
  • на брега на морето
Не знам дали си чела като съм споделяла за припадъците на Чочо и как изчезнаха след операцията на мъжа ми.
Ама после като ги понаблюдавах по-осторожно и стигнах до извода, че явно чрез нас той се лекува. И после ходи да лекува мъжа ми.

Един алтернативен метод застъпва твърдението, че излекуването на стопанина води до излекуването не само на животинката, ами и на цветята в дома.
В този цитат има много истина.
Не оспорвам необходимостта от медицинска намеса в спешните случаи.

# 101
ДОбро.утро Simple Smile

Първо...съжалявам.за.точките,но.не.ми.работи.спейса:)
Вчера.се.сдобихме.с.персийка:).и.имам.нужда.от.малко.съвети

малко.история...персийката.е.на.7.месеца...стопанката.й.заминала.за.германия....
оставила.я.на.родата....родата.обаче.вдигнала.ръце.за

Котето.е.много.спокойно.....но.са.успели.да.го.позанемарят....
поподстригали.са.сплъстено.тук.там...защото.предполагам.е.по-лесно
бяха.го.напудрили..със.сух.шампоан,но.не.го.бяха.ресали:(....все.едно

Снощи.получи.царска.баня....и.огромно.количество.ресане,което.и.достави.безумен.кеф,но
все.още.има.сплъстени.участъци.с.които.не.мога.да.се.преборя,защото.не.ми.дава.да.реша
лапите....корема....и.дупето+опашката.
Не.драска,но..ръмжи...определено.не.и.е.приятно...и.се.свива.на.топка

Моля,за.съвет......как.да.се.преборя.с.това

# 102
  • Пловдив
Да се запиша в една от любимите ми теми и да се похваля - имаме си котенце! С дъщеря ми го спасихме от улицата в събота, стоеше пред кооперацията, където живеем и си просеше внимание - гладно, мърляво, премръзнало, една шепа кокали и косми. Лепна се за нас, не можахме да го оставим и решихме да си го приберем (мъжът ми мрази котки и неведнъж го е казвал, но просто не можех да оставя душичката така). Веднага отидохме на ветеринар - оказа се момченце на 3,5-4 месеца. И като се започна - ваксина, хапче за вътрешни паразити, капки за външни (които аз му сложих на следващия ден), храна, тоалетна, шампоан и всичко, което се сетите за начало. Естествено първата ни работа беше да го изкъпем (да не ви казвам каква кал течеше от него) и да го изсушим. Миличкото стоеше мирно и стоически понесе банята и сешоара. После похапна, поспа и като добро момче си използва тоалетната. Кръстихме го Лъчезар (на галено Мърчо Simple Smile). Вечерта сервирах на половинката новината по скайпа и за моя огромна изненада той ми каза, че сме направили много добре, щом сме спасили котарачко! Щях да падна! На другия ден взех проба от акото и го занесох за изследване - оказа се чисто, но ще си продължим с противопаразитните хапове по схема. Много е слабичък, кокалчетата му се напипват през кожата, но мама ще си го угои  Mr. Green. Само се вре при нас и си проси внимание, изобщо не му се стои сам. При първа възможност ще ви го покажа и на снимка.

# 103
Мери Джей- страхотна новина и адмирации за доброто дело  Hug . Много ще се радвам да ни го покажеш това мъниче, което е извадило невероятен късмет. На котенце, което те погледне с влжни тъжни очички никои не може да му устои  newsm76

# 104
Не оспорвам необходимостта от медицинска намеса в спешните случаи.

А пък аз имам моменти, в които дори в такъв момент се чудя дали с подхода си няма повече да навреди, отколкото да помогне ...
Като заведох лятото Мърчо за теста и като имаше Т и искаха да му бият инжекция за смъкване на Т и лееекинко влязох в дискусия с д-р Василева дали това ще е най-правилния подход да се свали Т.

Нали тя е част от имунния отговор на организма и създава среда, неблагоприятна за развитието на патогените ... Та от тая гледна точка.
Ако беше детето ела да видиш дали щях да дам, ама като не може да говори Мърчо и да разбера как се чувства, за да преценя ...
Та сега от тая инжекция си ни остана за спомен леко осакатено краче (закачиха нерв), ама пак е по-малката беля де. Плюс това ходи нормално вече, само дето не може да се чеше - от "лакъта" до лапичката му виси крачето и даже и мускула почна да атрофира. Не че си няма и такава папка, ама не мога да го хвана да лежи 3 часа. Само като е болен, ама тогава не може да се пуска тая папка. Защото убиването на патоген и детоксикацията извеждат информация от организма, а другите програми въвеждат и са просто несъвместими. Трябва да е здрав, за да мога да го лекувам, ама като е здрав е шавлив ... и не ще да спи при мен, за да мога да му пускам програмите.
Лятото му бах закачила калъфчето на врата, ама като скача с него от мебелите и ме е страх да не удари апарата, че ...  

Мери Джей, супер!!! Добре сте дошли при нас. Чакаме с нетърпение снимки на адаша.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт