Вълци, вампири, ловци: предколедни желания и новогодишна приказка! тема 9

• 17 292
  • 615
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Този човек да се забрани със закон вече Naughty

# 181
  • Разпиляна във въображението
Не мога да сваря,да ви изчета творенията LaughingБравос   bouquet

И аз. Laughing

# 182
Лас Мигльо и Лас Муус ,кой кой е ?  Blush

# 183
Лас Мигльо и Лас Муус ,кой кой е ?  Blush

Лас Мигльо - Дийн, Лас Муус - Сам, Лас Кас - Кас.

Оригиналдъ щото е ориджинал, а Аби Ирка го сложи, сигурно нещо от имението ще да е.

Ей тия стихове ме съсипаха  Joy Ей сега ще ви напиша нещо само да чекна имената

# 184
Убуу девойче, невинно такова.  Laughing

В подземията на Оригиналдъ Аби Лас Кас, който беше изгубил нощното си зрение при инцидент с метилов алкохол, се препъна в полуизгнила щайга и се убоде на ръждясал пирон.

- Ужас! - писна фъркатото. - Ми ако ме хване тетанус?!
- Кас. Кааас. -  с успокоителна интонация (низходяща), започна Лас Мигльо. - Виж, че ръждата е зелена. Няма да те хване тетанус.
- Как тетанус? - намеси си Лас Муус и веднага отвори лаптопа си, който, разбира се, имаше връзка с интернет дори тук. - Я да ти видя имунизационния календар.
- Ами то... - Лас Кас се заоглежда с уж съсредоточен вид.
- Пропуснал си последната си ваксинация! - възкликна драматично Лас Муус и свъси вежди, между които се очерта двойно триъгълниче, което показваше, че той е разтърсен до дън душа. Лас Мигльо пусна уан менли тиър, защото живото му въображение вече рисуваше картините на последствията от небрежността на Лас Кас.
- Е, момчета... явно е време да се разделим. - изрече той възтежко и с въздишка. Въздухът натежа от печал.

Пуц има бездуварести бе .

Има, мойто си.  Heart Eyes Други не ща.

Разделиха се благополучно и Лас Муус закара Лас Кас в болницата за инжекция против тетанус,която му бе сложена от една червеноока демоничка госпожица с неизмерно огромни „ангелски очи”,които веднага щяха да бъдат забелязани от Лас Мигльо ако беше наоколо.
Но това бе невъзможно тъй като той отсъстваше,беше се качилна  Импалата и отиде в стриптийз бар да изпие няколко ,съдържащи C2H5OH напитки,като завърза юлара на Импалата за най-близкото дърво до бата,за да може тя да яде.
Стоеше си на бара,обръщаше едно след едно напитките и се замисли защо аджеба не отиде с Лас Кас и Лас Муус,за да държи ръката на първият.
Но вместо да го мъчат тези мисли Лас Мигльо ,изпи до дъно последната чашка с C2H5OH и реши да мине през отдалечената църква,за да запали свещичка.
Стана, бутна леко стола,сложи пачка от двадесеттачки на плота,мина през WC и излетя навън.
Но главата му беше толкова замаена след напитките,че 5 минути стоя изстуманен пред Импалата ,погали я по челото и целуна нежно,след това почти с батманови движения скочи на гърба и й подсвирна за да тръгне в галоп.
Не щеш ли по пътя,скрити в храстите,почти невидими за окото стоят полицейска кола и пред нея снажна,но тъмнокоса полицайка,която разбира се като видя ездач и кон да препускат с висока скорост,скочи в полицейската кола и  веднага тръгна след тях.Лас Мигльо забеляза и заби звездичките си от каубойските ботуши в хълбоците на бедното животно,което ще не ще,спря. Беше му заповядано да слезне  с високо вдигнати ръце и документи за самоличност,слиза Лас Мигльо и за миг замръзна  смутен от незакопчаният му дюкян,изчерви се когато полицайката се доближи,но вече бе твърде късно, тя видя Лас Мигльовото Достойнство ...

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 17:41 от малката лисичка

# 185
Ване, сори, Буба го взех от Пуци май...трябваше легенда с имена да сложим

Клаус аз го кръстих Ориджинал, ма се разви в Оригиналдъ, пък къщата /ти я знаеш/ е Аби-то

ПП ти как си?

# 186
...Докато всеки в Свръхтъпград се беше заел със себе си- кой умираше, кой се молеше, кой спасяваше света, малкия Дървосекач- Джеремсън, беше хванал една брадва и обикаляше с транс-хаотични движения в кръг, преминаващ към елипс, с елементи на триъгълник, преливащи в паралелепипед и се чудеше как може Анка толкова да го е напила снощи, че чак да е хванал маркера и да си е рисувал анимационни герои върху ръцете. Тази мисъл го влудяваше дотолкова, че колкото повече се въртеше в квадрат, толкова повече му идваше да хване тая ми ти брадва и да подкара всичко живо и да видят те на кого ще викат 'Малкия Джеремсън'...

Докато Джеремсън се чудеше какво точно е пил в "Шардонето", на другия край на града собственика на конкурентния бар "Чудесия" - бай Сашо почистваше останалите боклуци от предната вечер - 2-3 пресушени трупа, безброй строшени бутилки "Нема лъжа, нема измама, кръв е кат ти каам!" и тук-там няколко ангорски заека, което трябва да ви говори единствено, че Драма Куин Джуниър е бил изпаднал в особено драма настроение, след като Гранде Драма се беше пльоснала безжизнена в/у легналия полицай и се беше наложило да повика на помощ Драма Куин да им спаси и на двамата трибуквениците.

Та бай Сашо метеше и се чудеше защо продължава да седи в умрелия Свръхтъпград и да им слуша на всички простотиите, като може да хване пътя и да си изкарва парите като жиголо във Вегас, щото нали физическите данни си ги имаше. Изведнъж му просветна една идея и повика на помощ съкооператорката си, кака Биг Блонди Пи....

# 187
Мадам Лисичка, Импалата е кон, къде ще ги бута тия ключове  Joy

# 188
Мадам Лисичка, Импалата е кон, къде ще ги бута тия ключове  Joy
Хаха,ам кажете така,аз си мислех,че си е колата  Joy

# 189
На 13 страница се усещам, че има нова тема  Shocked Нели, ти не усети ли така някаква липса? Или вече ме забрави.

# 190
  • София
Леле, излагам се, трябва да почна от начало и да понапиша нещо, ама сега нямам време, че малкото все ми е на врата ooooh!

# 191
  • София
На 13 страница се усещам, че има нова тема  Shocked Нели, ти не усети ли така някаква липса? Или вече ме забрави.
Аз знам, че сте болни и не те закачам Peace

# 192
Ами то не може ли Гранде Дамата да е по име Буба? Щот другото прякор, кво?  Laughing

Абито е заради Даунтън, да, някак само се сети да се впише.

"Нема лъжа, нема измама, кръв е кат ти каам!"

smile3532

Мерси, че намести Сашо, време му беше.

# 193
А къде са се раздавали мъже? И аз пак съм изпуснала! Ама имам голяма извинителна бележка и не искам много само 5-6 поне.

# 194
Какви мъже, Силве? Днес не е имало раздаване, май.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт