SUPERNATURAL: Love me, Winchester!

• 23 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • # супернатурална #
Добре дошла на Малко ангелче.
От всички жени на Сам, най-много си обичам Руби  Laughing И еротичните сцени с нея са ми любими. На второ място докторката. От останалите ни една не мога да трая  Mr. Green За Дийн наистина Джо беше най-подходяща, сродна душа.

Лисе, с прекрасна снимка си ме поздравила  Heart Eyes Чай да върна жеста  Laughing

А сега да ви кажа как нагло крадат от СПН. Ходихме да гледаме "Хобит", и един от дребните пуска лафа-"Щом има ключ, има и ключалка" И аз почвам да се хиля неистово, никой друг в салона не се смее. След малко се сещам защо тази реплика ми е толкова смешна и защо само на мен  Laughing Аа, и си харесах от рекламите "Хензел и Гретел", едно към едно са изкопирали от нашите, само дето ловците не са двама братя, а брат и сестра. Ех, кога ще направят игрален СПН  Praynig

# 61
мерси моми4ета за линковете,но аз Вбокс не отварям тук,където се намирам:(

# 62
Mornig sunshine's  Hug Г.Краули благодаря!  Hug

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 15:27 от малката лисичка

# 63
Хелоу прекрасни  Hug Hug Hug

Импалка  Heart Eyes, благодаря за прекрасната Темичка. Аз докато се усетя, не стига че нова тема имало, но и съм пропуснала това че няма епизод (?), нали? Грешката не е в моя телевизор?!?!?!?!

От жените на момчетата, най ми харесваха:
Сам с дъщерята на антикваря (все й забравям името), дето гонеха призраците от картината!!!
А на Дийн, нито една  Twisted Evil.

# 64
Хелоу прекрасни  Hug Hug Hug

Импалка  Heart Eyes, благодаря за прекрасната Темичка. Аз докато се усетя, не стига че нова тема имало, но и съм пропуснала това че няма епизод (?), нали? Грешката не е в моя телевизор?!?!?!?!

От жените на момчетата, най ми харесваха:
Сам с дъщерята на антикваря (все й забравям името), дето гонеха призраците от картината!!!
А на Дийн, нито една  Twisted Evil.
О,да,тази на антикваря беше добро попадение  Peace

# 65
Олееее,защо Сам изчака в епизод 5,сезон 6 вампирът да намажа с кръв Дийн  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 66
Лиса,
Гледай нататък и всичко ще ти се изясни Peace .

Голяма пауза между епизодите се очертава.Можем нещо да измислим да обсъждаме или някоя анкета.Мислих нещо в синхрон с идеята на темата.Примерно коя от жените, с които са били Сам и Дийн най-много ни харесва и смятаме за най-подходяща за тях.
В първия момент го разбрах като да пусна анкета с този въпрос, даже се засилих hahaha , после прецених, че ще е по-интересно да прочетем мнения в темата. Утре, ако ми остане време, ще обясня защо никоя не е подходяща според мен Mr. Green .

мерси моми4ета за линковете,но аз Вбокс не отварям тук,където се намирам:(
Ъъъ... По-добре на ЛС Grinning .

PS. Отидох в съседната тема, за да изчета разказчето. Стигнах до "Лас Муус и Лас Мигльо" Joy Joy Joy .
Галчеее kiss

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 19:55 от Impala

# 67
Импала  Hug

# 68
как сте?
приемате ли поизгубени?

виждам, че си говорите за жените - коя ви харесва най-много...

аз от тези на Сам - най-много харесах докторката...и Руби - и то и двете Рубита и русата и тъмната (разбира се!)

а на Дийн - една красива мулатка още от първи сезон... след това и аз май не съм харесала някоя особено - а, да малко Ана - знам, че вие нея я мразите... другите не

# 69
Опа, имало нова тема. Блейка. Rolling Eyes

# 70
Добро утро, сладурки !

# 71
Добро (да) е!

Според според прогнозите на tvbythenumbers.zap2it.com ‘Supernatural’ e в графа ‘Certain Renewal’. ДА Peace !

# 72
Олееее,защо Сам изчака в епизод 5,сезон 6 вампирът да намажа с кръв Дийн  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

da ti kaja li?Simple Smile

# 73
Хихи,не не,мерси,аз след 15 ч сядам да гледам да видим  Peace

# 74
Време за обяд!

Joy

Общи условия

Активация на акаунт