Ако имаше такива мъглявини, то те щяха да са глобални и повсеместни на планетата, а те не са. Ние българите все сме най- великите, най- духовните, на вход в блок се пада, по един екстрасенс, биоенергиен лечител, една врачка, една гледачка на кафе, един с духовен център, един говорещ с мъртви, един нумеролог, а оловни куршумки се продават в комплект за деца. Сега ще ни нарасне и БГ експорта, защото аборигените в Папуа, си нямат кисели краставички

Ако един вярва в нещо, го обявяват за лудост, ако още един двама му се вържат, го обявяват за религия. Жалко, че дори здравия разум, подлага лудостта на съмнение.
Когато разни нещастни гущерчета, вярват че ще станат крокодил, им скъсайте опашката и им дайте да разберат, че няма никога да им поникнат зъбите, които да ви охапят. Имате един живот, живейте си го така, както наистина ви се иска, а не си го пилеете за глупости.

Все едно съм в Средновековието. А те поне са имали Инквизиция. А на мене най-хумористичните предавания по телевизиите са точно с такива врачки. Жалко, че са късно нощем и се разсънвам от смях. На нищо не се смея така, както на врачуванията по телевизията. Мисля, че поставени лица звънят, но такива теми ме хвърлят в съмнения и ще ми се виждат трагикомични.