Магия

• 60 015
  • 231
  •   1
Отговори
# 165
Хора, ако не сте забелязали е 2013, има глобализация, има технически бум, запознаваме се с хора от всички краища на света. Имате прекалено много време, затова богове,  Каприяни и някакви магии ви мъглят съзнанието. Четете история, но не тази написана на български, пътувайте, използвайте Фейсбук запознанства, за да опознаете други традиции и поверия.
Ако имаше такива мъглявини, то те щяха да са глобални и повсеместни на планетата, а те не са. Ние българите все сме най- великите, най- духовните, на вход в блок се пада, по един екстрасенс, биоенергиен лечител, една врачка, една гледачка на кафе, един с духовен център, един говорещ с мъртви, един нумеролог, а оловни куршумки се продават в комплект за деца. Сега ще ни нарасне и БГ експорта, защото аборигените в Папуа, си нямат кисели краставички Joy
Ако един вярва в нещо, го обявяват за лудост, ако още един двама му се вържат, го обявяват за религия. Жалко, че дори здравия разум, подлага лудостта на съмнение.
Когато разни нещастни гущерчета, вярват че ще станат крокодил, им скъсайте опашката и им дайте да разберат, че няма никога да им поникнат зъбите, които да ви охапят. Имате един  живот, живейте си го така, както наистина ви се иска, а не си го пилеете за глупости.

# 166
Как не те мързя да напишеш толкова глупости на едно място?

Добре че ни информира че магия не съществувала никъде по света щото било 20 век... Joy hahaha
И история явно четеш някаква дето няма богове, ритуали и магии... Сигурно до първобино-общинен строй си стигнала с историята. Laughing Макар че и там със сигурност я е имало...

Да си наясно случайно че всеки уважаващ себе си държавен глава държи в личния си щат ясновидци и магьосници? А някъде съществуват и цели езотерични отдели към тайните служби...
Те сигурно щото за технически бум не са чували и история не са чели. Laughing Горките Путин и Обама, много са луди... Joy

# 167
  • Ямбол
Lizet33, можеш ли да правиш магии от разстояние?
Давам ти възможност да се докажеш.

# 168
Lizet33, можеш ли да правиш магии от разстояние?
Давам ти възможност да се докажеш.

Аз не съм магьосница. Но имам достатъчно приятели такива. Магии не правя никога защото знам много добре какво наказание следва за това. Само развалям и се наслаждавам когато вещиците отиват в Ада където им е мястото.
Колкото до доказване, има си място и време за такова и това не е изпростяващ женски форум.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 08:53 от Lizet33

# 169
  • Ямбол
Знаех си аз, че ще намериш начин да се измъкнеш.
А форумът не знам как може да е изпростяващ, но някои пишещи в него са с доста отклонения от нормалното психическо състояние.
Като не е мястото тук, не пиши тогава, нямат смисъл думите ти. Само потвърждават, че си от онези, които споменах в горното си изречение.

# 170
Мда...доста сме тези с "отклонения от нормалното психическо състояние" като почнем от главите на великите държави и стигнем до Лизет. Laughing А "нормалните" като Лиляна си чешат езиците по форумите да раздават епитети за ненормалност  отричайки очевадни факти.

Какъв може да е смисълът да водя дискусии с прости хора по форуми...Сигурно за да оборвам по малко впечатлението, което може да се създаде, че никой в тази страна не ползва главата си по предназначение.

# 171
  • Ямбол
Преди се редеше до Йоан, сега се издигна до държавните глави.
Интересни неща стават в главата на психично болните.
Ще следя развитието. Интересно ми е.
Само в книгите съм срещала такива отклонения.

# 172
Преди се редеше до Йоан, сега се издигна до държавните глави.
Интересни неща стават в главата на психично болните.
Ще следя развитието. Интересно ми е.
Само в книгите съм срещала такива отклонения.

Едното на другото не пречи. Mr. Green
Следи много внимателно- може да забележиш връзката някой ден.

# 173
  • София
Искам да питам как се правеше това нещо с яйцето, за да разбереш да ли имаш магия?

# 174
Искам да питам как се правеше това нещо с яйцето, за да разбереш да ли имаш магия?

С никакви яйца не се занимавай а отиди при човек който разбира и това му е работата.

# 175
  • София

С никакви яйца не се занимавай а отиди при човек който разбира и това му е работата.

А знаеш ли такъв?

# 176
Ау, коя тема сте побутнали ooooh! Все едно съм в Средновековието. А те поне са имали Инквизиция. А на мене най-хумористичните предавания по телевизиите са точно с такива врачки. Жалко, че са късно нощем и се разсънвам от смях. На нищо не се смея така, както на врачуванията по телевизията. Мисля, че поставени лица звънят, но такива теми ме хвърлят в съмнения и ще ми се виждат трагикомични. Grinning
П.П. Лизет, той и Хитлер с "тибетски номера" мислеше, че ще превземе света, но удари на камък в друга "религия", която и тя си замина в историята.

# 177

А знаеш ли такъв?

не

# 178
  • София
Вярвайте си вие тука градските и глобалните, че магия няма.
Като ви наредят при някой ходжа и си намерите някое листче, ще се чудите откъде ви е дошло.
Магия има. Даже и само да пожелаеш нещо силно, е магия!

# 179
Вярвайте си вие тука градските и глобалните, че магия няма.
Като ви наредят при някой ходжа и си намерите някое листче, ще се чудите откъде ви е дошло.
Магия има. Даже и само да пожелаеш нещо силно, е магия!

Ако беше така лесно, всички щяха да си ходят омагьосани и жив човек скоро да не е останал на Земята. Слава Богу не е.

Общи условия

Активация на акаунт