Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 671
  • 704
  •   1
Отговори
# 270
  • Varna
Върнах се от мУретУ, мацуранки....
Вчера бях за малко, че да приготвя това онова за вечерта.....ОбачИИИ днеска така сЪ разоходиих, по пясачната ивица, такъв кеф беше. Тихо по спокойно дори беше морето от вчера, и едно слънцИИИИИ.
ПрибраФ сЪ и набрързУ напраЙФ Ина баница за Змея на мама. Той сЪ прибра преди малкУ, ама многУ змУрен....баницата шЪ я уважи, кЪт сЪ наспи Laughing

Оф, МимитУ,
кВа страшна зИлена зЪмЯ сложила бееее....вЕрвайтИ многУ мЪЙ страФ дори и на снимка. Не сЪ шИгувам тоА път. НапраУ атавистичен страх от зЪми имам Embarassed ooooh!

# 271
  • Куциндрел
А добро утро.
Днес съм на рабута вече, за това моят хубустник снощи мъ мъчи ут 1 ду 5:30 сутринта. Да ми е чиститу. Ши дремя днес цял ден.
Делте, да пуздравиш мурету ут мени. Ас шгу видя на пролит най-рану.

По-здраФ за работничките днес:

# 272
  • Varna
гЮтмЬОрниииинг Hug

Офф, срааам, Сесяка,
ВечИ работИ, аз ощИ пУ пижамИ сЪ търкалям ooooh! Душа, де гУ малкия ревлЮ, и той ли с тебИ на рабУта, или на ясла....или казваш има баба златУ?
ХубавУ е да си на рабУта, слушай как' си ДелтЪтЪ, аз като висяща дОма ти го казвам Ут опит. Лек да ти е работният ден thumbsup
Пък кЪт си дУвличеш дУпетУ на мУретУ....шЪ сЪ видим Hug

ХаДи на каВетУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ  Grinning

Лек, и ухилен ден и на работещи и на висящИ дОма, като мен Шашавелки Hug

# 273
  • BG
И аз ут работищити  Close Мноу съм криф от фчера пуради този факт. Crossing Arms

Ни мога да размразя таа къща тука, толку времи необитавана  Crazy

Посли малку кат ми порозовее пред учити и ми са стоплат ръцети, шва изплющя  Twisted Evil

# 274
 Flutter Flutter

ХилоУ  Heart Eyes
Хайде вечи за много години, да сте ми много здрави, усмихнати и все по-кукундрелести тази година!

Hug Hug

И честит рожден ден на патерици на любимата козичка  Blush Blush Тоя месец няма да се закачам, обищавам  Mr. Green Mr. Green  Hug

Аз - пак дежурна в офиса  hahaha hahaha hahaha

И ич не ме мързи, ама ич, почти като Бенката:

На Цецка гледа вечи чавето й се качило на главата...

Специално да поФаля и как' Делта, какеее, ама ти голям купон си спретнала на 31-ви тука гледам, големи данси, голямо неЩу. Ама защо викаш, че си била сама, кат не е баш така, нали те видяхме ей там третата отзад напред с голия гръб си изпраскала много фешън рокля.  Flutter Flutter
А тоз последния на хорото кой е бе, каке, многУ съ е уморил тоя човек май май  Joy Joy Joy

Скрит текст:
На мене се падна от едната баница работата естествено, а от мамината - любовта, ама тя малко си ги наглася нещата, така, че оная не се брои.
 Laughing Laughing

# 275
  • BG
Аз ша праа баницата довечера, кат си дойде двуметровия ми бебан, че без него кви късмети с тейко му да търсим...

Точицей, мноу беши веселу тука на НГ-то, кака! Жалко, че саму на дзакна!  Самчи нящу мноу бързо увяхнахми след 12ч. Вия със Зузунайка сигур по гостинску или кръчмичка сте били. Аз от 3 години - нъцки, сам в нас, зарад Мондю. Ма и ни  ми са ходи вечи ногу-ногу, находихме се сякаш....

Виж ся, за кузити нсъ пуаши, тука има ощи ина дърта риба в мое лице, биля хищна дажи,шаа сдавим Трънету, бе! Тръне, викай путкриплениету!  Party

Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
[/size]

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 11:05 от Benisima

# 276
Де сте бря? Ут миналата гудина ви нема никакви! Виднага на утчет!  Crossing Arms

То е ясну, че Зузата ощи чите инструктажа на матрака

Делтиня утдааавна работи за квадрицепс, щото дувечера е на сиртаки

Кво викаш Точе? Нема са закачъми! Ми то и аз нема да съ закачам ку бех на твоету место  Mr. Green

Бобото дубре е изкарАла ма все не стигаааа

Па като казАх китка, та се сетих, никоя ли няма повод да пучерпи днес  smile3503

Ба шъ мъ ссдавите вие, ма друг път  Hug

# 277
Добър ден ... вече  Whistling Mr. Green

Честит имен ден на Зузанка .... и на моя милост   Blush и на Пламката - отново  Crazy

хади да ви пУчерпя  Hug

целувки и от Пламката  Hug  на прУмоция е  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 14:38 от F.a.t.e.

# 278
  • BG
Въйййй, въй, въй! Фейте, ко тана, ма кака, ко ималу неска ша знайш!  ooooh!
И аз ич ни съм в час начи! Гати! Хади ку можи някуй да ми шушни неска Силвета ли сте, Пламенки ли сте, за Пламчу е ясну! Да гу набацаш по сладката муцунка, синеоч красив такъв!

На вас двенкити мноу цилуфки, със здраве и гордост да си носите имената и умерену напиване двечира!
Пратих спешну куриера за цвитя, шви ги дунисе до края на динъ!

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо!
 Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!

# 279
Въйййй, въй, въй! Фейте, ко тана, ма кака, ко ималу неска ша знайш!  ooooh!
И аз ич ни съм в час начи! Гати! Хади ку можи някуй да ми шушни неска Силвета ли сте, Пламенки ли сте, за Пламчу е ясну! Да гу набацаш по сладката муцунка, синеоч красив такъв!

hahaha много празнуващи много нещо верно  Crazy Силвита сме  Heart Eyes

# 280
Ааа, тука сме, щом има бамбонки  newsm68 newsm68

Фейти, честит имен ден на вас тогава  Hug Hug

Да сте все така засмени и да ни радвате. Ама между другото, Пламката все повече започва да прилича на тебе, да знаеш. Пу-пу.

Зузана дан' продължава да мързелува, ами да дойди да я нагушкаме.
Може да не идва само в краен случай, ако със Зузан пробват матрака.  hahaha hahaha

# 281
  • BG
Забрайх да пуфаля Трънету за страшния подпис!  Crazy
Мноу ма накефИ!  Peace

Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.

# 282
Бени  help  newsm10 rotfImbo

Дето се казва, аз за друга китка попитАх, па то излезе...  Mr. Green

Честит имен ден кукундрелки!  Heart Eyes

А ето и за Веселушко  Heart Eyes Hug Малеее, дубре, че не живеете на близо  ooooh!

# 283
  • BG

Дето се казва, аз за друга китка попитАх, па то излезе...  Mr. Green

Бе разбрах та аз и щях да го коментирвам, ама са утплеснАх!
Аз мойта китка я свалям саму по Колида и Великден, Колида минА, ша чакати ут мен банбонки за Великден чак!  Mr. Green

Ако сте се събудили сутринта и не ви се става, значи сте спали прав.

# 284

Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.

хахахах  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

мъжо от кога чака да ни "удари" някой лев, че бронята ни е за смяна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт