Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 642
  • 704
  •   1
Отговори
# 330
БенитУ ти кат та няма цял ден чИ кат додиш и сА изпляскаш и 10 минути немоа да тъ изчета и после още толкУз да се нахиля  ooooh! Joy Joy Joy

Зу ай стига толкоз риба запри се малко  Whistling hahaha hahaha

ох ей тъй съм вече и искам у дома  Crossing Arms hahaha hahaha

ей я Точката как се прикрива вече и без китка  hahaha hahaha

# 331
  • загубено

Нерайде, някоя гадна кучка е разбила сърчицето на малкия Нерайдин ли, мила?  #Cussing out #2gunfire

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бени,шЪ гИ разтребвам азИ Mr. Green
Знаиш к'ва съм лоша,кат яхна високоскоростната мИтла smile3540 smile3540 smile3540
Шми стани само на разни мацки и мацорки hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ти шмЪ учиш,има опит от големият дзвер Joy

# 332
  • София
Eли, пУдозирам, че си готвила пиУе по пуешката рИцепта rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Мда, не е лъжа и даже ще ти кажа точно и подробно как сготвих...демек технологичният прУцес  Naughty
Такааа...първо напазарИХ от тоз шоп

После се прибрах и пак погледнах рицептътъ hahaha

опп тва било друга рицептъ Blush

Ето ме в процеса на готвене  bowuu    chef

Тук вече сготвих и викнах компанията  Joy

Бене, Тенкю душата за КосмоСдиска  Hug Сега пак ме боли,нещо се сецнах докат ме носеха моите хора от компанията  ooooh!

# 333
кой съ лъсна тука без китка сига hahaha hahaha

Тръне, от там по-добре ли съ клюкари, душко Joy Joy

Боб, туй ни съ иде, само ш получиш газове Naughty Joy

Ели е взела предпазни мерки hahaha

# 334
  • BG
БенитУ ти кат та няма цял ден чИ кат додиш и сА изпляскаш и 10 минути немоа да тъ изчета и после още толкУз да се нахиля  ooooh! Joy Joy Joy

Миии, Бобе, нидей са уплаква, ми хила бржи да та нагушам и набацкотя, че си ни мума пак и шъ ривъ! Дъл нема да мога да ти предложа нящу за утеха, м?  Thinking

Фейтиня, глеам захранила си вечи Файтиньо, а  Thinking ?

Еликсинорче, и тежко не тряа да дигаш, каке!  Naughty

Нерко, то ний колкут да сме лоши, то кат са пуяви някоя гола красавица и им завърти главити на нащи будалета, ко другу ни остава, освен да са примирим.... Sad

Зузей, Боба ти каза да пристаниш вечи с таз риба!  Naughty И Пламенния си зарибила, то не стига, че макя му гуй захранила.... Close

# 335
Бени кат го видях тоз лИвент и напрао останах зяпнала ся тряяя да си купувам мезонет у Софето  ooooh! Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Жена заминала в командировка за три дни. На сутринта мъжът събудил детето и тръгнал да го води. Влезли в детската градина, а там им отговорили: "Това дете не е наше!" Отишли в друга - същата история. Седнали в автобуса и детето казало:
- Тате, ако минем през още една детска градина ще закъснея за училище ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 336
аз поне си ловя рибата, пъ Бобестото виж го кво прави Crossing Arms Joy Joy Joy

# 337
  • BG

Жена заминала в командировка за три дни. На сутринта мъжът събудил детето и тръгнал да го води. Влезли в детската градина, а там им отговорили: "Това дете не е наше!" Отишли в друга - същата история. Седнали в автобуса и детето казало:
- Тате, ако минем през още една детска градина ще закъснея за училище ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хааааааа - хааааааа - хааааааа!  Joy Joy Joy

# 338
  • Varna
Оф, шЪ вЪ убивЪм бе, шЪ вЪ убивам СитИ дУ Ина....УтидИ ми грима и СичкУтУ деТ си гУ бяФ нарисувалаа newsm45
НапраУ мЪ пУбъркаФтИ Ут смяФ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ЛицетУ ми е мокрУ от сълзи....живи да сте ми, нищУ, чИ искам да вЪ убивЪм Joy Ох, чак коремЪ мЪ бУли от хилеж tooth

# 339
  • София
...живи да сте ми, нищУ, чИ искам да вЪ убивЪм Joy
newsm09 rotfImao rotfImao rotfImao  Готин лаф, Делте  thumbsup

# 340
  • Varna
Ели Hug  bouquet

# 341
Делте ш са нарисуваш пак  Hug

Ели сега като ти погледнах линийките, че се сетих че нищо не си казвала скоро какво правят двете принцеси  Mr. Green

Мастърче розов еднорог а  Thinking Whistling hahaha

# 342
  • BG

Оф, шЪ вЪ убивЪм бе, шЪ вЪ убивам СитИ дУ Ина...

Каке, ич ни съ кулибай!  Naughty
Идвай, убивай мъ и да са свърши вече с мойти мъки - така и не са научих да ги карам тез лодки!

# 343
  • Varna
Бенкеее,
шЪ вЪ убивам с обич, ма какаааааааааааааааа Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 344
  • Куциндрел
Тука са търсят пупълнения:

Аз тринирам за купита

Трънче, ни идеш, ма глей как та фанах у крачка, барнала си ти ут тавата:

Делте, кат нямаш грим шти напрайм фризура:

Общи условия

Активация на акаунт