Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 631
  • 704
  •   1
Отговори
# 360

Бобке, вица е .. Joy  А писмото и аз го бях пускала преди.. Умници.. Най-вероятно са Пег и Кели Бънди  rotfImao

абе като го четох и мен ми беше познато ама кат не помня къде съм го чела  newsm78 Joy Joy Joy Joy

а туй скритото е мноо скрито чак не го виждам  Thinking.....редактирала си се видях гу  Joy Joy Joy Joy

вижтИ къв мол открих  hahaha hahaha

# 361
  • загубено
Здрасти на тайфата Hug

Бени,много неприятно т'ва с шарката.
Дано няма проблеми.
Моят дзвер е с ваксина.Две лета като се прибирахме в Бг
баба му и дядо му караха херпес Зостер и той не е имал проблеми.
Вчера го водихме за хипатитна ваксина и докторът ми каза че има 2-ра доза
за варицела да я сложим по нататък.
Ако ви се размине потърси и го ваксинирай,че аз карах варицела на 20+ години и не беше
много хубавко.
Айде стискам палци всичко да се размине.

Делте,успех със здравните.Мнооо ги любя тия в НАП Mr. Green

# 362
Хело, кукундрелас  Mr. Green

Ни моа се довлека днес тука Whistling

Бенито, кви са тез новини от теб  Shocked Ник'ви шарки, марки и т.н. за гоУемите, само малък Мон да кара Praynig

Тъй тъй съм дошла, поне да покажа как Делта и Батю как съ щракнака на тръгванИ

Цецке, мъри, що тъй някак страховито гледаш Thinking  hahaha

Представям ви последния модел, който сътворих bowuu

Бобе, прибери зъбитИ, Нера ш тъ снима  Joy Joy Joy

# 363
Хилоу! Ето ме на отчет, бързам, ама докат' стигна  hahaha hahaha
 Hug Hug Hug  Хора, многУ мъ мързи пак  Rolling Eyes Rolling Eyes

Показвам първо гаЖиту как се разхожда важен-важен из на Лас Палмас плажовете, много ми е гиздавав, пу-пу  Joy Joy Joy

НеЩу изтървах ли пак, какво ли?  newsm78 newsm78

Бени, не се крий, видяхме те, че пафкаш притеснена, ама няма, каке, ши видиш, че няма да дойди шарката у вас  Hug

Туй никога не можете да познаете кои са (след шопинга), ама никогаш  hahaha hahaha

Нерката като една истинска принчипеса съ е пльоснала и гледа от дивана. Нери, на гости ли ши ходите с Нерейдов или кат как' Делта си ходиш и ти вече постУянно наконтена?

Цецка си доспива тайно на работното място  hahaha hahaha

Скрит текст:
Последно Земята вика... тя си знай, да дойди веднагически да се отърка в мене, чи раздавам бебета на килограм тая година  Mr. Green Mr. Green

преди Коледа разбрахме, чи ши ставам леля  newsm68 newsm68 newsm68
Майка най-после ши си има занимавка и ши миряса и мисля да спре да ме тормози за внуци поне тая година  newsm47 newsm47

# 364
  • Куциндрел
Цецка ви снощи спа и за туй днес ощи поичи й са спи. У Сатърнува дуПкъ съм, тез дни ши дъртея...
Имам ино питане към вази - има ли тука фенуви на Калина /ку ни са укажи, чи самата Калина пиши тук/
http://www.hulite.net/modules.php?name=Authors_Text&sa=show_ … p;username=kalina

Точе, що фърли там илхата а?

Нерии, ни са крий, видях тЪ.

Делте, упрай ли прическата и гримъ?

Бени са е опнала ду гулямуту беби и чакат шарката. /дано ви размини/

Бени, ку не сте упрайли още вратата ти дам придлужение за фасон на бравата.

Тез пузнавате ли ги?

Ни забравайти ББ види сичку....

# 365

Имам ино питане към вази - има ли тука фенуви на Калина /ку ни са укажи, чи самата Калина пиши тук/
http://www.hulite.net/modules.php?name=Authors_Text&sa=show_ … p;username=kalina

ЗнаЙм я Калината, тя беше и все още е от нашите редици Mr. Green От няколко месеца не е писала, но ние не я забравяме Mr. Green

Да сЪ отчИтЪ: днес съ оциклих след 3 дни закъснение..игатимуй, дет вика Бена Joy Joy Joy

# 366

ЗнаЙм я Калината, тя беше и все още е от нашите редици Mr. Green От няколко месеца не е писала, но ние не я забравяме Mr. Green

Да сЪ отчИтЪ: днес съ оциклих след 3 дни закъснение..игатимуй, дет вика Бена Joy Joy Joy

Зузи, няма да съ пУашиш,
сига с новия матрак...  Hug Hug

# 367
ич биля ни съм съ упУашиУа  Mr. Green Hug Hug Hug

уф, искам си у нас  Close

# 368
Точе хайде честито ще ставаш леля а  Hug тъкмо да потренираш и другата година си ти  Mr. Green

Зузе браУс цените си труда а hahaha hahaha

# 369
  • Куциндрел
То4е, честито, лельо.  bouquet

# 370
  • BG
Флизам сам да са дзакна, дукът не сте пуснали чарвен бягащ текст  Mr. Green
Посли кат просна Носишарката в криватъ, и кат уткрадна компа от Харчипарата,
шва наубичам страсну!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 01:17 от Benisima

# 371

Бено мъ, ку тъ слуша някой непознат ш си помисли, че постоянно си сменяш съквартирантитИ rotfImbo rotfImbo rotfImbo Може първия да е Шарконос, втория Парихарч, модифицирам вИнага за по-голямо разнообразие hahaha

# 372
  • BG

Бено мъ, ку тъ слуша някой непознат ш си помисли, че постоянно си сменяш съквартирантитИ rotfImbo rotfImbo rotfImbo Може първия да е Шарконос, втория Парихарч, модифицирам вИнага за по-голямо разнообразие hahaha

Зузас, можи и Варицелев и Прецаккъщев... Mr. Green

# 373
  • Varna
нИ вЪЙ срам,  #2gunfire.....пак мЪ пУбъраФтИ Ут смяФ Joy Joy Joy Joy Joy

УбачИ тоя път нИ успяФтИ да ми разточитИ гримЪ.... Laughing прИмахнат е Wink...щоТ послИ нИ мога сИ гУ пРибира Laughing

Мумич,
Какво за новите Здравни ма кака? Майтап ли си праЙш.....или е истинЪ newsm78 нИщУ нИ знам, и нищУ не ми казаха като ми пернаФа мангитИ за тяФ Rolling Eyes

С мойтИ чИченцИ сЪ ръзбрафмИ Ут Ина дума....зя сЯ сЪ Утличници и искам самУ да ги ФалитИ Peace

оФ нИ я пУзнавам Калинката от Хулите....кУга шЪ мЪ запУзнаЙтИ.....Ама кЪт я чИта...ни смИ по дУбри smile3503 напраУ ни диша праФтЪ tooth

На Сесата,
И забранавам   най-сИриознУ да рИве,чи е в Разни дупки и да сЪ зима У ръце, да изкача от тая дупка...щот там мноУ калнУ. Бах ти и дупката ма кака.....Излез вИднага ти казвам smile3513  дИтетУ рИве, тя в дупката сЪ скрила и сЪ УпраФдаФа....ама ха яяяяяяяяя newsm29

Лельо Точке,
чИститУ thumbsup....Размина ти сЪ и тоя път каксън....шЪ поспиваш ощИ малкУ, спукойнУ....За по послИ.....нИ УтгУварям.

Бенчоринке,
Ади ма аркадашке, кО стана с теЗ твойтИ квартиранти.....напраЙ ли разстаноФката по лИглата? ИначИ Уная маца от ХулитИ, низнам дали диша нашя праФ, ама твоя нИ можИ дажи да го види, камУ ли да гУ диша hahaha thumbsup

# 374
Делтиня, истина ти казвам, че има прУмяна у законЪт  Peace
Скрит текст:
Ти тази вечер не си ли на танци манци, тъкмо и ние се строихме- пузнай коя съм аз  Crazy

Бобеца тъз вечер не я чакайте- по разбираеми причини  eat

А Фейтичка е намерила нова интересна играчка  Joy

Цуцке да излизаш от дупките виднъгичски  ooooh!

На Мастерчони свят му се завива от празници

Общи условия

Активация на акаунт