Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 699
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Страхотни гримове! Браво!

Жаки, как ги правиш тези снимки- не знам. Толкова са наситени цветовете. Аз днес пак снимах, но не излиза нищо, толкова слаб изглежда грима на снимките, а не е така.

# 436
Aми истината е, че имам нов фотоапарат. Преди както знаете не бяха нищо особено като качество.

А глитърите са от Джъмбо. В едни пакетчета от по 5-6. Има всякакви цветове.
Пише че са нетоксични и на моя отговорност ги сложих Blush

# 437
Много хубави гримове и визии сте показали. Heart Eyes
Съжалявам че не можах да празнувам с вас. Hug  bouquet

# 438
  • в 1001-та нощ
densi, другия път - на линия  Peace

Надето дойде последна, но като наизвади едни съкровища  ooooh! ooooh! ooooh! гледаш, гледаш и не знаеш в каква посока да плъзне погледа  Blush Heart Eyes

Много се учудих, че пигментите на МАС, някак се скупчват, все едно са поели влага, златният изглеждаше, като парченце самородно злато  Heart Eyes

Жаки, ето защо толкова време нищо не показваше - с новия апарат е супер, къде в Джъмбо са тези глитъри?

Снимките пак ли в банята на тъмно?

Анч, аз снимам на дневна светлина до прозореца - така ми се получава най-добре  Blush може би и от апаратът зависи  Hug

# 439
Където имат лепила, ножички и такива неща. Беше пълно с глитъри. Те са за правене на блестящи картинки. Нали се сещате, на нещо нарисувано се слага лепило и отгоре се поръсва с глитер и става готина блестяща картинка.

Снимах по абсолютно същият начин на тъмно. На дневна светлина до сега нищо не ми е излизало добре. Но с този апарат още не съм пробвала

# 440
Момичета, чак сега сядам да ви чета...страхотни гримове от последните страници!
Малвинка...  Heart Eyes имаш уникална форма на очите и се е получило прекрасно!  Heart Eyes Жаки, най-после да видим нещо и от теб - много вдъхновяващо  Hug
Аленка, честит рожден ден! Желая ти да си много здрава, обичана, обгрижвана, удовлетворена, реализирана, все така позитивна и с желание за развитие и винаги вдъхновена за нови красиви предизвикателства  Hug newsm59

# 441
Oх, голям зор с този Коледен грим. Такова реване падна....влезна ми частичка от пудрата на Шанел под лещата и за малко да отиде всичко на кино. Едвам спасих нещата.

# 442
Тъй като одеве бързах не успях да напиша, че опушения грим на Малвинка много ми хареса! Страшно много ти отива, носи го!

За снимките- пробвах и на изкуствена светлина, пробвах и на естествена, през деня. Нито едните, нито другите стават, както трябва.
Скрит текст:

Цветовете излизат като нежно розово, а всъщност е бяло в основата и преливат към тъмно бордо.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 12:44 от Анч

# 443
Анч, много си хубава Flutter Още една светлоока красавица Big Ups

Като преглеждах снимките видях, че от сълзите ми се е изтрило малко от сенките на долният клепач, за това не обръщайте внимание утре на това Blush А и поради тази причина ще видите 100 снимки на лявото око Mr. Green

# 444
  • в 1001-та нощ
Жаки, съвсем няма да обърнем внимание на този детайл Simple Smile  bowuu

Анч, никак не ти е изкривено лицето, но цветовете и аз ги виждам розови  Blush

# 445
Пардон, на дясното око Blush Grinning

Не е много идейно каквото съм направила, но друго не можах да измисля. Ползвах само 2 цвята и едно моливче Blush Време и да си купя 1-2 очни линии

А този пигмент на Инглот е много шантав. Все едно е памук...натискам го и той потъва надолу Joy обаче изобщо не ми се захваща за окото. Утре ще мисля какво да го правя

# 446
Алена, Честит Рожден Ден, много здраве и щастие ти желая!   bouquet (докато се включа и станало утре)

Ама много хубави жени са събрани в темата, направо прекрасни!

Жаки, аз за предизвикателството ползвах само два цвята сенки и една спирала  Laughing

# 447
Прекрасна Анч. Heart Eyes Честит празник! Hug  bouquet

Жаки, аз затова купих Дюралайна, но пък с него става перфектно захващане.

# 448
Ще го пробвам и над Rubenesque Paint Pot, да видим дали ще се залепи. Но като консистенция е много странен....все едно е въздушен, но въпреки това в кутийката е на парцали. На ръката ми супер го захващам и размазвам, но на окото не мога да натисна с такава сила

# 449
Благодаря, момичета! Blush Blush Blush Много сте мили!  Hug Hug Hug

Розово е както и да го погледнеш, нито се вижда потъмняването в сгъвката на окото, нито нищо друго. Ще снимам, все ще хвана цаката.  Joy

Чакам с нетърпение да гледам снимкитеееееее. И малки кусури като тези, за които Жаки говори, едва ли ще направят на някой впечатление.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт