Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 708
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, аз попринцип не се гримирам и нищо не разирам от гримове.
Имам една палитра сенки за очи, които са с около година и половина изтекъл срок на госност.
Добре си изгелждат, но дали мога да ги ползвам? Или по-добре да си купя нови?

Благодаря ви Hug

# 421
  • Перник
Хайде,ето го моят опит с опушеното черно  Blush

# 422
Хайде,ето го моят опит с опушеното черно  Blush
Много, много готино!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy
Кое черно си използвала?

# 423
  • Перник
Мерси  Hug Използвах на ГР от единичните сенки черно,опуших с 14 на флормар, а на водната линия е блекберито на ейвън  Simple Smile

# 424
Честит Рожден Ден, Алена!  newsm67
~Étoile~ , много ми харесваш.
malvinka88, страхотно си се справила с черното. Страхотно е.

# 425
Момичета, аз попринцип не се гримирам и нищо не разирам от гримове.
Имам една палитра сенки за очи, които са с около година и половина изтекъл срок на госност.
Добре си изгелждат, но дали мога да ги ползвам? Или по-добре да си купя нови?

Благодаря ви Hug

По-добре нови  Peace

# 426
Мерси  Hug Използвах на ГР от единичните сенки черно,опуших с 14 на флормар, а на водната линия е блекберито на ейвън  Simple Smile
Благодаря!  Hug
Това Блекбери във всички държави ли е спряно, или само тук? Rolling Eyes

# 427
  • в 1001-та нощ
Благодаря за пожеланията, Дами    bowuu Heart Eyes

Днес се осмелих (без да съм хапнала милка за смелост преди това) да бъда с броката на срещата и се прие много въодушевлено Simple Smile срещата беше приказна, за мен празникът беше двоен, благодаря много на всички за усмивките, топлината, пожеланията, цветята, подаръците  Heart Eyes Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts

~Étoile~, malvinka88, страхотно е станало, не знам защо аз така не се справям с това черно  Cry Cry ще търся своята постановка (е гати ината)  Mr. Green

# 428
Etoile, прекрасна си!  Heart Eyes Освен и аз да се снимам с роклята Crazy

Аленка, и тук / да ти е празнияно и красиво цяла година!  Hug Hug Hug

# 429

Жаки, носила съм цветни лещи и никога цветовете на очите ми не са изглеждали толкова ярки и естествени както стоят при теб  Thinking

Имала съм и друг проблем при разширение на зеницата част от лещата да я скрива и тогава е много некомфортно - случвало ли ти се е?
Никога не ми се е случвало. Има лещи с различен диаметър на дупчицата за зеницата. Някои са или прекалено малки, а други прекалено големи и естественият цвят прозира. Но тъй като моите очи са чисто черни няма разлика между цвета и зеницата и за това седят толкова добре.
А цвета е толкова наситен заради светкавицата. Но конкретно това зелено и на живо и на слънчева светлина е уникално.

Успях да хвана на снимка Меторитите + златната пудра на Шанел Crazy

и още от вчерашният грим

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 18:59 от Жаки°

# 430
Страхотни гримчета сте показали, момичета  Flutter Много харесва черен опушен грим  Grinning

Аз вече изпратих и двата варианта на Коледен грим. Вторият стана много хубав. Ползвах новия ми бляскав пигмент на Инглот  Flutter Естествено на снимките нищо не се вижда от блясъка  Tired
Пигментите на Инглот наистина нямат нищо общо с тези на МАС  Wink Стоят по-скоро, като глитър - доста по-едно смляни и се разпрашават много повече. Днес ползвах пигмента, като завършек върху златисти сенки - стана жестоко  Heart Eyes Но другият пък задължително ще ползвам нещо за задържане, за да стане по-плътен слой  Wink

# 431
Аз сега си пробвах и моя глитър, но нещо не иска да се захване над сенките. Ще го пробвам и с гланц за устни.

# 432
Да, разпрашава се. Ще трябва да се смесва с нещо - ще пробвам с базата на Есенс, а и без това се каня да си купя онази течност на Инглот за глитъри и пигменти. Като начало ще пробвам поне с мокра четка, че аз го сложих директно и съвсем внимателно трябваше да работя  Grinning
Но пък иначе е страшно красив  Heart Eyes

Аленка, ти с какво си задържаш твоя глитър, като се гримираш с него  Hug

# 433
Ще пробвам и аз грим с пигменти вече, стига съм ги търкаляла неотворени ooooh! Впрочем в бурканчето инглотския глитър ми се видя крайно невзрачен, а Алена днес беше убийствена с него, направо не можеш да откъснеш очи от нея Crazy  Hug

Малви, изобщо не можах да те позная - тотално различна визия и ти стои страхотно! Heart Eyes

Жаки, супер е вчерашното гримче, много е празнично 4470

Аз не се класирах за коледния грим, нещо ми липсва вдъхновение и не можах да измисля какво да направя.. Но с удоволствие ще разгледам вашите Peace Hug

# 434
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Hug

Моя брокат го слагам само над база за сенки, моята е телесен цвят на bellapierre  Peace , като кремче е - е бурканче, ползвам много малко и разнасям добре, не ми стои мазно на клепача, по-скоро, като хидратиращ крем, защото съм забелязала, че ако сложа повече и не попие/засъхне добре - то очната линия пуска косми  Confused

т.е. с много малко "влажен" агент/смазка - при мен става бетон и не мърда, не пада, не се рони; не знам дали е до клепач, ползвам 3 топвания на четката в бурканчето  Peace

Сега между празниците мисля да пробвам и аз пигментите на МАС, а и на NYX прахообразните сенки  Hug най-накрая - много отлежаха  Hug

Жаки  Hug аз пак да си кажа - уникална визия  Peace Peace Peace

кой беше глитърът?  newsm78

~Étoile~ и роклята ти стои страхотно  Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт