Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 713
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
аз ги виждам идеално  Blush може би, защото знам моят как е на живо и как е на снимка - та си доокрасявам  Joy hahaha

но и това, което се вижда е идеално, сигурна съм, че на живо е още по-добре

защо не дойдеш утре така  Heart Eyes

и кажи за материалите  Heart Eyes

# 406
Защото като нося и лещи и мигли, а на всичкото отгоре и брокати не виждам особено добре.
Утре най-вероятно ще дойда с неутралният грим

# 407
  • в 1001-та нощ
еее, добре, тогава  Peace важно е да ти е комфортно  Hug

# 408
  • в 1001-та нощ
Да почерпя виртуално за ЧРД  Heart Eyes bowuu това е торта, който иска четка, който иска червило (за хапване)

и малко бонбонки

И да поздравя Анч за именния ден - нищо не пожелавам, за да може тя сама да го направи за себе си, само поднасям най-топлите чувства  bowuu

# 409
Алена, честит рожден ден  Hug  newsm59

Весел празник и всичко най-хубаво и много сбъднати козметични желания  Flutter

Жаки, носила съм цветни лещи и никога цветовете на очите ми не са изглеждали толкова ярки и естествени както стоят при теб  Thinking

Имала съм и друг проблем при разширение на зеницата част от лещата да я скрива и тогава е много некомфортно - случвало ли ти се е?

# 410
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Самсара  newsm76

Аз не съм носила никога никакви лещи и също ще ми е интересно  Blush

# 411
Честит Рожден Ден Алена! Да си жива и здрава и много обичана! newsm59 newsm59 newsm59

Днес съм на много партита едно след друго и направих грим с Калиграфската палитра на Герлен по техните указания точно за калиграфски грим. Страхотно се получи. Heart Eyes
Днес ако мога ще намина да ви видя на срещата. Hug

# 412
  • в 1001-та нощ
Оооо, ще се радвам много да наминеш Simple Smile))) Ще се постараем някой друг да изтегли калиграфската от късметите  Heart Eyes bowuu

Какви са тези калиграфски указания  Rolling Eyes Blush

Много благодаря за пожеланията, цветята са прекрасни  Heart Eyes

# 413
  • Sofia
Честит празник на Алена и Анч!   bouquet

Имала съм и друг проблем при разширение на зеницата част от лещата да я скрива и тогава е много некомфортно - случвало ли ти се е?

Става така в зависимост от светлината. Когато е слаба, зеницата се разширява и част от нея остава покрита от лещата, заради което се вижда като през перде.
Когато носех лещи, беше кошмар да шофирам по здрач.

# 414

Става така в зависимост от светлината. Когато е слаба, зеницата се разширява и част от нея остава покрита от лещата, заради което се вижда като през перде.
Когато носех лещи, беше кошмар да шофирам по здрач.

Точно - като през перде, много е неприятно. Само това ме спира да си взема отново цветни лещи.

# 415
  • в 1001-та нощ
Много благодаря   bouquet за милите пожелания и инфото за лещите

Check Please на какъв грим се спря финално  Blush

Вчера по друг повод гледах този сайт и колекциите за дрехи, гледах увеличените снимки, за да разглеждам детайлите и така неусетно си дадох сметка, че вместо дантели и коланчета - гледам гримовете на момичетата  Joy hahaha

Интересно ми е кои Ви харвсват и кои не   newsm78 Rolling Eyes

Струва ми се, че там, където гримът е по-силен става само за отдалеч и за снимки, а от близо би бил плашещ  Blush как Ви се струва  Rolling Eyes

http://www.lucy.bg/colections

# 416

Check Please на какъв грим се спря финално  Blush

На нюд варианта, с големи мигли и това червило.

На подвижния клепач сложих светли много блестящи сенки от тази китайска палитра, която мама ми беше купила от някъде за 2 лева.  Mr. Green Вчера установих, че единият цвят е точно като кафяво-синия пигмент на МАС.  Laughing

Скрит текст:

# 417
  • София
Алена, честит рожден ден!!!
Желая ти много щатие, любов и успехи ,и  нека усмивката не слиза от лицето ти! Hug

Пускам снимки, ама много ме е срам Embarassed
Моля не бъдете много критични Whistling

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 09:18 от ~Étoile~

# 418
~Étoile~ Mного ми харесваш цялостно - роклята,обувките,косата,грима  Heart Eyes
Алена честит рожден ден!!!   bouquet

# 419
~Étoile~  и на мен ми харесваш много.Алена,честит рожден ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт