Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 676
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Всички гримове ми харесват много, но абсолютни фаворити са ми lepidopteria и ЖакиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 481
Невероятни са всички момичета. Heart Eyes
Желаа Ви здраве и много вдъхновения! Hug  bouquet

# 482
  • София
Прекрасни коледни гримове!  Heart Eyes Браво, дами   Hands Clap

# 483
Страхотин сте всички   bouquet   bouquet  bouquet

# 484
  • В една слънчева къща...
Момичета, разбивате направо с тези снимки, направо се чудя коя ми е фаворит   bouquet
Желая ви прекрасни празници!!!

# 485
Ехааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Уникални сте всички! Просто перфектни Simple Smile Три пъти разгледах всички снимки Simple Smile Ама многоооо ми харесвате без изключение newsm20
Ел, (извинявай, че така, ама ми е по-лесничко за писане  Blush ) много е сладурско - като Снежанка, поръсена със снежинки   bouquet
Аз понеже не се включих в предизвикателството, може да спретна нещо коледно да ви покажа тези дни Simple Smile
Весели празници, момичета, много подаръци под елхата, много усмивки по лицата ииии да посрещнете новата година спокойни и все така красиви и неотразими

# 486
  • Пловдив
Момичета,имате ли отзиви за този балсам за устни? В процес съм на търсене на нещо добро и ще се радвам да ми препоръчате Hug

# 487
  • София, Лагера
Аз се позагубих, бях на почивка по преспите на морето  Mr. Green
Много хубави Коледни гримчета, девойки!  Heart Eyes

Беболинка82, очите ти са прекрасни, прекрасни!!!! И гримът ти много ми харесва!
Според мен все пак гримът със същия цвят не очите не ги обезличава, напротив (това май съм го споменавала и преди  Laughing)

# 488
Момичета,имате ли отзиви за този балсам за устни? В процес съм на търсене на нещо добро и ще се радвам да ми препоръчате Hug

За този специално нямам, но съм много доволна от Garnier с масло от шеа Simple Smile
Скрит текст:
Наскоро се сдобих по случайност и с детския балсам на Klorane и също страшно ми харесва и има вкус на ягодка  Mr. Green
Скрит текст:

# 489
  • Пловдив
WomanBerry ,благодаря за предложението Hug Но за съжаление тези съм ги ползвала и не съм доволна. Ще изчакам и други момичета да се включат Hug

# 490
  • GYM
Аз препоръчвам горещо това Разкошно е, мирише на сладкиш, омекотява много добре устните, а и в момента е в промоция, дават го с крем за ръце, също на Нукс, който е много хубав Hug

# 491

Този не познавам, но съм супер доволна от Piz Buin с фактор. Той е направен за зимни у-я в планина е наистина много добър.
Другото много добро е балама за устни с мед в бурканче на Nuxe, който в момента струва 18 лв. и върви с подарък крем за ръце, който е много хубав и е в пълен размер. Нося го през нощта, защото се бърка с пръст в бурканчето и за през деня е непрактично, но през нощта върши чудеса с устните ми.

А ето писали сме заедно с положилетно мнение за този балсам и крема за ръце. Hug

# 492
  • София
Момичета, от къде купувате балсама на промоция?
На 4 места проверих, или изобщо не са чували за тази промоция с крема , или вече им е свършил  Tired

# 493
Аз го взех, но отдавна от голямата аптека на ул. "Стамболийски". това е една от най-готините промоции, които съм хващала.

Между другото балсама за устни с мед, но в стик на Nuxe също е много хубав.

# 494
След тези препоръки за Nuxe, ще взема да се сдобия и аз  Mr. Green
armira, аз като предлагам нещо и винаги забравям, че то си зависи от кожата, от устните от всичко Simple Smile Т.е. - ако за мен е ок, то не е задължително за теб да е. Днес изказът ми надминава себе си  Crazy Но предполагам , че ме разбра Blush

Общи условия

Активация на акаунт