Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 543
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Мене и да искат няма как да ме гримират. Аз съм си обилно оцветена Mr. Green
Преди в MAC няколко пъти ме помолиха да дойда някой път без грим и да ме направят, но им казах че няма как да стане това.

Не съм ги изхвърлила просто няма да ги ползвам. При мен тези промени стават около 2 пъти в годината. Идва момент, в който трябва да нося нещо ново.
Сега вече не ми е актуално да ходя с боровинково и бордо. Нито пък с тъмни и силно опушени очи.
Искам светлина и блясък. Тъмният и опушен долен клепач си го запазвам обаче Simple Smile Но сега новото е очна линия на цялото око. Но не в черно, а нещо по-светло и нежно.

# 676
  • в 1001-та нощ
Да, но се наложи да пътувам извън София по работа в този уикенд.
За януарската има ли вече дати? Имам твърди намерения да дойда  Embarassed Hug Flutter
Няма. Нека дойде януари живот и здраве и ще пусна предложения

....

нали се гласихме да е с МисНели, тя беше писала кога ще може  Rolling Eyes

# 677
  • Пловдив
Може ли на следващата среща да дойда и аз, приемате ли учещи се?  Blush

# 678
  • в 1001-та нощ
всичко приемаме  Hug

# 679
Да, но се наложи да пътувам извън София по работа в този уикенд.
За януарската има ли вече дати? Имам твърди намерения да дойда  Embarassed Hug Flutter
Няма. Нека дойде януари живот и здраве и ще пусна предложения

....

нали се гласихме да е с МисНели, тя беше писала кога ще може  Rolling Eyes

С нея разбира се Flutter не съм обърнала внимание какви дати е писала

# 680
  • в 1001-та нощ
беше писала за последната седмица на януари  Peace но не знам дали им промяна в плановете  Peace

# 681
Момичета и тук да кажа, Мак са пуснали новата колекция Apres Chic и 18 нови пигмента на сайта от днес и по магазините от утре. Това е за УК обаче, да не реши някой да ходи в магазина в София.  Laughing Казвам го ако някой реши да поръчва: maccosmetics.co.uk  Peace

Ноеми
Скрит текст:
много ти благодаря за комплимента. Аз също харесвам всякакви ярки цветове на себе си.  Hug Иначе твоите очи са много по-хубави и светли, моите са морско сини, но в зависимост от грима и светлината стават сиво-сини.  Crazy Показвай по-често ярки гримчета, аз вече се престраших веднъж и ще показвам по-често.  Crazy Flutter

# 682
Последния уикенд на Януари гарантирано(26-27), преди това са плаващи малко плановете и да не ви подведа.  Hug

# 683
  • в 1001-та нощ
ами освен да си оградим съботата и да се настройваме  Hug Hug

# 684
  • Пловдив
Весела Коледа!

Бъдете живи и здрави!

Аз най-накрая си имам метеоритите,но някак си не съм щастлива.
Толкова хора нямат какво да сложат на празничната трапеза,а аз с глезотия зя 100 лева...
Коледа е време да преосмислим важните неща.
Кое е по-важно-да имаме поредната глезотия,която почти няма да ползваме/недейте да отричате-чела съм всичките теми и знам,че повечето имаме скъпи неща,за които дори не се сещаме/
или да зарадваме някого,за когото 100 лева са жизнено важни?
Тук много се коментира за скъпата и евтина козметика.
Някои дами смятат тези,които си купуват само от по-достъпните марки за втора ръка хора.
Има и други,уверяващи ни,че не робуват на марките,но като им гледам новите придобивки...
А има и такива,които,за да не изостанат от "Модата" купуват неща,за които не са сигурни,че ще им харесат и после се разочароват,но,естествено пред никого и за нищо не биха си го признали.

Не приемайте написаното като размахване на пръст или като поучение.
Аз съм същата.
Не съм по-добра,но се надявам да стана.
Да,всяка жена има нужда от глезотии.
Но да погледнем в щкафовете с гримове,лакове и др.разкрасителни неща.
Колко от тях ползваме,колко от тях дори не помним,колко пари сме потрошили за излишни неща?

Нека да бъдем по-добри и смирени.
И преди да заявяваме,че ,например,МАС ,Шанел,Герлен и т.н е най-доброто, да
помислим,че има хора,които и Флормар не могат да си позволят...

Желая на всички да се сбъднат и най-смелите им мечти!!!

# 685
Mного грозен коментар! Много!

# 686
Ако някой иска да прояви метеоритна благотворителност...приемам топчета, колкото толкова. Simple Smile

# 687
  • На острова
Mного грозен коментар! Много!
Не, грозен, не е. Просто е излишен.

След като dudhen не е щастлива, да е мислила преди това. Нито тук му е мястото, нито времето, но винаги има как да помогнеш. И да изчистиш болната си съвест. Звучи ми високопарно и изкуствено.

Аз на моите Метеорите се радвам. Чувствам ги като награда.

Помагам до колкото, когато и където мога, и това също ме прави щастлива.

А пък на пудрата на Здрач, как и се радвах вчера, мани-мани  Laughing

# 688
  • София, Лагера
Добро утро! Мацки, може да ми се смеете, но тази нощ няколко пъти се будих с мисълта как утре в ранни зори още ще се наплескам с новата блестяща пудра. Ужас, като гарга съм!  Blush Laughing Смятам върху нея дори и хайлайтер да сложа Grinning Ако днес в МОЛ Сердика видите нещо, което свети като елха (или тиган на месечина) - аз ще бъда  Grinning

dudhen, не се натъжавай! Хубаво е човек да си преосмисля нещата, не само на Коледа. Радвай се на метеоритите си! Ако това ще те успокои, направи и нещо мило за някого  Peace. Не може да се чувстваш виновна за това, че имаш. Може би пък си си го заслужила. Тук сме, за да споделяме, да се радваме една друга, да се учим. Няма значение цената на козметиката. Тези, които се потискат, просто не влизат и толкоз  Wink

# 689
Ако някой иска да прояви метеоритна благотворителност...приемам топчета, колкото толкова. Simple Smile
Това ми хареса  Laughing,и аз не бих откзала.
А хора, които нямат винаги е имало и винаги ще има. На мен ми е странно, че по Рождество и Великден се сещаме за това. Винаги има хора около нас, на които можем да помогнем. Винаги има и такива, които са "по-зле" от нас, и на които можем да протегнем ръка, но те са 365дни около нас. Доколко ги забелязваме? За мен това е въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт