Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 598
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Moже кутията да е италианска  Simple Smile Пак добре, че не пише Made in China Simple Smile

То точно, че не е на кутията надписа, а на самият продукт. Върху опаката страна на пудрата (тя не е в метално рефилче, а направо е залепена в пластмасовата кутия).

# 91
Грим инспириран от кукли като предизвикателство правихме вече, линка е в първия пост.

Актуалното предизвикателство е Коледен Грим, срок до 22ри вкл, пускам резултатите на 23ти.

# 92

То точно, че не е на кутията надписа, а на самият продукт. Върху опаката страна на пудрата (тя не е в метално рефилче, а направо е залепена в пластмасовата кутия).

Аз пак не съм разбрала Grinning Грешката е в моя телевизор  Mr. Green

# 93
Записвам се от телефона, после ще дописвам. Ползвам база всеки ден, ползвам матираща и запълваща порите. Имам няколко и ги ползвам с различна цел. Peace

# 94
  • Sofia
Не ползвам база. Онази мостра на Инглот, която и за очи не става, я пробвах на лицето веднъж - фдт се плъзга отгоре и не може да се разнесе равномерно.
Споменавате Radiant -  любимото ми течно червило е на тази марка , но вече не го намирам,  май серията е спряна. Прекрасно пастелно студено светлорозово, с отлична покривност. Без перли и брокати, без да прозира и да се разтича.  Heart Eyes Ако сте срещали нещо подобно на друга марка, драснете ми, моля!

Покрай вас разгледах в нета куклите Monster high  и момчетата ми се кандидатираха да им купя. Докато недоумявах защо искат момичешки играчки, големият сподели, че иска да я подари на съученичка.  Joy

# 95
В миналата тема доста коментирахте продуктите на Karaja. Фирмата е италианкса и предлага качествени продукти. Аз ползвам продукти на тази марка, откакто е на БГ пазар и съм много доволна. Препоръчвам горещо!

На мене в магазина във Варна ми казаха, че са арабски. Собственикът на магазина е турчин, персоналът също.

Как италианско звучи Караджа само ...  Mr. Green
Като стана дума за италианска козметика, от масовите марки не се сещам за нищо друго освен Пупа. И си спомням как в Италия рускините товареха кашони с продукти от по 1-3 евро.  Laughing Имат магазини по големите аутлети, в които същите продукти които гледаме тук в Дъглас са на такива цени. Само че асортиментът е към 10 пъти по-голям. Аз след тази гледка старателно избягвам Пупа.

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колкото по-снежна става зимата, в толкова по-топли цветове ми се иска да се гримирам. Днес и до червено стигнах Crazy
Скрит текст:

# 97
  • Айтос/Бургас
Здравейте момичета! Чета ви с интерес и видях чудесни идеи за грим.Основа никога не съм ползвала,но ми стана интересно и мисля да си купя тази на Ревлон.
Моля да ми дадете идеи за ориенталски(арабски) грим в златно и черно и с кои продукти бих постигнала най-добър резултат.
Искам да попитам за тези пигменти-това нещо като сенки на прах ли са,или е нещо друго? Embarassed

bouquet

# 98
  • София
Моля да ми дадете идеи за ориенталски(арабски) грим в златно и черно и с кои продукти бих постигнала най-добър резултат.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666763.msg22386758#msg22386758 - тук е първото ни грим предизвикателство. Почти всички се бяхме поарабчили и опринцесили със златно и черно  Laughing
На всеки грим са описани и продуктите  Peace

# 99
  • София
Ползвам база за грим винаги, в момента на Кларинс и на Гош-оранжевата, и двете много ми допадат.
Ако открия ревлон и нея ще я взема, иначе си оставам с горните две. Wink

Това вместо запис, имам много да наваксвам с четенето Laughing

# 100
Нямам спомен кой похвали кафявата четворка на Есенс,но при все че имам и големи палитри с такива цветове предвид цената и си я купих и аз-та...наминавам да я похваля-много приятни цветове и интересна консистенция,ако не бяхте вие нямаше да си я купя  bouquet

# 101
joy_r, това ми любимият грим в последните страници и двете теми  Heart Eyes
Тези дни нямам желание за грим  ooooh! Едно такова ми е смацъфръцано  Tired Май ще трябва да се лекувам в шопинг  Mr. Green
В крайна сметка ще гледам да спретна поне коледното предизвикателство. Колко вас сколасаха?

# 102
  • София
Аз направих някакво подобие на грим, но не съм особено доволна. Но реших, че все пак важното е участници да има Simple Smile

# 103
Абе защо, да му се не види, не ми отчита като пост гласа в анкетат и трябва да спамя за запис!  Crossing Arms
И само аз ли не успявам да си харесам нищо от Коледните колекции по магазините? Ни Герлен, ни Диор, ни никой . Егати скуката  Crossing Arms В много ведро настроение съм нещо  Laughing

Ок, редактирам - за базите - използвам рядко, тъй като първо нанасям дневния си крем, а после ББ крем и използването на база би попречило на абсорбирането на полезните вещества от крема.  Peace

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 09:55 от Норе

# 104
гласуването в анкетата не дава възможност да получаваш известия в 'отговори'
но ако вместо 'запис, цоп с двата крака в гоьола' и т. н. дивотии, напишеш просто 'ползвам тази и онази/не ползвам' имаш своя 'запис'  Wink

Общи условия

Активация на акаунт