Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 686
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Този път и аз се включих в предизвикателството  Crazy
Нищо не се получи,но пък снимките излязоха доста добре. Оказа се, че Galaxy3 снима по-зле от Galaxy2, но за сметка на това аз изглеждам по-малко сбръчкана и по-малко космата така и затова съм доволна  Laughing

# 451
С малко закъснение от един ден, ноооо Аленка, честит рожден ден! Бъди много усмихната и само прекраснотии да ти се случват  bdbaloni
Уникални гримчета сте показали  Heart Eyes Особено Малвинка с опушеното черно  Blush и разбира се Ел с тази прекрасна преливка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жаки, това червено е правено само за теб! Уникално!!! (нищо, че е от преди няколко страници  Rolling Eyes )
Този път изпуснах възможността за коледния грим, че пътувах тези дни и сега съм болна и хич не ми се занимава, но след мога да спретна нещичко в следващите дни  Mr. Green

# 452
  • Велико Търново
Анч, прекрасна си  Heart Eyes Много красиви очи имаш Hug С молив или очна линия си очертала окото?
И аз съм със сини очи,и имам същия цвят на косата като теб Wink

# 453
  • Перник
Момичета,благодаря ви  Hug
Анч,мнооого нежно гримче,много си красива   Hug

# 454
Няма още Коледни снимки Simple Smile Трябва да излезна, така че ще ги гледам чак довечера.

Глитера на Инглот се захвана с Rubenesque веднага, но няма да ви казвам какво ми направи с клепача. Сбръчка го като на 80 годишна жена Shocked Опитах се да го оправя, но просто не мърдаше. Изкарах си ангелите, не съм виждала до сега такова нещо. Веднага го махнах и се гримирах отново.

# 455
*Biskvitka*, очна линия използвах само, за да ми стане хубаво ъгълчето в края на окото, а всичко останало е очертано със скосена четка и черни сенки за очи. Само очна линия ми стои много отрязана, не се възприемам нещо.  Hug

malvinka88Hug

# 456
Жаки, освен пигмента, видях, че си взела и бяла сянка. Тя като тази от клипа и грима, който показа ли е? Номер?
Извинявай за въпросите, но най-вероятно утре ще тичам специално за такава сянка до Инглот. Blush Laughing

# 457
Ох, спешно ми трябва основа за сенки (за Бъдни вечер и Коледа), но мога да отида само до Мол Сердика - коя марка и в кой магазин да търся?  Praynig

# 458
Ох, спешно ми трябва основа за сенки (за Бъдни вечер и Коледа), но мога да отида само до Мол Сердика - коя марка и в кой магазин да търся?  Praynig
Douglas, базата на АртДеко е много добра.  bouquet

# 459
  • Велико Търново
Анч,благодаря  bouquet Много естествено стои и ми харесва,ще пробвам и аз Peace

# 460
  • Провинция
Нахлувам в темата ви с молба за съвет... От доста време не съм се гримирала и искам за Нова Година да "заблестя".
Напоследък често гледам Гримьорката Клио по TLC и една мацка с едни клипчета във vbox-a как се гримира. Прави ми впечетление,че и двете използват някаква фиксираща, матираща, прозрачна пудра на бял прах в бурканче (едвали и двете ползват еднаква марка),която на клипчетата е прави кожата страхотна. Каква е тази пудричка и къде мога да я намеря?Ако може и линкове.
Ето колекцията на мацката http://vbox7.com/byuser:bobismakeup?&page=2 - почти при всеки грим ползва въпросната пудра.

http://vbox7.com/play:db7f96eceb Този ефект на бруката с какво мога да постигна,освен със сух брокат?Мисля,че няма да държи дълго и при всяко мигване, броката ще пада по лицето.

И трето - на много от празничните гримове забелязвам,че се слага един бял (в повечето случай) пигмент във вътрешността на окото към носа, и под веждата,за да подчертаят хубавата извивка и цвета на веждите. От него се нанася много малко,защо има блясък. Нещо като това на първата снимка във вътрешното ъгълче на окото.http://www.bg-damma.com/krasota/grim/1343_Grim-zimna-nosht?utm_s … mp;utm_campaign=0

# 461
Мерсиии, отиваааам, а някой доброволец да ми гледа детето за час-два?  Crazy Laughing Crazy

# 462
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой има ли впечатление от прозрачната пудра на Макс Фактор - ?

Вчера пробвах в магазина на MAC лайтскепейда и много ми хареса, поне на първа проба повече ми допада от метеоритите. Сега се чудя кой продукт точно да си взема. Или да почакам като пуснат нови метеорити, може повече да ми харесат?

# 463
  • София
Мерсиии, отиваааам, а някой доброволец да ми гледа детето за час-два?  Crazy Laughing Crazy

Давай го насам по съседски  Simple Smile

# 464
Оо, АдриHug , няма да ви причиня това, но може да ги изведем някой път заедно и до като те щуреят, ние да обсъждаме гримчета  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт