Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 528
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Lemy, сенките на Moda не съм ги купувала от София, а в магазинчето, от което ги купих не беше останало почни нищо. Розовото го видях от тестера и много ми хареса, но го нямаха. Казаха ми, че нямало да получават повече от тези сенки, защото вносът им бил спрян  Rolling Eyes
Сенките, които аз си купих са точно такива, каквито ги е описала  NovemberRain - бляскави и металически  Mr. Green
Според мен тези сенки не са никак лоши и си заслужават да бъдат погледнати.

Това са сините сенки на Мoda. Комбинирах ги със сенки на МАС и това е крайният резултат.  Simple Smile

# 706
Lemy, сенките на Moda не съм ги купувала от София, а в магазинчето, от което ги купих не беше останало почни нищо. Розовото го видях от тестера и много ми хареса, но го нямаха. Казаха ми, че нямало да получават повече от тези сенки, защото вносът им бил спрян  Rolling Eyes
Сенките, които аз си купих са точно такива, каквито ги е описала  NovemberRain - бляскави и металически  Mr. Green
Според мен тези сенки не са никак лоши и си заслужават да бъдат погледнати.
Хубави са, да, затова ги търся Simple Smile

# 707
  • в 1001-та нощ
B & C  Peace много добре изглежда  Peace

# 708
  • USA, Steak State
Да попитам и тук.

Момичета препоръчайте ми винено червен молив за устни. Целта ми е да затъмня едно червено черило. Не ми се иска да си купувам ново, понеже почти не нося червено.

# 709
B & C, много ти отива това синьо.  Heart Eyes
Под веждите какво си сложила?

Аз на Moda имам само тези сенки.

Хубави са наистина, но прекалено силни ми идват цветовете. Може би трябва малко да експериментирам, не знам. Светлите цветове със сигурност ще ми харесат, но в мястото където ги купих във Варна също не ги зареждат вече, та не знам какво е останало.
Аз не си падам по много пигментирани сенки. То няма угодия.  Mr. Green

# 710
  • в 1001-та нощ
аз пък обратното  Blush обичам много светли, ярки пигментирани

под ярки нямам предвид цикламено, а самият цвят да не е убит и да свети  Mr. Green

# 711
Аз също харесвам светли и добре пигментирани сенки.
Ярките и светещи цветове също ми харесват и нямам нищо против цикламеното  Heart Eyes Mr. Green

Check Please, под веждите съм сложила от Lightscapade. Не знам дали нещо се вижда от него  newsm78
Като се прибера в къщи, ще имам възможност да направя по-хубави снимки, а и ще се постарая повече при гримирането  Peace В момента разполагам с едно огледалце, което трябва да държа с едната ръка, а с другата да се гримирам  ooooh! Rolling Eyes

# 712
  • ВАРНА
Да попитам и тук.

Момичета препоръчайте ми винено червен молив за устни. Целта ми е да затъмня едно червено черило. Не ми се иска да си купувам ново, понеже почти не нося червено.

Инглот имат много готин цвят молив.Комбинирам го с малко по-светло червило и е супер.
Продавачките във Варна между другото са много внимателни.Отивам за едно ,а като ги видя как са гримирани и купувам целия грим  Simple Smile
Нямам наблудения за четките им.Трябва ми една за сянката под очите и се чудя дали да си купя .Бива ли ги?

# 713

Check Please, под веждите съм сложила от Lightscapade. Не знам дали нещо се вижда от него  newsm78

Вижда се.  Simple Smile

Нямам наблудения за четките им.Трябва ми една за сянката под очите и се чудя дали да си купя .Бива ли ги?

Аз от четките на Инглот за под очите ползвам 80HP и 13P, по-често втората. Тя много хубаво размазва моливи.

Скрит текст:
80HP13P

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 19:36 от Анонимен

# 714
Искам да си харесам някой нов цвят за зеленикаво око, но все се въртя около това, което използвам основно: сиво и лилаво Simple Smile Някой може  да сподели какви цветове използва за такива очи?  bouquet

# 715
Аз съм със зелени очи и ползвам всичко. Много добре ми стои розово, сиво, светли сенки, лилаво, зелено, опушено, тоуп, много черно и др. Не нося само бели перлени сенки защото смятам, че стоят грозно и състаряват всеки.

# 716
  • ВАРНА

Check Please, под веждите съм сложила от Lightscapade. Не знам дали нещо се вижда от него  newsm78

Вижда се.  Simple Smile

Аз от четките на Инглот за под очите ползвам 80HP и 13P, по-често втората. Тя много хубаво размазва моливи.

Скрит текст:
80HP13P

Супер!Долу слагам черни сенки за вечер.Вие слагате ли леко основа и под окото за да се задържи повече сенката?
Виждам,че коментирате Мода.На мен не ми допаднаха,защото се натрошиха веднага и трите цвята.Иначе са ефектни,лъскави,но малко ми е трудно да ги запазя.Имат много красиво златно.Като се натроши си е направо като пигмент.

# 717
  • Стара Загора
Аз днес си пробвах червеното червило на Есенс, което всъщност се оказа коралово, но ми хареса и ще си го ползвам. Чудя се само сега ли му е времето или е по подходящо за топлите месеци. Rolling Eyes

http://media.snimka.bg/s1/1547/029339002-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1547/029339003-big.jpg

Тук като се поизтри във вътрешната част сложих от това вдясно (по-светлото и яркото) , защото исках да го пробвам дали няма да циганее.  Blush

http://media.snimka.bg/s1/1547/029339006-big.jpg

# 718
  • София
Ивче, поне на снимката, първият цвят изглежда като класическо червено, което според мен може да се носи всеки сезон

# 719
  • Стара Загора
Ивче, поне на снимката, първият цвят изглежда като класическо червено, което според мен може да се носи всеки сезон

Възможно е, Адри. Просто на лампа е чист корал и чак като качих снимките видях, че на тази първата седи червено. Вече започваше да се стъмва и не успях да го видя добре на естествена светлина. Като го сложа ще се огледам по-добре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт