Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 713
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Може и да е коментирано назад по темите, но няма как да прегледам всички. Имам върнати пари от продавач/отказана сделка/ в ибей и парите се виждат в ПП, но по сметката ги няма, минава вече месец, имам някакви спомени за 45 дни, за да се видят и в сметката, но така ли е? Сумата не е малка.

Къде в Пейпал се виждат? В баланса, или в трансакциите?
Бъркаш за 45-тте дни много. Няма такова нещо.

И аз с подобна дилема.Имам рефунд в пей пал но къде да видя дали са  ми върнати парите за първи път ми е.В пейпал ми е 0.00
 Jan 11, 2013 Transfer To Credit Card Completed

Jan 11, 2013 Refund From ASOS.COM Ltd   Completed

Благодаря предварително

Парите са отишли по картата  - Transfer To Credit Card Completed
До 3-4 работни дни ще се появят.

# 181
Може и да е коментирано назад по темите, но няма как да прегледам всички. Имам върнати пари от продавач/отказана сделка/ в ибей и парите се виждат в ПП, но по сметката ги няма, минава вече месец, имам някакви спомени за 45 дни, за да се видят и в сметката, но така ли е? Сумата не е малка.

Къде в Пейпал се виждат? В баланса, или в трансакциите?
Бъркаш за 45-тте дни много. Няма такова нещо.

И аз с подобна дилема.Имам рефунд в пей пал но къде да видя дали са  ми върнати парите за първи път ми е.В пейпал ми е 0.00
 Jan 11, 2013 Transfer To Credit Card Completed

Jan 11, 2013 Refund From ASOS.COM Ltd   Completed

Благодаря предварително

Парите са отишли по картата  - Transfer To Credit Card Completed
До 3-4 работни дни ще се появят.                                                                                                   

bouquet  bouquet  bouquet

# 182
В Transaction Details. Трябва да им се пише нали, няма ги по кредитната карта.

# 183
  • София
Сис изобщо изтеглена ли ти е сумата или е само блокирана? Ако е само блокирана, то тогава ще се освободи автоматично, според сроковете на банката ( от 15 до 45 дни).

# 184
Какво пише на Transaction Details?
Имаш ли  Refund from ............         Completed
              Trasnfer to credit card      Completed

# 185
Върна ли са ги, срам, ама даже и са похарчени няколко пъти. Нещо не съм догледала, върнах се да търся в баланса на картата. Благодаря за помощта. Не е за първи път да връщат пари, и все ги виждах, но тези нещо . . . 

# 186
Имам въпрос. Мога ли да ескалирам диспута си въпреки, че съм се съгласила да върна продукта, но той все още не е стигнал?

# 187

Какво точно пише?
Баланса ти 0 ли е?

Имам въпрос. Мога ли да ескалирам диспута си въпреки, че съм се съгласила да върна продукта, но той все още не е стигнал?

Защо ще го ескалираш?
Докато продавачът не си получи продукта, няма как да ти върнат парите.
Ако го ескалираш сега, когато продуктът още не е получен, няма какво да очакваш от Пейпал - не могат да направят нищо, най-много да отсъдят в полза на продавача.

# 188

Защо ще го ескалираш?
Докато продавачът не си получи продукта, няма как да ти върнат парите.
Ако го ескалираш сега, когато продуктът още не е получен, няма какво да очакваш от Пейпал - не могат да направят нищо, най-много да отсъдят в полза на продавача.
[/quote]
Питам понеже диспутът ми ще се затвори автоматично на 16?

# 189

Какво точно пише?
Баланса ти 0 ли е?

Алекс, аз по-горе писах, че си ги намерих, просто не съм ги видяла/вината е моя/. Благодаря.

# 190
На лятното намаление в Ларедут беше станало объркване с един код за безплатна доставка, който уж даваше такава, а после не.Имам една поръчка която платих през Пейпал и направих потвърждение на сумата без доставка, а в Ларедут имаше отразена сума с доставка.Така си стоеше тази сума блокирана известно време и сега като се сетих да я проверя в Пейпал акаунта ми пише оторизиран към Ларедут със статус "изтекъл" и минус сумата.Обаче тази сума ми я няма в интернет банкирането.Не разбирам изтеглена ли е или не.Какво се е случило с нея?

# 191
Не е теглена, била е само блокирана и след като статуса е такъв, не е изтеглена въобще.

# 192
Имам върнати пари по кредитна карта но никъде не ги виждам в самата карта към кой трябва да се обърна
 Oct 22, 2012   Charge From Credit CardCompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
    Details   €9.91 EUR

Dec 19, 2012   Reversal    Completed    Details   €9.91 EUR
 Dec 19, 2012   Credit to Credit Card    Completed    ...   -€9.91 EUR

# 193
Към банката най-добре.
Парите са минали през Пейпал и са отишли в картата.

# 194
Копирам си въпроса и тук:

Здравейте!

Имам спешен въпрос.Как да си платя инвойса за неосъществили се продажби в ибей?Имам за плащане 7-8 лири,но като опитам с  payment one time не ми позволява,защото можело само в долари и евро.А в картата парите са ми в левове.Как да ги платя?Ще ми блокират акаунта накрая   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт