Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
И аз имам същия проблем с плащането от спортдирект.
Искам да платя през моя ПП акаунт понеже имам пари в баланса но изписва грешка, като пробвах от на мъжа ми ПП акаунта ме допуска, но пък там не ми достига сумата  ooooh!
Дали ще има такси, ако прехвърля сумата от моя баланс в неговия ПП?

# 646
Искам да платя през моя ПП акаунт понеже имам пари в баланса но изписва грешка, като пробвах от на мъжа ми ПП акаунта ме допуска, но пък там не ми достига сумата  ooooh!

Да, ще има.
3.4% + €0.35 EUR

# 647
Искам да платя през моя ПП акаунт понеже имам пари в баланса но изписва грешка, като пробвах от на мъжа ми ПП акаунта ме допуска, но пък там не ми достига сумата  ooooh!

Да, ще има.
3.4% + €0.35 EUR

с опцията Send money като въведа сумата и избера I'm sending money to family or friends
отдолу пише това
£0.00 GBP fee if you use your PayPal balance and/or a bank account.
Възможно ли е да е от значение, че ПП акаунта е premier и имам нужната валута в баланса?

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 19:24 от lusia_

# 648
Да, но не съм сигурна. Опитай, ще ти изпише каква е таксата, ако има такава.

# 649
Не, няма такса.
Поне не ми изписа нищо,но пък статуса в ПП е pending

# 650
Здравейте-опитвам се да регистрирам моята Virtual Visa на ДСК в пейпал,дръпнаха ми сумата,която трябва (2,93 и още лев и нещо...),но все още не получавам e-mail за потвърждение на акаунта! След колко време пращат този мейл?  Rolling Eyes И 4 цифреният код го няма,но за него знам ,че трябва да се поизчака няколко дена...  Crazy

# 651
Здравейте-опитвам се да регистрирам моята Virtual Visa на ДСК в пейпал,дръпнаха ми сумата,която трябва (2,93 и още лев и нещо...),но все още не получавам e-mail за потвърждение на акаунта! След колко време пращат този мейл?  Rolling Eyes И 4 цифреният код го няма,но за него знам ,че трябва да се поизчака няколко дена...  Crazy

Няма и да получиш мейл. Четирицифрения код можеш да видиш в електронното си банкиране. Peace

# 652
Здравейте момичета, имам един въпрос, може би е глупав и се извинявам, но не съм наясно. Регистрирала съм картата си в paypal и редовно пазарувам, но сега получих пари изпратени чрез paypal. На баланса в картата от интернет банкирането тази сума не е налична. Как мога да изтегля тези пари на каса в банката, като те не се виждат като наличност в картата ми?

# 653
А виждат ли се в баланса в Пейпал?

# 654
Здравейте,

Преди 2-3 седмици регистрирах картата си в пейпал, получих e-mail за потвърждение на акаунта, но явно не съм разбрала къде да търся 4-цифрения код и съм въвела грешен. В резултат на което ми изтриха картата от профила и я блокираха за повторно регистриране. Писах им, пратиха ми стандартен отговор. Някой може ли да ми каже как да регистрирам същата карта отново в профила си? А междувременно преди опита за потвърждаване имам плащане с нея и никаква справка за транзакции.

# 655
Справката за транзакции - в банката-издател на картата.
Как така ви я блокираха? Какво съобщение получихте?
Какъв код въведохте - откъде го взехте?
Може ли да копирате стандартния отговор от Пейпал?

# 656
Кода взех от края на имейла за потвърждение - ID PP и 4 цифри. Сега вече знам, че е грешка. След като го набрах излезе съобщение, че картата ми ще бъде премахната от акаунта, а получих имейл с инструкции за потвърждение на картата, която изтриха. Когато се опитам да я въведа наново ми дава съобщение This credit card cannot be added to your PayPal account. Please try another card. Имам едно плащане и една транзакция на таксата, които не са отразени в Моята скорошна активност. А това е отговора на писмото ми:

Thanks for your email. To help you as quickly as possible, here is some information we feel will suit your needs.

A. Why have I been unable to make a payment?
B. Where do I find the code to confirm my card?
C. Why do I have a limitation on my PayPal account?

This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can.

Yours Sincerely,
PayPal

Следват подробни указания за А, В и С.

# 657
  • на последния етаж
Получих четка от Сингапур, която очевидно е менте и открих диспут. Сега получих отговор, че ще ми възстановят парите, но трябва да върна четката на продавача на посочен адрес, като предоставя на Пейпал тракинг номер. Утре ще проверявам каква е цената на пратка до Сингапур, но в случай, че ми е скъпо (четката е сравнително евтина) и не си струва, ще предпочета да не я връщам. Въпросът ми е: какво следва в такъв случай? Да не ми наложат някакви санкции от Пейпал?

# 658
  • Ямбол
Лита а по описание ,оригинална ли се води?Принципно не си длъжна да се съгласяваш на връщане,но няма и да те санкционират разбира се,ако не го направиш,бихте могли да се споразумеете и да си искаш половината сума примерно.(А ако не е тайна,за каква четка иде реч?)

# 659
  • на последния етаж
Става въпрос за четка за грим - цена около 20 лв. Трябваше да е на определен производител, но дойде четка, която въобще я няма в продуктовата гама на въпросния производител. Само по форма си приличат. Писах неколкократно на изпращача, изпратих му снимки, но той твърди, че четката е същата. Повдигнах диспут и от Пейпал присъдиха, че ще ми върнат парите, но до 10 дни трябва да му върна четката и да им изпратя тракинг номер. Но като гледам - разходите ми по връщането ще са по-големи от стойността на самата четка.  ooooh!
От същия продавач бях поръчала и още една четка (седмица по-рано), която пък въобще не дойде... Пейпал снощи ми писаха, че са ми възстановили парите.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 08:21 от Лита

Общи условия

Активация на акаунт