Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Още веднъж благодаря, Алекс   bouquet Знаех си аз, че няма такъв късмет просто ... #2gunfire Мръсници!

# 76
Здравейте! Имам следния проблем:
От коя дата на плащане се изчисляват 45 дни за отваряне на диспут в paypal. И как мога да пусна диспут като в акаунта ми в paypal не ми се виждат двете транзакции (за таблетите), а една друга малка поръчка има Transaction No. В e-mail-ите от paypal при пускането на поръчката и плащането е изписан някакъв Receipt No:...., а не Transaction No.. Скоро наближава срока за пускане на диспут, та затова реших да разгледам акаунта ми да видя как става и с учудване виждам че тези транзакции ги няма. Сменям периодите и резултата е същия - няма ги. Как да постъпя? Моля за съвет!

# 77
къде в пейпал да канселирам диспута?
Аз поне не виждам такъв бутон.  newsm78

# 78
Здравейте. Имам проблем с един диспут в Пейпал. В момента диспута е ескалиран и съответно има период за изчакване на отговор от търговеца относно случая и вземане на решение от страна на Пейпал. Обаче този срок за изчакване отдавна изтече - "The seller has been asked to respond by Dec 21, 2012. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.". Тоест най-късно търговеца можеше да отговори на 21 декември и Пейпал да вземе решение. Обаче днеска вече сме 29-ти и все още няма никакво решение от страна на ПП. А и случая не е толкова сложен - бях направил поръчка, но търговеца в продължение на 20 дни все бавеше изпращането на продуктите и накрая реших да откажа поръчката и отворих диспут. Сега да чакам ли още за решение или да пиша на Пейпал. Да не би диспута да се е бъгнал нещо?

# 79
Решават диспут до 30 дни. Малко си се разбързал! Simple Smile

# 80
Решават диспут до 30 дни. Малко си се разбързал! Simple Smile

Всичките ми ескалирани диспути се решаваха в рамките на 10 дни и просто съм останал с впечатлението, че след като изтече този срок за изчакване на търговеца нещата не са наред.

# 81
Здравейте,имам нужда от помощ.Имам мотор ,който искам да продам.Получих отговор на обявата си от човек от Нигерия.Той ще ми преведе пари чрез paypal ,но аз не съм запознат с този вид плащания.Получих писмо,че за да си получа парите трябва да внеса чрез уестърн юнион 400 евро на куриерската компания,за да ми освободят парите в paypal .Това било от съображение за сигурност от двете страни.Възможно ли е това,или е някакъв вид измама.Изглежда ми много странно,надявам се да ми помогнете.Благодаря ви предварително.

# 82
Измама е! Изобщо не се занимавай повече с такива купувачи.

# 83
Това значи ,че няма такъв вариант ти да внасяш ,за да ти освободят сумата,независимо дали е фирма или частно лице.Благодаря много Aia' Peace

# 84
Да, няма такъв вариант. В момента, в който ти внесат сумата в ПП, ти можеш да си я видиш в акаунта. Няма никакви допълнителни условия! Има ли такива неща като внеси пари, за да си получиш сумата или пък покажи документ, че си изпратил стоката, означава, че е измама.
Върни се назад в тази тема или в предишната - доста се коментираха такива случаи.

# 85
ето това ми изпратиха от ПП  ----
Dear Simeon Stamov,

You have received a Automobile PayPal Payment of €1,200.00 EUR from Mr Muguel Barry (muguel.barry5@gmail.com)

We've placed a temporary hold on the funds of this transaction

As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Payment policy,We have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Transport/Delivery Charges
In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advice you go to nearest Western Union Office ,And send the €400.00 EUR to the Transport Company/Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).

NOTE: Submit your Western union receipt to us for verification,Once we received and confirm the western union receipt of the payment to the shipping agent.We will respond to you immediately and get the total funds transfer to your PayPal Account.

Transport Company                      (PICK UP AGENT)

Receiver Name: Kareem Olawale
Address : N6, Oladimeji street
City : Ibadan
State : Oyo
Zip-Code: 232402
Country: Nigeria

# 86
ПП нямат нищо общо с Western Union.
Изпратете този мейл на ПП на spoof@paypal.com
И ПП ще ви изпратят мейл, в който ще ви благодарят, че сте ги информирали за поредната измама.

# 87
ПП нямат нищо общо с Western Union.
Изпратете този мейл на ПП на spoof@paypal.com
И ПП ще ви изпратят мейл, в който ще ви благодарят, че сте ги информирали за поредната измама.
Много,много ти благодаря ,че днес намери време да ми помогнеш Hug.Ще изпратя писмото и ще пиша пак Peace.Весело изкарване на новата година

# 88
Благодаря  Hug Весело посрещане и на теб  Simple Smile

# 89
ЧНГ на всички!Желая здраве,щастие и много успешни покупки!
Момичета ,имам следния въпрос.Днес си верифицирах картата,че старата ми беше изтекла-и веднага извърших плащане в един сайт с нея -ще имам ли проблем при положение,че все още не съм получила четирицифрения код  от банката и  след като го получа -бихте ли описали точно къде се влиза в профила за въвеждане?!

Общи условия

Активация на акаунт