Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 632
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Чукарландия
А да не би да се опитваш да пратиш на английски адрес?

Да. Не може ли?

# 61

Да. Не може ли?

Не, до английски адрес само с карта.
До БГ - с Пейпал.

# 62
  • Чукарландия

Да. Не може ли?

Не, до английски адрес само с карта.
До БГ - с Пейпал.

Ооо, не знаех. Благодаря ти много! Hug

# 63
  • Shumen
Ако не се разберете, тогава ескалираш. До 4-ти януари трябва да ескалираш.
Ескалирането значи, че прекратяваш комуникацията с продавача и оставаш Пейпал да реши спора.
Благодаря ти Алекс

# 64
момичета нямам идея какво става  с моя случай .

Само си пишем едни и същи реплики с продавача през имейли

Той: Ще ти пратя ново
Аз: Не, искам пълно възстановяване..

А от пей пал нищо. Нито имей , нито въпроси. Както отворих диспута и ескалирах и това е.
Това, че ескалирах, го пишеше в червено. Сега Не.
 Rolling Eyes

Все едно не се действа нищо..
Или е нормално , знам ли..  Rolling Eyes

# 65
Не си пиши нищо с продавача през имейл.
Цялата комуникация трябва да минава през Пейпал. Спри да му отговаряш.
След като си ескалирала, Пейпал трябва да решат случая. След като го решат - ще получиш мейл за възстановяване на сумата.
Повече нямаш никаква приказка с продавача. Няма за какво въобще да общуваш с него.

# 66
Алекс, благодаря за отговора.
но имаме промяна!
Преди малко получих известие и отидох в пощата да си получа пакета.
Да, получих си поръчаното, но не е това, което поръчах.
Аз купих тишърт, а изпратено пуловер  Rolling Eyes Rolling Eyes
Не е лошо,  Grinning , но все пак.
Сега не знам какво да правя. Как се затваря диспута изобщо..
Охх, как не ми се иска да стигам до тук. но 50+ дена все пак  ooooh!

Благодаря още веднъж

# 67
Ох, не е лесна твоята!
Ако ти харесва пуловера го задръж и затвори диспута. Така продавачът ще си получи парите.
Ако не ти харесва - не пиши нищо на продавача и не затваряй диспута. Направи се на луда, че не си получила нищо и изчакай да ти върнат парите.
Ако затвориш диспута, не можеш нищо да направиш повече.
Ако пишеш, че си получила нещо, различно от описаното, ще трябва да го върнеш за твоя сметка и тогава да ти върнат парите. А продавачът винаги може да каже, че нищо не е получил.
Така че, прецени как да постъпиш.

# 68
Алекс, не ще го задържа и да приключва тази история.
Както казах не е лош пуловера, но ..
исках тениската ..Simple Smile
както и да е..
А все пак , продавача може да звънни в пощата тук и да попита, да проследи пратката.
Тогава ще разбере, че и съм получила пратката.

а и му писах веднага, че съм получила, но не това , което трябва  Laughing Laughing Laughing
какво да направя, като не мога да лъжаа..
И  Rolling Eyes. ако знаеш, как бързах да отида да се върна и да пиша, че съм получила нещото.. Laughing. тъпо е, сигурно ще ме помислите за луда, но .. Confused

Hug

# 69
Задръж пуловера, затвори диспута и забрави случая.

# 70
Имам регистрация в Пейпал отдавна и само веднъж съм ползвала разплащане, чрез тази система. За това пък редовно, като си сменям картата, си искам код за верификация и сега там имам 3 евро.
Днес захраних картата си и след малко мисля да поръчам нещо в и-бей и да плата чрез пейпал.
Първо искам да попитам, дали някъде мога да видя баланса си?
И как да направя така, че тези 3  евро да бъдат приспаднати към сумата, която имам за плащане.
Освен това, не успях да намеря описаното на първа страница за обръщането на валутата шп курса на моята банка.
Ще пазарувам в лири. Парите ми са е лева. Имам и 3 евро! Simple Smile
От цялата тази супа, какво ще стане?
Благодаря предварително.

# 71
Привет, момичета! Имам нужда от помощ  Praynig Брат ми е обявил колата си за продан в един сайт и от няколко дни си водим диалог с един кандидат - клиент от Англия. Явно е харесал колата и предполагам най-вече цената ...  Whistling, та последно получихме писмо, част от което е:

"I will be paying directly into your PayPal account without any delay and i will pay for the PayPal charges in order to make everything convenient for you. I hope you have a PayPal account. If you already have one, just give me your PayPal email address or you can send me a PayPal Money Request, so once i receive the details i will go ahead with the payment."

Та, въпросът и притеснението ми е да не е някоя измама  ooooh! Да му давам ли PayPal email address  или не?

# 72
Вероятно е измама. Почти съм сигурна!

# 73
Мерси, Алекс  Hug

# 74
Ти можеш да му дадеш адреса в Пейпал, не е проблем.
Но вероятно след това ще получиш фалшиво писмо, уж от Пейпал, че има постъпили пари в акаунта и ще бъдат освободени след като купувачът си вземе стоката.

Общи условия

Активация на акаунт