Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
lsweety Нищо не трябва да правиш. Парите автоматично ще се върнат в сметката ти, но са необходими 4-5дни.

# 121
# 122
  • Добрич
Здравейте,
в акаунта ми има едни €1.50 EUR. Мога ли да ги използвам някак си или да ги прехвърля по сметката си.

# 123
  • София
Sneakers Можеш да ги използваш (автоматично ще се приспаднат при плащане), но условието е да са във валутата в която плащаш! Ако плащаш в долари или паунд трябва да ги конвертираш.
За прехвърляне по сметката се взима такса и затова няма никакъв смисъл. 

# 124
  • Добрич
А какво да направя за да се приспаднат и как да ги конвертирам?

# 125
  • София
А какво да направя за да се приспаднат и как да ги конвертирам?
На първия въпрос съм ти отговорила, а за втория - горе има нещо като Currency convertor.

# 126
lsweety Нищо не трябва да правиш. Парите автоматично ще се върнат в сметката ти, но са необходими 4-5дни.

Абе и там така пишеше, ама минаха няколко дни и аз веднага да си питам. Мерси за отговора!  Simple Smile  bouquet

# 127
  • Добрич
vanian благодаря,понеже няколко пъти съм плащала и не са се приспадали затова питах,но явно е било,защото съм плащала с друга валута.

# 128
  • София
Момичета, моля за инфо:
ако някоя от вас има виза от ПИБ с кешбек - като се пазарува през пейпал има ли кешбек на сумите които минават през картата?

Да напомня моето питане - ако някой случайно има опит с карта от ПИБ?  Hug

# 129
Искам да попитам мога ли да платя еднократно стока/и на стойност нас 100 евро преди да бъде верифицирана картата, защото не ми се чака и искам да си пусна поръчката ?

# 130
Искам да попитам мога ли да платя еднократно стока/и на стойност нас 100 евро преди да бъде верифицирана картата, защото не ми се чака и искам да си пусна поръчката ?

Мисля, че те са качили лимитът - сега е 500 евро, ако не греша. Така че можеш спокойно да платиш)

# 131

Praynig много моля за помощ

регистрирах се в пейпал и си потвърдих картата чрез код през телефона

ноооооооооо
на мейла получавам писма през 2 минути да си потвърдя картата

как да спра писмата  Praynig

# 132
Herzen

Мисля, че това е бъг  Mr. Green Ако искаш - пиши им, кажи колко точно имейла си получила, нека да си оправят робота  Grinning

# 133
  • Перник
Здравейте, чакам един рефънд, но картата, която ползвам в ПП е блокирана. Като получа рефънда парите ще останат ли в ъкаунта ми, тъй като след като картата е блокирана, няма да могат да отидат в нея?

# 134
  • София
Здравейте! Имам следния проблем - пуснах диспут за неполучена пратка на 44-я ден. Още на следващия ден продавача ми възстанови парите с рефюнд. Днес обаче пратката ми дойде - става дума за един калъф за телефон за 2 паунда. Какво трябва да направя сега и по какъв начин да му върна парите? Не зная колко време е стояла пратката в пощата. Нямах известие и отидох до там. Дадоха ми пакета малко смутено и нито съм се разписвала някъде като друг път, нито са ми искали лична карта /всеки на мое място можеше да го вземе така/

П.С. Сега видях, че пощенското клеймо е от 14.12.2012 г. Как може толкова време да е стоял пакета там Shocked

.....................
По въпроса за плащането на получената пратка, според мен пиши на сайта и обясни как стоят нещата и че  ще им преведеш сумата, понеже пратката е пристигнала. ...............................

Аз съм в същото положение.  Confused
Как точно трябва да им преведа сумата  newsm78

Дано някой, който го е правил да се включи, че моята сума не по-голяма и не искам да да съм некоректна със сайта ....

Общи условия

Активация на акаунт