Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 58 115
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Цветак, пътуването до Лондон  беше вчера - аз съм бърза с организацията  Simple Smile Много задръстване, много движение, много нещо  #Silly това с едно преминаване през центъра не съм предполагала, че ще видя толкова много забележителности (през колата  Mr. Green) само за 1 час  Crazy.  
Ходихме на гости при едни стари приятели на другия край на Лондон и за това не звъннах да се видим за по кафе . Но пък се очертава друго посещение на Лондон  и ако се организираме може да се видим тогава.  Simple Smile

За цените на билетите, сумата е за двама възрастни и бебе през периода края на август, средата на септември, тогава много високи цени подържат, да ти настръхне косата  Confused Това което видях с нискотарифните излиза, че като сложиш багаж и някакви измислени такси цената става като за все едно ще летиш с бритиш примерно  Crazy

Емма ми стопява лагерите. Вече втора поредна сутрин още по тъмно  5-6 часа Емма почва да пищи и да пее колко глас и държи, ама видели камерата замръзва  и нито стон  #Silly. ще взема да и вържа една над леглото и при добър късмет ще се срамува и няма да ме буди  Crazy

# 241
  • ENGLAND
eva_82 къде намери толкова евтини билети? С коя компания летите? На мен ми е писнала главата от тарсене, под 230-250 на човек не мога да намеря.

# 242
  Директ дебит не можах да прекъсна от тоза сайт, не ми излизаше в интернет банкирането, а си ги теглиха.
   Дорет, виж Изиджет от Манчестър-София може да имат нещо, вие нали сте по-средата.

# 243
Здравейте момичета Simple SmileРедактирах тъпият си въпрос  ooooh!Питах чичко Гугъл                                                                                

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 18:38 от uphill

# 244
Дорет, това е с Бритиш  от Лондон до София преди седмица когато щяхме да купуваме билетите беше за един възрастен по 70£ ама не на всички дати де, само на 2-3 за септември  Crazy ? Края на август има повече за 70£ посока Лондон-София
Летим с различни компании според  цената, но ако разликата е малка предпочитам комфорта, че все пак сега ще сме и с бебе  Crazy

# 245
uphill,

И е вярно, и не е. Много е подвеждаща информацията.
Мисли.
Може ли да се каже за един заем, че на практика не плащаш нищо!
Не може. Да, добре звучи по £ 30 на месец да връщаш таксата за заема.
Разгледах сайта на въпросния колеж. Без да влизам в детайли, най-ниската сума,
която си харесах беше £4230. Това само за една година, за най-ниската квалификация.
Да си представим най-идеалния вариант, в който завършваш и си намираш работа за по над £21 000
и връщаш по £30 на месец. Колко години ще връщаш само едната студентска година...
Да добавим, колко много току-що завършили университета се вливат в редиците на
работещите за минимална заплата и не по специалността си.
Никой няма да ти опрости заем ей-така. Намери си с Гугъл студентски калкулатор.
Или просто статии по въпроса. Студентските заеми се изплащат с десетилетия.
Никой не опращава дългове ей-така. Ако не си намериш работа за над £21 000,
няма да ти изтрият задълженията и всеки по живо и здраво.
Дори длъжникът да е умрял, посочват, че е "най-вероятно" да се заличи задължението
на студентския заем и да не се прихване от къщата на починалия да речем, но това не е
ясно и категорично установено правило.

Поредната посредническа фирма, която ще те набута в някаква схема,
в която може да се вкараш и сама, но с ясното съзнание какво дължиш и как ще го връщаш.
Пък това, че знаенето на езика не било проблем, е просто несериозно.

# 246
  • Bristol
Здравейте момичета Simple SmileОт доста време ви следя и искам да попитам това http://www.easteads.co.uk/0/posts/6--/168--/18089-Mont-Rose-College-SLC.html  реално ли е или някаква измама?.Благодаря ви предварително  . ПП От опит знам .че няма безплатен обяд ,но пък учение може и да има newsm78                                                                    

Това от ФБ ли го намери, поне аз там го видях  Laughing Защо го рекламират като безплатно обучение при положение, че теглиш кредит и после трябва да го връщаш  newsm78 Или тези, които са правили превода са объркали, волно или неволно, кредит със стипендия   Wink

# 247
Благодаря ви момичета .Обещавам следващият път да се заровя повече преди да задавам тъпи въпроси.Поздрави Peace

# 248
  • Манчестър
Студентски заем не само,че не се отписва,ами дори не можеш да го банкрутираш. Единствената опция да се заличи е ако не изплатиш нито пени за 25 години.

# 249
  • ENGLAND
eva_82 благодаря, ние с учениците сме зависими от ваканциите. Около завършването и позването на училище цените са космически.
Miss Fine изиджет излиза по-скъпо  и от бритиша. Продължавам търсенето.

# 250
  • Bristol
Студентски заем не само,че не се отписва,ами дори не можеш да го банкрутираш. Единствената опция да се заличи е ако не изплатиш нито пени за 25 години.
Ave, а ако изплащаш такъв и решиш да си взимаш ипотека за къща или кола на изплащане това ще повлияе ли на кредит чека ти?

Днес сме на френска вълна, от кога чаках този момент. Забърках тартифлет с реблюшон, който си внесохме от Франция Wink Или по български казано, картофи с лук, бекон и кашкавал на фурна, само където реблюшона умириса яко къщата ни  Mr. Green

# 251
Здравейте, мамчета, не знам дали тук е мястото да пиша,но имам фирма за спално бельо, предимно детско,тук в БГ пуснах няколко оферти в сайтовете за групово пазаруване и съм много доволна. Хрумна ми, че в Групон или др. англ.сайт за групово пазаруване ще се продават още по-добре с оглед на гачеството и цената. Иска ми се да проверя как може да стане това, а и ще ми трябва дама на местно ниво,която да организира офертата в сайтовете и съответно групажа на пратките. Ако има мама,която си търси работа,моля да ми пише, ще се радвам да се сработим. Може да видите комплекчетата ми в http://prodavalnik.com/user/myads/

# 252
а ако изплащаш такъв и решиш да си взимаш ипотека за къща или кола на изплащане това ще повлияе ли на кредит чека ти?

На аланглето не му е повлиял по никакъв начин, ни за колата, ни за къщата.
Нито на приятели, които знам, че също изплащали и по него време са взели заеми и ипотеки.

# 253
  • UK
Здравейте момичета!
Влизам на бързо да се похваля неделно - вчера си получих НИН-а  Mr. Green Направо не можах да повярвам, че толкова бързо стана - в Понеделник ходихме до Jobcenter-а, и вчера получих писмото с номера! Така че съм happy и ви пожелавам на всички приятно доизкарване на Неделята  Hug

# 254
Здравейте момичета, ние ще летим от Манчестър до София ( Юни/ Юли) £335 отиване и вращане за двама с багаж и всичко. Аз съм доволна защото от Нюкасъл много скъпо ми излиза. Сега трябва да измислим как да отидем до Манчестър
Някой да е пътувал с Megabus ?

Общи условия

Активация на акаунт