Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 637
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
За тетрата е най-добре да се търси по латинското наименование в хелт шоповете. Те могат да дпоръчат и доставят по каталог на фирмите, предлагащи такива продукти.

Иначе, документ за детегледачка се изисква, само когато децата ще бъдат гледани в дома на детегледачката, т.е. чайълдмайндер. Ако става въпрос за нани, обаче (тя самата да ходи да гледа детето в дома на клиента), няма такива дъжавни изисквания. Често най-голямо значение имат препоръките, затова, съветът ми е да намериш англоговорящи приятели в бг, които да могат да потвърдят при запитване и да си вземеш няколко хвалебствия с теб. Simple Smile

# 706
Момичета ако чуете нещо-
търся работа за почистване на офиси,къщи и апартаменти в района на Ричмънд.Мога да се грижа и за дечица,аз лично имам две.Също така мога да започна като чирак във фризьорски салон,имам диплома за изкаран курс. Английския ми е начално ниво,но се оправям добре.Мъжа ми работи в Ричмънд и не се нуждая от квартира.Заминаване след 6-ти април.Документи ще вадя на място.

А документ за детегледачка имате ли т.е изкаран курс

Като стана въпрос за курсове, някой знае ли дали има безплатни или евтини курсове за чужденци в лондон и по принцип в Англия.Едно време бях чула, че има безплатни езикови курсове, но сега не зная дали е така?Може би някакви програми за чужденци, но къде?Смятам да заминавам и  се надявам да имам възможност да се запиша някакъв курс живот и здраве;)

# 707
Момичета ако чуете нещо-
търся работа за почистване на офиси,къщи и апартаменти в района на Ричмънд.Мога да се грижа и за дечица,аз лично имам две.Също така мога да започна като чирак във фризьорски салон,имам диплома за изкаран курс. Английския ми е начално ниво,но се оправям добре.Мъжа ми работи в Ричмънд и не се нуждая от квартира.Заминаване след 6-ти април.Документи ще вадя на място.

А документ за детегледачка имате ли т.е изкаран курс

Като стана въпрос за курсове, някой знае ли дали има безплатни или евтини курсове за чужденци в лондон и по принцип в Англия.Едно време бях чула, че има безплатни езикови курсове, но сега не зная дали е така?Може би някакви програми за чужденци, но къде?Смятам да заминавам и  се надявам да имам възможност да се запиша някакъв курс живот и здраве;)

В моят град Wisbech има такива курсове,но са само за английски език провеждат се в събота и неделя безплатни са.Мисля,че в Лондон 100% трябва да има

# 708
Тирамису, доколкото знам безплатни са ESOL курсовете. Мисля, че започват от септември и са целогодишни. Препоръчвам ти да провериш и да се запишеш от по-рано, защото после няма места.

# 709
Здравейте,
имате ли представа продава ли се свободно (без рецепта) в UK някакво лекарство за цистит? От две седмици съм тук, но прекрасното лондонско време ми докара това. За толкова други лекарства се сетих да си взема, но не и за цистит. Все още нямам лекар и документи и се надявам все пак да има нещо, с което да предотвратя усложнения в случай, че го оставя да се самолекува.
Благодаря предварително Simple Smile

# 710
Cystitis Relief - продава се без рецепта и във супермаркетите можеш да го намериш. Представлява малка кутийка с 6  пакетчета, на прах е субстанцията, но не е лекарсво. Всяко от тях разтваряш във вода и пиеш. Стигат за 2 дни. Ако обаче не ти мине така, те съветвам да идеш на лекар, за да разбереш причината, защото цистита е много коварно нещо.

Дано скоро се почувстваш по-добре.  Hug

# 711
 Sun-Shine аз те съветвам да отидеш в аптека и там да поискаш да говориш с фармацевта който е на смяна. Обясни му проблема си и той най- точно може да ти каже какво можеш и не можеш да за купиш от аптеката.

# 712
Здравейте,
имате ли представа продава ли се свободно (без рецепта) в UK някакво лекарство за цистит? От две седмици съм тук, но прекрасното лондонско време ми докара това. За толкова други лекарства се сетих да си взема, но не и за цистит. Все още нямам лекар и документи и се надявам все пак да има нещо, с което да предотвратя усложнения в случай, че го оставя да се самолекува.
Благодаря предварително Simple Smile
здравейте,аз си взимах от holland and barrett сироп от червена боровинка.Много съм доволна,може да се пие и профилактично.

# 713
 Hug Много ви благодаря момичета Hug На всички усмихнат и слънчев ден напук на мрачното време Simple Smile

# 714
След като толкова време мрънках и подсмърчах как ще я изкарам една пуста бременност,
да изохкам, че се почна  Crazy
Ходих на частен скан днес, има бебе, има и сърце и ми стопява силиците от сега.
Та така, живот и здраве, толумби се очаква за средата на ноември.

# 715
  • London
След като толкова време мрънках и подсмърчах как ще я изкарам една пуста бременност,
да изохкам, че се почна  Crazy
Ходих на частен скан днес, има бебе, има и сърце и ми стопява силиците от сега.
Та така, живот и здраве, толумби се очаква за средата на ноември.

Честито, бъди много здрава, спокойна и накрая една огромна беззъба усмивка.

# 716
Честитооо, лека и безпроблемна бременност!   bouquet

# 717
Ах, каква новина!!  Grinning Честито, zlatnata tolumba, спокойна и безпроблемна бременност!  Hug

# 718
Толумби супер новина леко бременеене Simple Smile

# 719
Честито и от мен, лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт