Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 644
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!Не съм писала от много време!Искам само да се похваля,че на 13-ти  декември мъжът ми беше на второ интервю за НИН и е получил положителен отговор днес!От около месец работи по 6 дни в седмицата като бояджия за по 70паунда на ден чисти.Сега вече като му дадат и номер може и за повече пари да работи!Както писах и преди е много кадърен и спестява максимално,за да можем по-скоро да сме заедно!
 Ще си дойде при нас в България в понеделник за почти месец!Ще ни донесе малко парички и подаръци!Ще празнуваме рождения ден на малката заедно през януари!И живот и здраве след няколко месеца-може и година пак ще сме си заедно четиримата!
 Преди малко ми каза,че сигурно ще трябва първо аз да замина без децата,но нека мине още малко време и ще го мислим!Сега сме в очакване на тати!
 Весели празници на всички!  bouquet

Поздравления Peace newsm10 С  времето всичко си идва на мястото. Просто в началото трябва повечко търпение и упоритост. Страхотно, е че за празниците ще сте всички заедно. А дай Боже и по- скоро да сте заедно и в Англия. Peace Peace Peace

# 61
# 62
Минавам и аз да се похваля, че днес сутринта получихме работните разрешения. Много съм щастлива, страхотен Коледен подарък. Тази година много добре се подредиха нещата, дано догодина да успеем още по-добре да се наредим.
Весели празници мили момичета.   bouquet

# 63
  • Bristol
И аз по нощите да се разпиша в новата тема Simple Smile
Щерката пипна вируса с повръщане и разстройство. Беше ужасно, на косъм бях на бърза помощ да звъня. А уж съм от безотговорните родители, които лекарства не дават и от цветовете на сополите не се впечатляват. Като започнеше да повръща, няма спиране и така цяла нощ. Добре, че мина и замина за една нощ.
В пътък затворих последна кепенците на офиса за тази година, а мъжът успешно се прибра от командировка. За малко не изтървал връзката си във Виена заради снега. Днес се отчетохме и се събрахме със семейни приятели преди края на годината, че иначе всеки по задачи и все се разминаваме. Купих си и пълен комплект ски, автомати и обувки, готова съм за новия сезон Wink
Утре файнъл тъчес на празничното меню, ще правя последен пазар за годината и подаръците ще трябва да пакетираме.

Да ви пожелая весело изкарване на празниците и късмет през Новата Година!

# 64
Здравейте!Не съм писала от много време!Искам само да се похваля,че на 13-ти  декември мъжът ми беше на второ интервю за НИН и е получил положителен отговор днес!От около месец работи по 6 дни в седмицата като бояджия за по 70паунда на ден чисти.Сега вече като му дадат и номер може и за повече пари да работи!Както писах и преди е много кадърен и спестява максимално,за да можем по-скоро да сме заедно!

Честито Simple Smile всичко се нарежда рано или късно Simple Smile

За този НИН Simple Smile е значи ставало. Тука едни познати, дето им се занимавах с глупостите сума време и ходих с момчето 3 пъти на интервюто, така ме накараха да се смея наскоро. 3 пъти му отказаха, 4тия ходи без мен (твърдеше, че аз съм му пречела и че заради мен не получавал), та на 4тото интервю (и там му отказаха) твърди, че му бил казал интервюиращия, че от горна инстанция им били наредили на Българи и Румънци даже да не попълват въпросника, ами директно да им се отказва. И така си и замина на обратно в БГ, проклинайки англичаните, че заради тях и мен ( Simple Smile естествено), хорицата като него (дето така усилено се трудели в тази страна), никога нямало да успеят и твърдейки, че от Април 2012 насам нито един българин в страната не бил взел НИН. Докато беше тук ми идеше не знам къде да го навра, а сега ми е смешно. Майка ми чак чула, че тука българите сме без права и, че никой колкото и да се мъчи не успявал (само такива като мене дето всичко им било поднесено на тепсия - щото нали навремето с визите беше песен Simple Smile ).
Дразня се на такива индивиди.

Но мъжа ти е пример, че това са пълни глупости Simple Smile Браво Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз днес нещо си направих - реших сама да местя един телевизор стар (50 кила щайга от тея с поставката отдолу) и си направих нещо: много ме сряза ниско долу корема и така цял ден ме боли. Ама нямах време да си обърна внимание, че имахме със братовчедката да местим и други мебели от втория етаж (нали и на 2те мъжете ни много работни) и така целия ден: чистене, местене. Ще знам занапред, че ремонти посред зима не са добра идея. Ама по-рано като си седнах на д-то така ме сряза корема ... пих си парацетамолчето, но нещо сън не ме лови сега ... ама пък ми е чисто вкъщи Simple Smile. Утре на тавана ще правим чистка - да видим и там какво ни чака.

Останахме само 4ма човека в цялата къща и ми е такъв кеф, че просто нямам думи Simple Smile

Подготвихте ли се вече за Коледа? Аз още не Sad не знам защо, но тази година изобщо не ми е Коледно и не ми се занимава. Украсихме елха с малкото, опаковах подаръци, написах и изпратих  сигурно около 40 картички, но до там ... за Понеделник хич не ми се приготвя Коледна трапеза. заради малкото ще си направя всичко, но настина не помня някога да не ми се е искало да празнувам Коледа. чудна ми ти работа.

Мъжлето тъкмо се прибра от работа (21ви ден без почивка).

Лека ви вечер Simple Smile

# 65
  • София

Честито Simple Smile всичко се нарежда рано или късно Simple Smile

За този НИН Simple Smile е значи ставало. Тука едни познати, дето им се занимавах с глупостите сума време и ходих с момчето 3 пъти на интервюто, така ме накараха да се смея наскоро. 3 пъти му отказаха, 4тия ходи без мен (твърдеше, че аз съм му пречела и че заради мен не получавал), та на 4тото интервю (и там му отказаха) твърди, че му бил казал интервюиращия, че от горна инстанция им били наредили на Българи и Румънци даже да не попълват въпросника, ами директно да им се отказва. И така си и замина на обратно в БГ, проклинайки англичаните, че заради тях и мен ( Simple Smile естествено), хорицата като него (дето така усилено се трудели в тази страна), никога нямало да успеят и твърдейки, че от Април 2012 насам нито един българин в страната не бил взел НИН. Докато беше тук ми идеше не знам къде да го навра, а сега ми е смешно. Майка ми чак чула, че тука българите сме без права и, че никой колкото и да се мъчи не успявал (само такива като мене дето всичко им било поднесено на тепсия - щото нали навремето с визите беше песен Simple Smile ).
Дразня се на такива индивиди.

Но мъжа ти е пример, че това са пълни глупости Simple Smile Браво Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз днес нещо си направих - реших сама да местя един телевизор стар (50 кила щайга от тея с поставката отдолу) и си направих нещо: много ме сряза ниско долу корема и така цял ден ме боли. Ама нямах време да си обърна внимание, че имахме със братовчедката да местим и други мебели от втория етаж (нали и на 2те мъжете ни много работни) и така целия ден: чистене, местене. Ще знам занапред, че ремонти посред зима не са добра идея. Ама по-рано като си седнах на д-то така ме сряза корема ... пих си парацетамолчето, но нещо сън не ме лови сега ... ама пък ми е чисто вкъщи Simple Smile. Утре на тавана ще правим чистка - да видим и там какво ни чака.

Останахме само 4ма човека в цялата къща и ми е такъв кеф, че просто нямам думи Simple Smile

Подготвихте ли се вече за Коледа? Аз още не Sad не знам защо, но тази година изобщо не ми е Коледно и не ми се занимава. Украсихме елха с малкото, опаковах подаръци, написах и изпратих  сигурно около 40 картички, но до там ... за Понеделник хич не ми се приготвя Коледна трапеза. заради малкото ще си направя всичко, но настина не помня някога да не ми се е искало да празнувам Коледа. чудна ми ти работа.

Мъжлето тъкмо се прибра от работа (21ви ден без почивка).

Лека ви вечер Simple Smile

Първия път като ходи на интервюто не беше събрал всички документи!Втория път беше със всичко необходимо и се беше избръснал,нагласил-не знам дали гледат и външния вид!А с английския език не е много добре!Братовчед му без да знае английски преди два месеца го одобриха от първия път.А друг негов познат,който ходи брадясал и занемарен,с всички необходими документи,го връщат за 10-ти път сигурно!Не знам точно какво гледат и как преценяват кой да одобрят, и кой не!

# 66
Искам да изпека картофи с ГЪША мас-обаче никога не съм готвила с мас и не знам колко се слага.Чудя се дали се слага толкова гъша мас, колкото е необходимо като мазнина за картофите или се слага само малко, колкото за мирис и вкус, а останалата мазнина си е стандартната.

Някакви идеи?

# 67
Ох, при нас аланглето се вихри в кухнята, идея нямам..

Много хубави новини за края на година, още по-хубави до година  Grinning

Merry,

Добре, че само с една нощ ви се е разминало, аз влачих цяла седмица.
Утре наваксайте с шопинг..

Ние бяхме за един ден до Durham-ско да оставим подаръците на родителите на аланглето.
Уж трябваше да тръгнем в петък, но с колеги си оргинизархме спонтанно излизане на по питие.
На по питието ни отиде до 4.30 сутринта и искрено се надявам никой да не помни нищо.
Беше славно парти  Whistling
По класически български обичай родителите ни напълниха колата с вкуснотии,
за нас остана пълноценното мързелуване.

# 68
  • London
Здравейте,

Влизам да се запиша при вас, че и аз вече съм една истинска "английска" мама . Confused
Тази година вече моята девет годишна дъщеря е вече с нас и учи, и се напъва яко в английско даскало  Laughing,даже вече имаме три медала.
Искам да Ви споделя, че онзи ден както си гледах Коледното тържество и ... гледам, вее се българското знаме ... проверих няколко пъти, ми ... то е и като хванах, че пораснах с 20 см. Flutter
Много мило ми стана, вярно е , че в нашето училище има доста българчета ама като видях знамето ...
Лошото е, че нямам никакъв коледен дух ... ненавиждам зеле и кисело, и прясно, но вчера ходих да си купя. Shocked
Може би много ми липсва снега ...
Нищо другата година ще видя сняг, че сега вече имам всички документи за работа и съм в процес на търсене.

Весели празници, щастлива ,сгряваща сърцето, усмихната Коледа Ви желая, а Новата Година само прекрасни и усмихнати моменти да Ви донесе. Heart Eyes

# 69
  • На острова
ev:), да пълни глупости са. Прати на твоя познат (дето се е върнал в БГ), много поздрави от моя мъж  Laughing Той замина преди два месеца, и онзи ден от раз взе Нин. Да види, че е в голяма заблуда, не за друго.

Но, тук, за мен, освен всичко друго, както за всяко едно начало, е много важна нагласата - да си отворен, позитивен, спокоен, да вярваш в себе си и да излъчваш всичко това. Естествено, не маловажен факт е, че мъжът ми е добре с езика, беше подготвил всичко необходимо и т.н.

Всъщност ние сме минали вече през подобно нещо един път, не знам доколко е от значение.

Пожелавам ви спокойни и уютни празници, най-вече здраве, семейно щастие и много късмет!  Hug

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 11:42 от ~Миа~

# 70
  • Нотингам/Пловдив
Весела Коледа и Нова Година, много здраве, късмет и семейно щастие на всички  Hug
 Аз имам гостенка вече - мама и чакам и брат ми на 27 но за съжаление мъжото е на работа в Нотингам и не знам дори и да успее да се прибере дали ще има сили за празнуване. Отивам да готвя с мама сега, че отдавна не сме го правили двете  Heart Eyes

# 71
весели празници на всички !

# 72
  • UK
 smile3536
Весела Коледа на всички!!!!
Тук ни удави, от 3 часа вали, ама яко, даже ей сега удари една градушка....  Shocked Абе Коледа не е същата без сняг ама ще го преживеем  Mr. Green

# 73
Голям дъжд ,голямо нещо.

# 74
Весела Коледа момичета Simple Smile на вас и семействата ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт