Dashing through the...blood - The Vampire Diaries (Тема 32)

• 24 496
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
# 331
# 332
  • Cambridge, UK
нещо като запис и честита нова година дами!

Нина се вижда за малко, Иън води церемонията след 2:24 мин
заслужава си гледането

# 333
Плами , много як Пол

# 334
нещо като запис и честита нова година дами!

Нина се вижда за малко, Иън води церемонията след 2:24 мин
заслужава си гледането

Хмм, аз Нина не я видях никъде  newsm78

# 335
На няколко пъти я дават, тя е в сред гостите и снима, даже Кандис се вижда а тя после пее

# 336
  • София
Искам да питам - този сериал предимно в гимназията ли се върти с колежански драми и перипетии? Че се насилих да гледам първите 2 серии и никак не ме грабна - няма динамиката, непредсказуемостта и напушващия смях както в true blood... А много ми се гледа нещо като true blood и му търся достоен заместител, но явно няма такъв....

# 337
  • София
Искам да питам - този сериал предимно в гимназията ли се върти с колежански драми и перипетии? Че се насилих да гледам първите 2 серии и никак не ме грабна - няма динамиката, непредсказуемостта и напушващия смях както в true blood... А много ми се гледа нещо като true blood и му търся достоен заместител, но явно няма такъв....

Декстър

# 338
  • София
Тц. И Декстър го загледах, ама ми е много грозен, а пък сестра му е глупавка и дразнеща.  Mr. Green Благодаря за отговора все пак.  Grinning

# 339
"Синове на анархията" не отстъпва по бруталност на ИК  Simple Smile

# 340
  • София
"Синове на анархията" не отстъпва по бруталност на ИК  Simple Smile

Благодаря!  Grinning Hug

# 341
# 342
Тц. И Декстър го загледах, ама ми е много грозен, а пък сестра му е глупавка и дразнеща.  Mr. Green Благодаря за отговора все пак.  Grinning

Сестро!  Mr. Green Being Human - британският оригинал. И хумор, и драма, хем по британски.

# 343
  • София

Сестро!  Mr. Green Being Human - британският оригинал. И хумор, и драма, хем по британски.
Моля ти се, не можем да ги изхраним всичките, особено с майка не на диета Crossing Arms

# 344
  • София

Много, мнооого благодаря.  Grinning  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт