Dashing through the...blood - The Vampire Diaries (Тема 32)

• 24 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Хм, най- после и аз се класирах да гледам нещо навреме Party Бона и мен ме дразни вече Mr. Green Преди ви се чудех какво не я долюбвате момичето, защото не ме дразнеше  с нищо, а и Кат ми е много силпатична, но вече и аз съм в тима Heart Eyes
Серията ми хареса, казаха си нещата пряко Куме с очи. Хареса ми много емоцията на Стефан. Имаше и някаква дързост в това елена да говори за чувствата си, да си признае пред Деймън. Хубаво беше, че той и каза "Качи се на колата и ела тук". Кол ми е напълно тъп и излишен , обаче  Ребека ме изкефи. Само ако може да махнат и професорчето всичко ще е 6. Клаус като гледам как е влезнал в серия и трепе наред, ако иска да го посети. Харесва ми присъствието и на Мат и Малкия Гилбърт, обаче Ейприлката дразни Crossing Arms

# 691
Ох, момичета, аз пак загубих на коя серия сме от голямата пауза, пък не искам да чета предварително, та не съм поглеждала назад. Помощ?  Mr. Green

# 692
  • Ямбол
Ох, момичета, аз пак загубих на коя серия сме от голямата пауза, пък не искам да чета предварително, та не съм поглеждала назад. Помощ?  Mr. Green
4х10еп. Peace

# 693
4х10еп. Peace

Мерси много!   bouquet

# 694
  • Buffyworld
На мен също много ми хареса този епизод.
Скрит текст:
Деймън и Клаус бяха големи сладури и забавни. Хареса ми, че Елена е разбрала много точно, че вече не е това, което Стефан иска. Както каза - счупена играчка. Трудно му е на Стефан да я приема такава,  каквато е в момента, за разлика от Деймън. Накрая, когато Елена каза на Деймън по телефона " Обичам те" за съжаление ми прозвуча много изкуствено. Дано да е истинско. Харесаха ми Мат и Джереми . Не разбрах как Тайлър се превърна отново в човек без Ребека да му е заповядала . Може и да съм пропуснала нещо , докато се опитвах да свикна с новата визия на Кол  newsm78

Womanitka, ако довършиш книгата моля те, пиши ми! С удоволствие ще я прочета  Hug

# 695
  • UK
Гле-е-е-е-е-е-е-дах!
Епик завръщане!
Семейство Оригинални къртят от всякъде! Ребека просто много добра! Е това си е блонди вамп! Сестра на батко си Wink
Делена-а-а-а-а-а-а! Разговорът по телефона беше... мислех, че сините очи ще се напълнят със сълзи, беше вълнуващо! Дори за телефон!

Клаус както винаги невероятен...

Предлагам ново жертвоприношение с 12 - Бона, Ейприл, Шейн, Хейлито, и случайно преминаващи през МФ.

# 696
  • Сопот, Пловдив
Та, понеже се канех от 9 сутринта, та чак сега изгледах серията  ooooh! . Но съм доволна, добро начало след почивката. Прекрасни Деймън, и Клаус, и Мат, и Джеръми, другия път повече от тях, ако може  Grinning . От Тайлър също. Стефко вече ме дразни неимоверно много. Бони и професор Шейн учудващо не ме умориха от скука тоя път, но пък Ейприл нямам нищо против да я гътнат в най-скоро време. Телефонния разговор и на мен ми се хареса много.  Heart Eyes

# 697
Гле-е-е-е-е-е-е-дах!
Епик завръщане!
Семейство Оригинални къртят от всякъде! Ребека просто много добра! Е това си е блонди вамп! Сестра на батко си Wink
Делена-а-а-а-а-а-а! Разговорът по телефона беше... мислех, че сините очи ще се напълнят със сълзи, беше вълнуващо! Дори за телефон!

Клаус както винаги невероятен...

Предлагам ново жертвоприношение с 12 - Бона, Ейприл, Шейн, Хейлито, и случайно преминаващи през МФ.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 на косъм бяха...

# 698
  • London
Аз явно съм в критична фаза и не ми хареса особено серията.
Беше от ония пълнеж разяснителни серии, дето нищо не ставва и си оправяме чувствата.
И точно Ребека щот много я вълнува тя ги разпитва.
Айде моля ви се Naughty

# 699
Ребека я вълнува, защото има чувства към Стефан, както става ясно в епизода и той е имал към нея, но са били заличени...и всъщност целта на разпита беше съвсем друга Wink

# 700
Защо се хилиш, гаднярке? Не разбра ли, че и мъжете плачат? Но тва важи само ако под 'мъже' се визира Дамян, ако е Стефчо - водопад е.  hahaha

# 701
Защо се хилиш, гаднярке? Не разбра ли, че и мъжете плачат? Но тва важи само ако под 'мъже' се визира Дамян, ако е Стефчо - водопад е.  hahaha

признавам си- на 'мъже' ме загуби Joy Joy Joy сега ще гледам пак серията да ги открия Joy Joy Joy

оу сега ме сети да кажа Зак какъв сладък беше/пак/, а Стивън, тъй де Джеръми...все по- зле става в моите очи това дете...ни дувар, ни нищо не може го спаси...

# 702
  • София
Сините очи са прекрасни и винаги много опасни,
Да видя сълзите на Дамян, да го прегърна и направя засмян,
Красивите му устни да целуна, набийте си го в голямата кратуна,
Бог един има само, а сърцето ми голямо,
на него е обречено, завинаги вречено Heart Eyes

# 703
Браво, богопомазана сестро! Hug . Мани ги вероотстъпничките, те губят.

# 704
Нели, благодаря ти за невероятното стихче.  Hug Продължавай да твориш.

Общи условия

Активация на акаунт