Dashing through the...blood - The Vampire Diaries (Тема 32)

• 24 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз чакам първата сълза. Е тогава ще видите какво значи подиграв.  Twisted Evil

Ми то му е време да се държи за малко като мъж. Bring back the rippah, please.

Еймен, систа.  Mr. Green Всъщност ми е все тая кво става с братята, честно. hahaha
Що бе, и мъжете също плачат... понякога? Искам да видя тези прекрасни сини очи, изпълнени със сълзи Heart Eyes

# 676
Тоя Кол  само на мен ли ми е абсолютно безразличен?

На мен също!  Laughing

Изгледах

Скрит текст:
Епизода много ми хареса. Бонка пак дразни. Но имаше много хубави дрешки Heart Eyes На мен ли ми се стори или между Кол и Бони имаше eye sex? Ребека беше много готина. Добре че е тя, че да си кажат истината  Mr. Green Няма да обсъждам на Кол прическата ....  Sick  Стефан най-сетне се държи като мъж. Евала! Тая Ейприл много ме дразниии  #Cussing out  #2gunfire

# 677
Учудващо епизода ми хареса , а джаз парчето накрая (в бара)беше размазващо, ако някой го намери да го метне тука  Wink

Сега , Бонка и Професора голяма любов ги чака , виждам и дълъг път(далеч от сериала).Мечти, мечти  Whistling

# 678
Оле като прочета Бонка и все едно за мен говорите Simple Smile Викам тия женки що така ме плюят Simple Smile Минават секунди преди да се осъзная че не съм  вещица Simple Smile

# 679
  • Велико Търново
Най-накрая изгледах епизода на спокойствие. Хареса ми много.

Само ще кажа:

Ребека! Ребека! Ребека!   newsm18
Клаус! Клаус! Клаус!  newsm18
Кол! Кол! Кол!    newsm18

# 680
  • Buffyworld
Може да има предвид, че Стефан бие шут в д-то на Елена  Mr. Green Party

Наистина точно това имах предвид.  Peace - Че най-накрая е взел окончателно решение.

# 681
Учудващо епизода ми хареса , а джаз парчето накрая (в бара)беше размазващо, ако някой го намери да го метне тука  Wink

http://youtu.be/OXOJOjySzK4

# 682
Забравих да кажа какво тъпо и гадно парче е Ейприл. И обичам Ребека. Heart Eyes Искам да има мъж за нея! Чуваш ли, Джули?

# 683
  • Buffyworld
Womanitka, ти ли си тази, която беше написала продължението на "Среднощно слънце " ? Ако си ти - поздравления ! Много ми хареса. За съжаление не беше довършено, нали ? Самата книга също е незавършена - само 147 страници .....

# 684
 Мока , много благодаря

# 685
 Blush
Womanitka, ти ли си тази, която беше написала продължението на "Среднощно слънце " ? Ако си ти - поздравления ! Много ми хареса. За съжаление не беше довършено, нали ? Самата книга също е незавършена - само 147 страници .....

Blush Едуард ми дойде в повече Simple Smile Нямаше как да се насиля за повече ако ми дойде музата ще го довърша Simple Smile

# 686
  • София
оф, тая Ейприл много тъпа верно!

# 687
оф, тая Ейприл много тъпа верно!

ми то по погледа й личи...грух...

# 688
Ето резултата от вдъхновението ми Grinning

# 689
Ето резултата от вдъхновението ми Grinning

Joy
 Много добре се е получило Simple Smile