Бебе и плюшени играчки?

• 3 845
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
за мен плюшките не са подходящи за бебета... прахосъбирачи и постоянно да ги лапат и лигавят, че и ако с с козинка хептен... но ако ти е толкова мерак вземи една бебешка, малка, некосмата, да седи някъде наоколо и я пери  редовно.

# 16
Ние сме претрупани от плюшени играчки (мои от едно време, подарени на сина ми) и до 1г и 4м не проявяваше никакъв интерес към тях. Едва от скоро започна да ги разнася, гали ги, разглежда им ръчичките и нежно ги целува по муцунките, докато ги притиска о себе си. Simple Smile

# 17
Нашата малка дама има 2 плюшковци и един мечо, който е мой, но го зачислих за подпиралка на гръбчето, когато спи.

# 18
Моят син така и не прояви интерес към плюшени играчки. Като бебе му слагах 1-2 в единия край на креватчето, но те му бяха интересни колкото завивката. Като цяло не мисля, че е проблем малко дете/бебе да си играе с подобни играчки стига да се спазват правилата за безопастност. 

# 19
  • Шумен
Меки играчки имаме в излишък още от новородени си ги гледат в леглата, после първо тях задържаха в ръце, гумените им тежаха и два пъти като я изтърват губят интерес колкото и да е шарена играчката Simple Smile Първо ги тествах за издържливост колкото и да одобрявам материята и големината минат ли пералнята с центрофуга излязат ли цели без промени в цвят и форма след като изсъхнат са техни  Peace Имат и подаръци които така прашолясаха в един шкаф, жал ми беше да ги хвърля  Blush С времето доста се натрупаха, занесоха част от тях в яслата пролетта след като сестрите позволиха  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт