"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 075
  • 802
  •   1
Отговори
# 360

Владо Пенев сега ще е гост в "Нощни птици" по БНТ 1.
Ще го гледам сегичка  Party ... Епизодът го изтървах  Rolling Eyes, ще го чакам в тубата  Thinking

# 361
 качен е вече:

http://www.vbox7.com/play:8d0a079d5e

и промото за следващия епизод:

http://www.vbox7.com/play:7f6b7c139f

# 362
Само на мен ли ми беше скучноват този епизод? Не видях почти никакво развитие в отношенията между героите, а само някакви схеми, като че ли трябва един човек да се занимава непременно с всички възможни сектори на престъпния бизнес  newsm78
Извинявам се за негативния пост.

# 363
Това обаждане на Куката - абсолютно нищо не изяснява! Няма такива наемни убийци, които да оставят жертвите без контролен изстрел!

А и прекалено ми мирише на реакция в последния момент, като че ли режисьора се е сетил, че нещо е объркал и е добавил това парче!

А това е втория по слабост епизод след предния! Докога разни важни хора, ще се движат без охрана? Пък ще отиде да му каже в очите, че ще се разправя с него! Говоря за генерала.

Някой от създателите на филма, май е полуидиот!

Е поне в този епизод нямаше такива фрапиращи грешки като в предните!

И още нещо, умря Бояна и... нищо! Все едно не е съществувала!

# 364
  • UK
може да са привлекли някой от сценаристите на Стъклен дом  Laughing и на мен ми беше малко скучен епизода  Rolling Eyes
Мартин дали ще го разкрият, че е под прикритие или това вече не им е в сценария?

# 365
Lulu25, и аз мисля така. Не ми допада това хаотично прескачане.

Докога разни важни хора, ще се движат без охрана? Пък ще отиде да му каже в очите, че ще се разправя с него! Говоря за генерала.

Имаше охрана, поне видях един след него. Иначе, наистина, изглежда глупаво да ходи да го предупреждава и заплашва.  

# 366
И на мен ми се стори, че бързо прежалиха Бояна. А Иво се подготвя за самоубийство с убийството на Генерала. Обаче каква космическа разлика между мафиота Джаро и мафиота Иво...

# 367
може да са привлекли някой от сценаристите на Стъклен дом  Laughing и на мен ми беше малко скучен епизода  Rolling Eyes
Мартин дали ще го разкрият, че е под прикритие или това вече не им е в сценария?

Привлекли са Ваня Щерева! Но списъкът със сценаристите е дълъг... може би прекалено дълъг!

# 368
Сложих анкета с някои от отговорите, които са предложени тук, а ако съм изтървала някое съществено предложение - кажете да добавя.

В следващия епизод Джаро много ядосан и Джаро с шампанско...на двата полюса ще е.

# 369
Само на мен ли ми беше скучноват този епизод? Не видях почти никакво развитие в отношенията между героите, а само някакви схеми, като че ли трябва един човек да се занимава непременно с всички възможни сектори на престъпния бизнес  newsm78
Извинявам се за негативния пост.

Може би идеята е да покажат докъде може да стигне Иво в стремежа си да е на върха...

# 370

... а какво ще кажете за ултра тъпите полицаи и поредните им няколко нескопосани акции?

# 371
Има недогледани, недомислени или не толкова добре изиграни сцени, но на мен сериала продължава да ми харесва много и им ги прощавам. Ако започне да ме дразни, че непрекъснато да обръщам внимание и да търся слабостите - просто ще спра да го гледам. Както стана със "Стъклен дом" - последните серии не ги пропуснах...

# 372
  • На погрешната планета
Гласувах, но да предложа "Куката при жена си" като възможна опция.
На мен епизода ми хареса, но аз гледам и се наслаждавам, хич и не се замислям за разни разминавания и пропуски Mr. Green. До последно не вярвах че Иво ще посегне на Генерала Shocked, много безразсъден стана и мисля че няма да завърши жив , 100 % някой ще му види сметката и на него Thinking

# 373
Опитах се да гледам Владо Пенев в "Нощни птици", но го спрях заради Марта Вачкова. Не можах нещо да я издържа...

# 374
Гласувах, а Косъмчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт