"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 60 025
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
За Джаро удари отвсякъде, а за Иво почти няма проблеми. Е, не съвсем де, ама като цяло другия е страдащия.

Оф, айде да идва по-скоро другата неделя, макар че няма да мога да я гледам веднага, а по-късно ( в комисия за референдума съм и късно ще се прибера в неделя...,но да използвам да ви изагитирам тука да гласувате с ДА  Grinning)

# 421
И аз се почудих кой информира Елица. newsm78

Марто няма да го разкрият в следващия епизод явно, или поне няма да се саморазправят с него. Ако остават три епизода, няма време да се вихри в любовна история със Зори - ама хитро ги оставиха така, без да е ясно какво става Wink

А аз нещо изпуснах и не разбрах защо Джаро изгуби подкрепата за политическата си кариера?

# 422
  • София
И: "За малко да не закъснееш..." hahaha hahaha hahaha

# 423
А аз нещо изпуснах и не разбрах защо Джаро изгуби подкрепата за политическата си кариера?

Защото изтече информацията от папката на Елица. А за нея знаеше само Попов, Мартин и прокурорът. Може би при обира и нея са взели.

# 424
Е как не разбрахте Simple Smile Елица пусна новината за папката като слух и общото събрание на партията не го избраха. Прокурора и Попов нямат нищо общо. Поне това е моята версия. Нали и Мартин каза, че от нея ще излезе чудесен саботьор. А и тя двусмислено подчерта, че е подготвила колегите, когато седнаха да гледат с Джаро.

# 425
Аа, току-що потвърдиха четвъртия сезон на "Под прикритие" - може и да му се размине все пак на Мартин разкриването...

# 426
  • До морето
А в папката какво имаше?

Извинявам се, ама приспивах детето и  го изтървах това  Embarassed

# 427
Е как не разбрахте Simple Smile Елица пусна новината за папката като слух и общото събрание на партията не го избраха. Прокурора и Попов нямат нищо общо. Поне това е моята версия. Нали и Мартин каза, че от нея ще излезе чудесен саботьор. А и тя двусмислено подчерта, че е подготвила колегите, когато седнаха да гледат с Джаро.

Ама не стана ясно кой я информира нея?  newsm78

Много забавно им е гостуването в "Нощни птици"  Sunglasses
И както Lulu25 е писала, явно ще има четвърти сезон, да.

# 428
Mи де да знам....сътворих си моя версия. Simple Smile
Нали идеята беше да се пази папката за съда и да не изтича инфо в медиите.

# 429
Аз пък веднъж да го гледам от край до край, детето си играеше във ваната.
Кой да я информира нея, нали тя изрови доказателствата в папката.
За четвъртия сезон не съм сигурна дали вече няма да писне сюжета. Но така си мислех и за третия, така че ще се гледа със сигурност.

# 430
  • UK
супер беше серията  Grinning

# 431
В Нощни птици казаха, че се мисли за нов сезон.

# 432
Аз пък веднъж да го гледам от край до край, детето си играеше във ваната.
Кой да я информира нея, нали тя изрови доказателствата в папката.
За четвъртия сезон не съм сигурна дали вече няма да писне сюжета. Но така си мислех и за третия, така че ще се гледа със сигурност.

Нали някой се обади по телефона и каза, че ги е изпратил тези документи...за това става дума - кой се обади.
За новия сезон може да има нови основни герои...да си остане заглавието, но с нова сюжетна линия.

# 433
 днес 10 ти епизод ли беше? не намирам качено още  в тубата

# 434

Общи условия

Активация на акаунт