"Под прикритие", сезон 3 - тема 5

• 59 930
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Аз съм от новите фенки на сериала и много ме е яд, че чак сега се усетих и започнах да го следя. Със сигурност ще си изтегля предишните сезони

Снощи серията беше върха!!!

# 661
Според мен след Косъма идва ред на Иво и Джаро.
Може би целта на Иво е да увие Джаро. Куката може
би ще се измъкне.
накрая всички ще се избият... #2gunfire #2gunfire #Cussing out  bouquet

# 662
Хареса ми много серията, до последно се надявах на Косъма пак да му се размине. За 4-ти сезон - хем не ми се иска да свършва, хем си мисля, че ще стане боза Laughing

# 663
Тъжна сериа, но се случи очакваното. Беше ясно, че косъмчето на Косъма е изтъняло. Поне си изживя момента с Ади.  Tired За какво му беше тоя багаж?!? За Дубай му трябваше само един бял чаршаф  Laughing

# 664
  • España
Искам Зори и Марто да заминат заедно за Рио!  Heart Eyes Стига агресия! Нали уж " Любовта ще спаси света"!

# 665
Искам Зори и Марто да заминат заедно за Рио!  Heart Eyes Стига агресия! Нали уж " Любовта ще спаси света"!

Много малко остана, а би било хубаво да видим повече от тази тяхна любов. Simple Smile Страхотен сериал, жалко, че сме към края (или след някой и друг месец ще има продължение  newsm78).

Вчера гледах Нощни птици - Владо Пенев бил още по-голям - и пее, и е свеж, и гъвкав, изобщо само плюсове. Лилия Маравиля също много ми хареса - как само умеят да се държат красиво пред камерата, евала!

# 666
А на мен тя ми беше превзета и изкуствена, и то много...  Иначе е хубва жена, но толкова.  Tired Както и другото момиче, дето играеше Ася, не й помня името.. не ми харесаха и двете. Затвърдих си мението.

Владо Пенев е класа!

# 667
Неартистите се справят доста по-добре от артистите май?!  newsm78

Неартистите се справят добре, но не по-добре от артистите, вземи Захари Бахаров, Миахил Билалов, Мариан Вълев, Койна Русева, избери някой и кажи, че е по-добър от така наречения Крум.

Глупости! Бахаров играе отлично и къде ще му сравняваш ролята въобще с тази на Крум, та той основно ходи и чисти с пистолета, вписва се, но чак пък по-добър от някои артисти в сериала?! Права е Криста.

Да, Крум е собственик на заведението, където се снима, прави си реклама човекът.

# 668
  • Стара Загора
Куката какво му трябваше да разказва съня си на Марти-как на Крум му се развявало еди кво си...
Можеше нищо да не се случи на Косъма. Wink

# 669
Съня беше покъртителен  Joy заболя ме корема от смях, докато си го визуализирах

# 670
  • София
......Иначе няма логика накрая да вадят на показ дъщерята на Джаро, мисля си, че ще си оставят някаква вратичка за продължение. Но трябва много да внимават да не го разводнят и да заприлича на Седем часа разлика или Стъклен дом.

За каква дъщеря на Джаро говориш?

# 671
# 672
Има игра във фейсбук.

Под Прикритие
Един от вас ще спечели покана за двама за финалното парти на Под прикритие - тази неделя.

Отговорете правилно:

Кой е в ковчега, който се вижда на трейлъра за 12ти епизод?

Вчера се загледах в този ковчег. Може би е на Косъма.

# 673
Аз да се включа пак като недоразбрала  Laughing Според вас имаше ли някаква връзка, когато на Джаро му се привиждаха Миронов и Елица? Защо точно тези двамата, а не някой от хилядите други, които е убивал Джаро? newsm78 Дали беше случайно или е имало нещо между тях? Аз се замислих за моментът, в който Миронов преди разказваше, че бил женен и жена му изгоряла в някаква кола, но тя не се ли казваше Олга или нещо такова? newsm78 Вие какво мислите?

# 674
Аз да се включа пак като недоразбрала  Laughing Според вас имаше ли някаква връзка, когато на Джаро му се привиждаха Миронов и Елица? Защо точно тези двамата, а не някой от хилядите други, които е убивал Джаро? newsm78 Дали беше случайно или е имало нещо между тях? Аз се замислих за моментът, в който Миронов преди разказваше, че бил женен и жена му изгоряла в някаква кола, но тя не се ли казваше Олга или нещо такова? newsm78 Вие какво мислите?

И аз се чудих за тази сцена. То даже Миронов го застреля Мартин. Явно просто искаха да ни покажат, че му се привиждат мъртъвци. И това да ни подскаже какво се е случило с Елица.  А относно жената на Миронов - така беше историята.

Общи условия

Активация на акаунт