Жената Лъв 67-ма тема

• 28 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Лъвки, привет отново. Днес ми беше инфарктен ден до преди малко.Сега седнах да хапна, преди да продължа с работата. Сутринтта като си изпих кафенцето и ММ, звънни и казва намери една тр.книжка, взимай е, идвай при мен да е попълна и да сложа печат и по-най бързия  начин е носи в аптеката на шефа, че чака спешно . Shockedа в 10,30 трябваше бебко да карам  на дк. И тръгнах с колата, минах през мъжо, отидох занесох книжката, ама бях паркирала точно малко преди кръстовище, а там забранено, ама видях, че един доставчик е спрял с аварийни и той там пред аптеката и зад супер нагла зад него спрях +амварийни, заключих бебко в колата, изстрелях се по най-бързия начин дадох книжката, и дим да ме няма .Тръгнах, минах през най-големите булеварди днес .Двама, трима ме задминаха  щото пълзях с 40 км. завдеох бебко на дк  и се пребрах в къщи горда от себе си. За първи път сама и не в нашия квартал. Утре ще ходя да взимам  тортата за 14. Мислех да готвя, ама днес с тея консултации и размотавания, ми отеде половината ден, та сега тепърва сядам да работя, дано успея до утре да подам док.То май ще съм нощна птица тая вечер.За капак бебко зъб му никне и такъв кисел и реве и ще откамча, добре че заспа .

# 721
  • Варна
BlushеСТЕРА, ДОБРЕ ДОШЛА  ТИ КАКВА ЛЪВКА СИ ЮЛСКА  ИЛИ АВГУСТОВА ?
Род. 02 август и като те чета сме колежки. Извинявай, но не разбрах,счетоводство на фирми в къщи ли водиш? Вижте тези вкусотийки , подходящи за подарък - http://www.-spam212-/?wpsc-product=276-2

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 19:35 от Естера

# 722
 Hug

жива съм Mr. Green
от петък насам съм с адското главоболие,такова нещо не ми се е случвало никога!!! Twisted Evil лекарствата помагат за момент и след няколко часа всичко започва отначало ooooh! таЗ вечер ще пробвам бабини лекове,щото вече се чувствам изцедена като лимон Tired
освен това личната се усъмни за някакъв грипо-вирус и ме кара да се тъпча през час с Инфлуцид и Шуслерови соли(опрях и до тях най-накрая Crazy),които верно май премахнаха разните други дискомфорти,но главоболието е на ниво Twisted Evil

не съм ви чела,надявам се поне вие да сте в добро здраве Hug

освен всичко останало ме е налегнала такава яка депресия,а пролетта все още е твърде далече  Mr. Green

# 723
 Hug

Ба си аз нямам време да се депресирам  Mr. Green

В работата яко гърч, в къщи вечер готвене, пране, простиране и т.н. Събота и неделя учене, не съм се наспала, вървя и спя.

Отивам да ям и да си довърша останалото и ако се добера до леглото преди 12 ще ви черпя.

# 724
Естера, счетоводител съм в една частна фирма . Водим и фирми /частни / с мъжо ми/и той е счети / от вкъщи .Но си е луда работа, тъкмо седнеш работиш и някой звънне, кой тва, кой онова, пък всеки си мисли, че неговите неща са спешни и в повечето случай шефовете като кажат нещо и го искат точно на секундата . ooooh!То не става така, не стига, че ни отговорна професията и мразя някой да ме препира да върша нещо бързо, дето не става бързо.
Преспах, домочадието и мъжо кърти здраво от 3 дена не спал как   издържа направо не знам ви казвам.Аз един ден да не се наспя и ходя като ударен хеликоптер.  ooooh!
да не ви разправям като си гледам къщата ква кочина е, все не остава време, ама само мине 14-ти събота и неделя яко ще чистя, и ще пратя мъжо на някой център с децата да не ми се мотка в краката като чистя .Лека нощ. а на мен приятна работа . hahaha

# 725
Добро утро...

и честити да са ни празниците  Hug

Ето подаръка ми за ММ който собственоръчно сътворих:

Скрит текст:

Моля двете дами Хепи и Пол да ми разяснят малко за разделното хранене, че четох в темата, но многУ материал бре  ooooh!

# 726
Добро утро и честит праник на всички... кой каквото празнува Laughing
Гери, Тони, по-добре е свеки. Процесът на възстановяване ще е дълъг, но надявам се всичко да бъде наред  Praynig
Тони, те я изписаха още на третия ден. По здравна пътека толкоЗ ooooh!
Рейски, много е готин подаръка! Оригинално и чудесно Grinning Браво на теб!
Естера, добре дошла! И аз съм на 2.08. Wink
Изчезвам, че задачки ме чакат...

# 727
Весел  празник ! Много любов и щастие !

# 728
  • Варна
Естера, счетоводител съм в една частна фирма . Водим и фирми /частни / с мъжо ми/и той е счети / от вкъщи .Но си е луда работа, тъкмо седнеш работиш и някой звънне, кой тва, кой онова, пък всеки си мисли, че неговите неща са спешни и в повечето случай шефовете като кажат нещо и го искат точно на секундата . ooooh!. hahaha

От 1994 година съм в тази въртележка,до болка познато.

Честит празник ! Обичайте се !

# 729
  • Варна
Честити празници на всички!

Днес, моето майче има РД. Наздраве и за нея!

Рейче, аплодисменти! Страхотна закачка!  Wink
Теди, много неприятно това с касата.  Confused Дано по-бързо се оправя, а на теб много сили! Hug

# 730
Добро утро и честит празник на празнуващите!  bouquet

Тони, много здраве и дълъг живот на твоето майче!  bouquet

Аз сутринта изпратих дребния и ММ, и като му легнах, ей до преди малко спах. Crazy Баси кефа! Blush Сега пия кафенце, после отивам на фризьор и денят ще свърши. Утре айде пак сначале. Twisted Evil

Норче, подаръкът е супер готин. Peace Аз май съм го виждала вече, но явно само като модел. newsm78 Ние нищо не си подарихме. Ще обядваме заедно след малко и това ще е за днес. Crazy Чакам го да се върне от първа смяна, и довечера ще го изпратя нощна. Mr. Green

Тедко, бавно, но пък да се оправи. Peace

Норче, за разделното ще ти драсна някои неща на ЛС. Wink

# 731
# 732
Малиииии, много празнувате, никой няма тук! Crazy

# 733
Честити ви празници  Hug Hug Hug

Много вино да изпиете и много целувки да получите  Hug

Учебния материал този семестър е убийствен и няма да ви казвам как по единия предмет имам 7 теста  ooooh! но ще се боря, нямам друг избор. Мъжа ми обеща да ми помогне с математиката. Всичко съм забравила почти и ще имам нужда от сериозно припомняне. Ще падне голямо решаване на задачи.

Желая ви хубава и любовна вечер  Hug

# 734
Добър вечер, добър вечер  Wink

Отишли сме на 2-ра станица, а така не може  Crossing Arms Whistling

Мен ме нямаше цял ден, а вие дека одите?

Не знам дали да се радвам, че днес е петък  Mr. Green, щото утре - ставане, закуска, англисйки език, после баскетбол...... ooooh! зор голЕм, връщане и манджа няма!!!, айде готвене, пране и ебати готиният живот, но винаги съм казвала, че ЖИВОТА Е ХУБАВ  Heart Eyes Two Hearts  Kissing Heart newsm76 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт