Жената Лъв 67-ма тема

• 28 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Тони, той не пие, това не е проблем. Обаче се оказа, че ще са в друго заведение по равното, а не там, където съм си мислила по баирите, което е добре. Ще е с кола, пък каквото ще да става. Ще закара мен на работа, дребният в сестра ми и така. Всеки по задачите си. Mr. Green

# 31
Офф, не е така, Тони, писват тия градуси почти целогодишно! Tired
А за дъжда не щЪ и да коментирам, че...

# 32
Ехее като не пишете не пишете ама почнете ли няма изчитане  Laughing
Хайде и ние 2-та лъва тук в новата тема Simple Smile
Странно ми е да говоря в множествено число все едно аз и малкия сме едно цяло. Тука у Русито нема такова време вее и фучи и сняг вали направо е ужасно и сега с малкия бръмбар сме  затворници.
Ние и за Коледа и за Нова Година ще сме си вкъщи, поне ще малко по различно заради дребс, днес милия така се радва на веещия навън сняг  Laughing имаше едно такова изражение  Shocked
а и да се похваля чакаме гости от Англия моя брат не сме се виждали повече от половин година  Grinning

# 33
Ели, Джу - здрастЕ Hug

Мъжа ми пък замина сутринта в Шумен, Магистралата я затворили, сега с колегите си са в един пътнически влак, който тръгнал за Варна, но спрял след 100метра и никой нищо не им казва.....Искаше да ходя на гарата да го посрещам, ама аз - нц, няма как да стане, много е кофти при нас Whistling

Утре може и да не ходят на у-ще децата или поне в нашият квартал  Thinking

Хая, ти прибра ли се от бач и как?

# 34
В Шумен се запалил някакъв локомотив, та предполагам, че ще има забавяне на разписанието на влаковете.
Еййй, ма ква съм информирана, а?  Flutter  hahaha

# 35
А, добър вечер! Hug Hug Hug
ДжулкоУ, и аз днес кат' теб я свърших, пАре нЕма, действайте Mr. Green Ама пък съм доволна Wink
Рейски, не е толкоз сложна Пикасата, бре. Даже има точно за колажи опция. Онзи ден я зяпах и ми се стори обновена. Има и автоматично избиране на лица и стават страхотни снимки. Не съм спец и аз с нея, но ми се стори доста елементарно... Поразгледай я. Като си я инсталираш автоматично ти тегли всички снимки, които са качени на компютъра и ги подрежда.
Да се стоплим с по винце, а?

Полинко, още нищо не съммислила за Коледа... Аз  ще съм цял ден на работа Whistling

# 36
Е, Тедко, то и аз съм доволна - кво по- голЕмо удоволствие от тва да изпукаш парите до дупка и после да кършиш пръсти?!  Mr. Green  Joy

# 37
  • Варна
Ей, Джулко, ти на м....та си, пъ сичко знаш.  Laughing
Рейче, че магистралата от Шумен насам си е затворена отдавна. Ама швно и стария път не са го изчистили. Малиии и си представям как като стигне до Варна, от гарата до вас още толкова път го чака. Дано всичко е наред. Praynig
Тедко, мерси! И ще си пийна, и ще си бодна! Heart Eyes

# 38
Тедко, аз Пикасата съм я научила горе долу, но ме интересуваше една подробност. Елементарна е и лесно се работи с нея, искам да питам за нещо по - така, ама нищо де квото - такова  Peace

# 39
Ей, Джулко, ти на м....та си, пъ сичко знаш.  Laughing

Ма моля ти се - пцилютна клюкарка, кво искаш!  hahaha

П.С. А па Стефчето мЪ бъзика у Фейсо! Wink

# 40
# 41
Виж сЯ кво. Приемат се и подаръчни благодарности - демек подаръци.

Аз пък още съм на работа и изобщо не знам как ще се прибирам от Балкана към къщи. Щото работя на има няма 7-8 километра от нас, ама в един планински квартал.  Mr. Green Mr. Green

# 42
Е, Тедко, то и аз съм доволна - кво по- голЕмо удоволствие от тва да изпукаш парите до дупка и после да кършиш пръсти?!  Mr. Green  Joy
Тъй де, тъй Mr. Green
Рейски, питай, де... може пък да помогна Thinking

# 43
Виж сЯ кво. Приемат се и подаръчни благодарности - демек подаръци.

Ма нЕмаш никви ядове па ти!
Ей ся ше пребегам до пощата, да ти пратя едно бързо мерси и едни целуфффффки!  Mr. Green  Joy  Hug

# 44
А добра вечер, аз докато се запиша и вие изписахте темата  Hug

Кам,   bouquet

Рейче, аз пък нямаше да си оставя мъжа, ама аз съм луда и карам кола при всякакви положения и условия..........уф пък и аз какви ги приказвам.......кола...............ъъъъъъъъъъ.....каруца де. Шегата на страна, дано се приберат на топло в къщи по-бързо.

Хепи, и на нас така заплатите в петък още и после чак февруари, от сега разпределям кое, кога и как ще се плаща, че наистина февруари е далече  Mr. Green

Аз май Коледни премии няма да видя, щот' нал' съм нова новеничка (ба си това не знам дали така се пише).

Пол, аз за Бъдни вечер съм готова, трябва само да сляза до нашите, а на Коледа вече ще трябва да стигнем до свекърите, дано каручката удържи, че се притеснявам вече да не би сега дръжката на вратата, после да не е на ред и вратата да ми остане в ръцете  Joy

Има ли смисъл да ви казвам, че и прозореца се прецака преди няколко месеца, но мъж ми не може да го оправи още  Joy

На всички  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт