Жената Лъв 67-ма тема

• 28 933
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Реа  Hug

Ей как ме дразните с тез подаръци. Аз си чакам великото майчинство от 135 лв. и ще ходя и аз по магазините за подаръци  Grinning Ох как ме сърбят вече ръцете май, май всичко ще замине и после  Whistling ще чакаме да падне от някъде някой и друг лев.

# 46
Лелееееееее Ели, ти защо си с толкова малко майчинство, не си работила или не са те осигурявали на пълната заплата? Че то 2 та година е повече  ooooh!

# 47
  • София
4 страници  Shocked! Отивам да се информирам и мерси за темата Hug!

# 48
Отивам да се информирам и мерси за темата Hug!

Моля, моля, който има желание ще му пратя адреса на който приемам благодарности.  Mr. Green
Аз щИ каЙш, че кой знае какво съм свършила.

Прибрах се одеве, карах с 30  Crazy

# 49
  • София
Ками, веднага ти пращам няколко благодарности  Laughing  Hug. Ти питаше са ПСП-то онзи ден, искаш ли помощ във връзка с него?

# 50
Ками, веднага ти пращам няколко благодарности  Laughing  Hug. Ти питаше са ПСП-то онзи ден, искаш ли помощ във връзка с него?
Ами ние взехме такова.
Доволна съм.  Blush

# 51
  • София
Супер е! Това е по-новия модел от нашето. Марти искаше телефон-конзола за РД-то. Много го навивах да му вземем това или PS3, обаче не се съгласи  Crazy.
Хакнахте ли го  Mr. Green?

# 52

Joy Хакер, има ли нещо, което да не е хакнато у вас като техника  Joy

Шегата на страна, но искам help за телефона  Mr. Green

# 53
  • София
 Joy
Най-смешното е, че мога да хакна ПСП, да форматирам харда и да му преинсталирам нелегален Уиндоус повече от успешно, обаче не мога да плъзна тъча на телефона и да вдигна, когато някой ми звъни  ooooh!  hahaha.
В тази връзка, аз също искам хелп за телефона  hahaha.
Теб какво те мъчи, Хаясче?

# 54
Вени, ние взехме хакнато, секънд хенд.  Mr. Green

# 55
Начи аз па нищо не моа да хаквам и преинсталирам, ма па за сметка на тва така съм се специализирАла в тъч- а...
Редовно ода и цъкам по улицата с една ръка, пиша, пращам, скролвам...
ВенчО, ква точно хелп ти требе за тъча?

# 56
А аз още не съм хакнала на Мишо ПСП-то ......
Не знам при кой да ида  Grinning

ММ се прибра.

Децата чакат новините да гледат щото си мислят, че утре ще е неучебен  Mr. Green

# 57
Уф аз боравя с тъч-а без проблем, свикнах от стария служебен телефон, обаче не помня как го настроих да ми тръгне data-пакета, а сега искам да си инсталирам и скайпа и да видя какви приложения мога да ползвам. Щото тоя телефон за друго не става.

Вени след 1 седмица тоя с копчетата ще ти е странен и ще искаш да вдигаш, като ти звънят, с тъч  Joy

# 58
  • София
Вени, ние взехме хакнато, секънд хенд.  Mr. Green
Ооо, супер хитро! Със здраве да го ползват юнаците!

Джули, не мога да се кооринирам, бре  Crazy. Не знам дали да го плъзна, дали да го натисна, дали да го чукна. Ръкомахам като малоумна  hahaha.

Рейчо, сама няма ли да можеш? Има един форум за ПСП и там всичко е описано - трябва да изчетеш внимателно всичко и да свалиш разни файлове.
Иначе в много сервизи за ГСМ-и и компютри съм сигурна, че ще ти свършат работа.

Хаяси, влез от телефона в гугъл плей. Отиди на безплатните приложения. Там вече директно сваляш и инсталираш всичко, което си харесаш  Peace.

# 59
Хахахахахаха... Joy
Хаясче, аз така искам да боравя на майка ми с телефона - цъкам, цъкам по екранчето, ма нищо не става! Joy
Вени ти е казала за Гугъл Маркет, влизай и тегли на воля. Wink

Венчо, ти ще свикнеш за няма и седмица.
Накрая така шъ съ ошлайфаш, че шъ моа да цъкнеш на ню- ню миниатюрни нещица по менюто, шъ видиш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт