Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 103 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, с молба за информация относно занятието и заданието за домашна работа на 26.01.2013 година от 13.00 часа, 4 клас при Г-жа Колева. За съжаление пропуснахме по здравословни причини.  .
Благодаря предварително на всички, които ще отделят от времето си. 

# 46
А как са подготвителните курсове за второкласниците? Доколкото си спомням в началото беше обявен само един преподавател, сега са трима и са в четири групи - явно има доста желаещи.  Simple Smile
По колко са децата в група? По какви сборници работят? Колко часа са занятията? Издържат ли на натоварването? Изобщо струва ли си да се ходи на курс още във втори клас? Лични впечатления от водещите преподаватели - Мариана Тодорова, Детелина Найденова и Зорница Стоицева?

Моята второкласничка е много щастлива да ходи там. Групите, обаче са големи 24-28 деца. Ние работим по Ивелина Динева + допълнително подбрани задачи от преподавателя. Почти всеки час правят малко контролно, успешно справилите се дори получават наградки.
Получават домашни. Моята не се уморява, но в групата и имаше дете записано там единствено пожелани е майката и то полудяваше от скука. За втория модул се отказа. Според детето е....

# 47
Някой може ли да каже какво са взели вчера третокласниците при Линка Минчева и какво имат за домашно?

# 48
  • България, София
Освобождаваме място в групата на Златилов в "Междучасие" - неделя 9.15-11.15.

# 49
  • София
Мамчета, моля за информациа, дали тази събота /16.02.2013/ , при г-н Златилов, ще има редовен час или ще има изпит? Благодаря и успехи за децата!

# 50
  • София
Мамчета, моля за информациа, дали тази събота /16.02.2013/ , при г-н Златилов, ще има редовен час или ще има изпит? Благодаря и успехи за децата!
Изпитите не са ли в неделя? Синът ми е при Златилов /трети клас/ и не каза да има промяна. Май даже щели да правят някакъв тест, ако е разбрал правилно.

# 51
  • София
И дъщеря ме е в трети клас при Златилов. Значи да разбирам, че в събота ще си имат редовни заниятия, а в неделя е тестът?

# 52
  • София
И дъщеря ме е в трети клас при Златилов. Значи да разбирам, че в събота ще си имат редовни заниятия, а в неделя е тестът?
В неделя има пробен изпит. Той е по желание за който се е записал. Синът ми говореше за тест в събота, по време на занятието, но това е неважна подробност.

# 53
  • София
Това е информацията и от моята дъщеря - в събота г-н Златилов ще даде на децата тест. Идеята, доколкото разбрах, е да бъде нещо като подготовка/проверка преди пробния изпит.

# 54
  • София
Мамчета, благодаря за отговорите!

# 55
Моля за информация за домашното при Златилов за тази събота 16.02.2013 , за 3-ти клас

# 56
Моля за информация за домашното при Златилов за тази събота 16.02.2013 , за 3-ти клас

Предния път са взели темата "Колко струва" и за домашно за утре имат задачите по същата тема от стр. 36-37 в учебната тетрадка.
Пожелавам УСПЕХ на всички щурчовци, и особено на четвъртокласниците, на пробния изпит в неделя!

# 57
Благодаря за информацията.
Успех на децата и от мен.

# 58
Имам голяма молба към всички,които са от групата на Надя Кръстева-3 клас.
Понеже синът ми е болен и ще пропусне утрешния урок-16.02.13г.,моля да ни кажете какво са учили децата и какво е домашното.
Благодаря предварително!
 Ill

# 59
  • Sofia
Имам голяма молба към всички,които са от групата на Надя Кръстева-3 клас.
Понеже синът ми е болен и ще пропусне утрешния урок-16.02.13г.,моля да ни кажете какво са учили децата и какво е домашното.
Благодаря предварително!
 Ill

Пращам ти съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт