Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 310
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Ароматите за мен са ароматерапия. Носят ми уют и спокойствие. Понякога вдъхвайки аромата на парфюма си, толкова го много го харесвам, че се улавям как му се усмихвам! Blush
Благодаря на всички Hug Дори и остри реплики да сме разменяли понякога, пак се чувствам като у дома си тук.  bouquet
И на домоуправителя благодаря! Laughing  bouquet

Нямам какво повече да добавя по въпроса, освен че влязох да търся мнения за някои интересен парфюм и стана тя една Laughing Освен интересните парфюми, намерих и куп приятели, макар и повечето да са само онлайн. Благодаря ви! Hug

Deetron, за М7 и М7 уд абсолю, това са двама мъже, които харесвам. Първия е леко бохем, но  интелигентен, а втория, освен с интелект, би те спасил и от края на света. Laughing Има уд, но само в началото и е толкова добре забъркан, че аз дето я мразя тази съставка, тук и в този момент ме кара да се сгуша разнежена. Heart Eyes

# 106
  • на терасата
Много интересна тема подхвана kovatcheva. В тази тема ме доведе търсенето на любим аромат от миналото, унгарски дезодорант Fabulon, син на цвят беше и имаше страхотен аромат. В последствие, благодарение на темата и тестване на доста аромати, разбрах, че мускът е съставката, която толкова много харесвам. Fabulon не открих, но открих много други хубави парфюми.

Четенето на тази тема, ровенето в парфюмните сайтове са голяма разтуха за мен. С нетърпение очаквам още и още написано тук, преравям Аромастилницата и все откривам по нещо интересно. Не крия, че се чувствам на седмото небе, когато ми направят комплимент за парфюма, който нося, но се парфюмирам предимно за себе си и за настроението, което ми носи аромата. Парфюмът е моята доза лукс в иначе сивото ми ежедневие Simple Smile

# 107
  • Велико Търново
Дами,моля за помощ Praynig Мой колега  търси нещо мускусно, дървесно, ориенталско... към мъжката гама -ама парфюма ще е за майка му Wink ценови диапазон-70-80 лв. Rolling Eyes А мен хич ме няма по мъжките парфюми....

# 108
kovatcheva, първо да си кажа, че историята с тържеството и малката ти парфюмирана принцеса е много, ама много сладка и вълнуваща  Heart Eyes Hug
А сега да си кажа и как попаднах в темата. И аз търсех парфюм, не някой определен, ами исках да си харесам нещо ново за мен. След като през годините имах различни любимци - от Чарли и Евазион, до Амариж, Ж'Адор, Енджъл и куп други, с изпръскани по няколко 100-тички, дойде момент да не мога да си харесам нещо непознато, а малкото познати, които исках да имам отново, изчезнаха от магазините. И реших, че не може да няма неоткрити мои любимци, но трябва да търся по-старателно и осведомено. Попаднах тогава на темата, пристрастих се заради вас, заради духа и заради парфюмите! Това си беше обяснение в любов, май, а?  Laughing

# 109
  • Варна
Не се сещам как точно попаднах в темата преди почти 5 години, но помня, че именно заради нея се регистрирах във форума. Ровех май да търся нещо съвсем различно от парфюми, а попаднах на това, зачетох се, после изчетох всички теми (които тогава се брояха все още на пръсти) и накрая прописах. Зарибих се да ровя бясно по сайтове, научих се да пазарувам в ибей (и изобщо он-лайн), създадох си хоби да общувам с хора, с които споделям една и съща страст ( Hug Hug Hug за всички вас), разорих се  Mr. Green, купувах на сляпо и прогледнало, имах попадения и големи любови и нямах; спорих и улегнах, после пак спорих и пак улегнах; възторгвах се и се отвращавах; описвах, после ме домързя да описвам  Embarassed; изпробвах половината парфюмен свят (образно казано), стана ми скучно, после ми стана отново интересно, сега съм в тиха фаза. И така... живот, както всичко в него, на приливи и отливи. Както е модерно да казват едни певици - пея от малка, та така и аз - откак се помня, все съм парфюмна - все с пълен шкаф, кога повече, кога по-малко; кога отегчена, кога наподобяваща жрица, която изпълнява ритуали докато ръкомаха с флакона  Crazy Човещинка. Луд умора няма, само се поти  Mr. Green Laughing

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 22:59 от Mims*

# 110
  • Германия
Изпръскахме я и тази. Като тримилилитров виал на новолансиран ексклузив я изпръскахме. Докато се обърнем и тя се изниза като шлейф от отворен асансьор. Изтрая някакви си тристатина дни - ако беше Маринска тук щеше да се жалва колко е била нетрайна. Но пък докато траеше, беше много интензивна откъм пиперено-кихливи връхни нотки.

Ако може - да я изпроводим усмихнати. Мадам Оче събра за поредна година бисерите от темата в гала-спектакъла "Матарата на Мадам Оче". На който нито матара, нито мадам Оче му говорят нещо, да попрочете за тях. На който чувството му за хумор или за деликатност са тънки като аромата на Beige (Chanel) - просто да не гледа. Останалите нека се посмеят. Разпънете екрана и пуснете звук.

ГОДИШНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ МАТАРАТА НА МАДАМ ОЧЕ

# 111
  • Чукарландия
Искрено се забавлявах! Joy

Натали, дълбок поклон!!! newsm20

ПП Все се чудех като спрягате Мадам Оче, лафоризми и матари. Чак сега разбрах, колко сериозно е положението! Joy

# 112
Браво Натали! Heart Eyes Hug  bouquet
 Страхотно! Както винаги много забавление, много думи, много награди и всичко това омесено с любов!
Ще нося с гордост Златната матара. Сега ще я сложа и на видно място в подписа. Да ме питат разни работи за полюции, да се раздумваме! Mr. Green Whistling Laughing

# 113
  • София
Здравейте дами.
Майката на приятеля ми има скоро рожден ден и искам да и купя парфюм.
Знам, че лщбимия и е L'eau d'Issey Miyake, който за първи път чух от нея.
Ето го и него - http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-eau-d-Issey-720.html
Знам също, че иска вече нещо ново и искам да и взема някой, който ще и хареса.
Обикновено моите армоати не и харесват много - Euphoria на CK, Ferre от Фере, J'adore на Dior, Valentina на Valentino и т.н
Някой от вас пробвал ли е L'eau d'Issey Miyake и ако да, какви други ви допадат?  newsm78
Мисля си за този - http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-by-Gucci-Gracious … berose-14394.html
Или поне нотките са му почти същите. Може би и Aqua di Gioa на Армани...

# 114
  • София
Рано сутрин от сърце се посмях на номинациите Joy

# 115
Благодаря на Натали за забавните и оригинални номинации. Забавлявах се много. Laughing

# 116
  • Козлодуй
Нати,невероятна си както винаги Hug Heart Eyes Благодаря за номинациите!Тази година не бях особено вдъхновена и не успях да грабна нито една Матара,затова ще замоля за линк към миналогодишните номинации,да си припомня славата Grinning

# 117
  • Варна
Натали, откакто са факт Наградите на Мадам Оче, не мога да се начудя как имаш нерви да събираш и систематизираш всички простотии, които сме снесли във виртуалното пространство  Laughing Някои от тях бях забравила, голяма забава ми сътвори с мързеливото сутрешно кафе  Hug Обаче, както миналата година казвам - призът за цялостен принос е твой и само твой! Едва ли някоя от нас би се докоснала до великите "носове" без парфюмните ти репортажи от близо и далеч! Благодаря за разказите, за начина, по който караш да се развихри въображението ми, за отношението, за добрата дума към всеки; за това, че си такава, каквато си - цветна, позитивна, неуморна, вдъхновяваща!   bouquet

Честити награди и номинации на всички!

# 118
  • Козлодуй
P.S.Намерих ги,ако някой като мен иска да си ги припомни,моля Hug

Абсолютно съм съгласна с Мимси Hug

# 119
  • София
Моля, за всички негледали или забравили миналогодишните номинации  Hug Риспект и огромни благодарности за Натали за идеята, труда, оригиналността и търпението да открива и съхранява бисерните ни зрънца. Отивам да си окича поредната Матара в подписа  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт