Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 315
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Ех, Натали, чудесно ми дойде сутрешното кафе с твоя труд.  bouquet
Няма да се повтарям, защото Мимс е изказала мислите ми. Hug
По повод номинацията си се осмелих, да се развихря с един дълг пост в размените Laughing

# 121
  • виртуално
Нат  Hug
невероятна както винаги, четох, смях се, припомнях си....
За мен обаче на първо място си остава отговора на въпроса: Какво да пробвам в Съркъл?
(което смятам след малко и да направя  Crazy )

Попаднах в темата преди около 4години, и аз търсех с какво да запълня празнина в живота си.
Никога не съм си мислела, че това ще се окажат парфюмите.
Първите месеци бяха като въртележка, купуват по около 20-30 парфюма на месец  Blush Blush, и пак ... и пак....
Лудостта полека утихна и премина в кротко, освидетелствано състояние.
Не запълних липсата, но пък открих нови душевни състояния и много приятели.
Благодаря Ви  Hug

# 122
Много се смях , страхотна Натали наистина HugНоминирана съм доста че и награда имам за което искрено благодаря  bowuu
Ели , Ели Еър си е твой патент Peace Hug
Много от лафовете помня , някои сега си припомних, но има една истинска история от тази година която няма да забравя а тя е историята която Натали разказа за 17 км тунел и едва движещата се кола и ХН  и за усещанията и през това преживяване.За мен тази история е достойна да се филмира и да вземе Оскар.Дано ровейки из темите пак да попадна на нея.
Честито на номинираните и спечелилите. Весели празници!  bouquet

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 11:44 от raz_nejena

# 123
Честито на наградените и ОГРОМНО благодаря на Натали за огромния труд, който е положила, за да направи всичко това   bouquet

# 124
Натали   bouquet

На мен ми беше за първи път да чета номинациите и наградите. Истинско забавление. Някои неща помня, други съм забравила, трети съм пропуснала....

Как попаднах в темата?

Преди години следих (без да съм много активна и просто за да искам помощ в някои мои избори) другия форум. От там помня Лю (заради характерния ник) и Бубанка. Малко след това видях Лю тук в една съсвем друга тема, питах я нещо на лични... После се замислих, че няма начин и тук да няма парфюмни феи... порових и ви намерих. Първо само ви четях, защото бях в парфюмно запрещение (бременна и после с бебе с дихателни проблеми), а после лека полека започнах и скормно да пиша.

Благодаря, че ви има   bouquet

Весели празници!

# 125
Натали, благодаря за удоволствието и забавлението, чуден предколеден подарък    bouquet Hug Насладих се на бисерите с мързеливо сутрешно-обедно кафе. Дадох си сметка, колко отскоро съм част от темата - по-малко от година - някои от номинациите са ми непознати, защото са от началото на годината, преди да ви намеря  Flutter Знаех, че Матарата на Мадам Оче е някаква награда, но сега видях за какво точно става дума  Laughing Ще си направя още едно кафе и ще чета миналогодишните. Може да ми завиждате - ще ми е за пръв път  Laughing И Чудомир, ще си прегледам пак , явно има разкази, дето съм пропуснала, още едно удоволствие ми осигури за празниците, Натали   bouquet
Честито на номинирани и наградени!  Grinning
А кои поред са тези награди? Ако има и по-предни, може ли линк?

# 126
Весела Коледа на всички  Hug Хубави мигове с близките хора и много подаръци ВИ пожелавам на всички Hug

# 127
  • на североизток от Рая
                        Hug Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Hug

Натали, досега се наслаждавах на номинациите!  Hug

Страхотна си! Фин и чувствителен човек. Рядко пишеш, но като се включиш, дълго оставаш!   bouquet

Видях и си спомних изказването на Атти след един мой пост за Инсоленс. И пак ми се прииска този парфюм.

Силви, дали да не те притесня на ЛС?  Laughing

Аз правих меденки. Сега чакам да изстинат и си ухая на мед и канела. Направо съм като коледна курабия. Ненамазана още с мармалад.

Замислих се дали осъществих някои от парфюмните си желания през изтеклата година. Е, как не. Имам Сеншъс , Лютите чушки, Marry me, още нещо имаше. Имам и отливки и проби, подарени ми от мили момичета от темата. Доста неща опознах, някои ги мечтая за придобиване.
 Най-бързо искам да имам Сеншъс Ноар и май ще е скоро.  Praynig

Желая ви хубави празници, обичайте се, мечтайте и се радвайте на осъществени мечти!  Hug Heart Eyes

Радвам се, че ви има и че ви познавам виртуално. Засега и това ми стига!  Heart Eyes

# 128
Нели, ако ще ме притеснявай, действай, защото настигне ли ме чичо Скруч, не се знае пак кога ще мога да се измъкна от него Joy
Правих ябълков сладкиш аз, с много канела и джинджифил, та така ухае у нас. Аз обаче днес съм с Ну едп и му се радвам, бях го забравила. Някой пробвал ли е новата версия? Кажете, моля ви, много ли се различава от първата? Rolling Eyes

Весели, усмихнати и ароматни празници на всички! Hug
Хайде да минават, че да си тръгне всичко по старо му.

# 129
  • Germany
Натали, обичам те  Hug
Благодаря ти за всичко, което правиш. Включвай се по-често Praynig
Силви, Новото Ню ЕДП е почти същото като старото. Трябва много добре да познаваш старото, за да откриеш разликите. Не съм го разучавала сериозно, но не открих кой-знае каква разлика, може би една идея подправките не са толкова кресливи, колкото в оригинала, което обаче за мен вече е в плюс. Сякаш има повече ирис и има една пудрена мекота, една лилава аура Blush. Една по-олекотена версия е, но си е Ню, ако ме разбра  Mr. Green
Мацки, желая ви много здраве през новата година, за да си пръскаме парфюмите на воля и много пари  Praynig за да има с какво да сбъдваме мечтите си!

# 130
Хей мацки, здравейте  Simple Smile
Отдавна не съм писала тук и се надявам да ме извините. Поводът сега е че се класирах за избор на Julliette of the month на JHG. Имам реалния шанс да стана първата Жулиета за новата година, въпреки че румънките настъпват яко  Simple Smile
Знам че (кой ако не) вие ще го оцените подобаващо и за това ви моля харесвайте и споделяйте на воля снимката, нека Романо Ричи и компания чуят за нас Simple Smile

снимка

Благодаря ви  Heart Eyes

# 131
Весели празници на всички!  Hug

Специални поздрави за Натали, която продължава с усърдие да следи всички теми и постове и да ни забавлява с резюме на най-забавното през годината. За мое учудване, видях името си до две глинени отличия, въпреки редките ми включвания. Смях се много на всички номинации, много от тях бях пропуснала. 

За това как попаднах тук – съвсем случайно. Една приятелка ме насочи към форума – мисля, че търсих информация за някакво пътуване. Открих парфюмната тема, реших да се включа еднократно (оттам и произволно избран ник), но взех че останах, повече от 5 години.

Как ми се дояде печена ябълка с орехи и канела! И тиква!

# 132
Наталка, много забавно Grinning и много вложен труд! Благодаря ти! Hug  bouquet
Благодаря и за отличието! Laughing bowuu

Светли празници на всички пожелавам и много уют, топлина и здраве да има във вашите домове! Hug 
Пожелавам също и много подаръци, и хубави изненади!

# 133
  • Boston, MA
Натали, страхотна си. На теб специален приз за словесна магия трябва да ти се присъди!

Тествах Жур Д'Ермес, ох и ах, но дори аз, която никога не се впечатлява от нетрайност, се впечатлих. Хубавото е, че бързо ще се изпръска 100 мл (бутилката е много красива, тежка, с прекрасна плътна капачка), а и може повече от един парфюм да си носиш, защото и час не изтрайва.

По характер ми напомня на Vanille Gallante, има някаква белоцветна лилия, някаква немощна гардения?, поляти с цитрус, може би грейпфрут? Леко и гладко като сатен. Доста типично за ЖКЕ, много много класно, елегантно, много ненатрапчиво. Сигурна съм, че ще се продава страхотно, в бутика беше свършил, имат го там ексклузивно до края на януари, след това ще го има и в другите магазини.

Сигурно ще го купя в някакъв момент, но ми се искаше нещо по-уау...

# 134
  • Germany
Бубка, благодаря за мнението Hug
Вчера прочетох някъде, че много напомнял на Жадор и сериозно се притесних newsm78. Намираш ли някаква прилика, макар че аз на немски форуми не вярвам, твърде различни са усещанията ни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт