Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 330
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
  • Boston, MA
O, нененене, аз Жадор не понасям, избива ми на потно, нищо общо.

# 136
Влюбена съм в Коромандел и изпръсквам последните капки, докато дойде новото подкрепление. Не съм вярвала, че парфюм може така да ме развълнува от доста време.
Хубави празници и много семейна топлина и любов желая на всички дами тук!  bouquet

# 137
  • София
Благодаря на Натали за тазгодишните номинации - припомних си много весели моменти от тази година Laughing
Дано има още много и следващата, както и вълнуващи нови парфюми, които да коментираме Flutter

Благодаря и на всички, много специални за мен, дами в тази тема  Hug

# 138
Ах, Натали, голям смях падна! И веднага се "закичих" с титлата! Благодаря! Огромно! Колкото шлейфа на Румбата на Атти е огромно! Ей, голяма чакане падна на тия Матари, но Мадам Оче се отчете овреме!

Що ли съм тук? Ами като всички - хубаво да мириша, хубаво да си лафя...Кво му трябва да един човек, когато се чувства по-скоро нос, отколкото цяло тяло (Нелка ;0) ).

Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа, момичета! Да ухаете зашеметително и каквото и да си пожелаете утре вечер, дано се сбъдне красиво!

# 139
  • София
Аз правих меденки. Сега чакам да изстинат и си ухая на мед и канела. Направо съм като коледна курабия. Ненамазана още с мармалад.
Хе хе!  Laughing И аз досега меденки правих! Уф, най-накрая да се докопам до компа и да драсна и аз някой ред. Че с тези 7 или 9 гозби и малките покрай мен, реших да приготвя някои неща от предния ден! ooooh!

Натали, и аз се присъединявам към благодарностите! Благодаря ти за усилията, които си положила. Голям труд си е, но сигурно ти е доставило удоволствие. И аз много се забавлявах с тези номинации и награди! Страхотни лафове!  Joy Някои си ги спомням други бяха нови за мен! Честито на наградените!  Hug

Как попаднах тук ли? Сравнително нова съм тук. Пиша от по-малко от година в темата, чета от около 1,6 г. Всичко започна от темата за размените. Там пиша от около 2 години, че и повече. По едно време ви следях, но след това реших, че не съм "дорасла" за нишови парфюми (защото докато следях темата, се обсъждаха едни такива засукани за мен наименования  Laughing). Покрай бременността ми (към края) се наложи да полежавам повечко и тогава започнах да ви чета усилено, а и да пиша. Оттогава парфюмите ми са се увеличили тройно!  Party

Благодаря ви, момичета!  bouquet Hug За всичко! За страхотните парфюмни срещи, за чудесните запознанства с вас (вируални с някои от вас), за прекрасното време, което прекарвам в тази тема, за мъдрите ви парфюмни съвети и за уникалните парфюми, които притежавам благодарение и на вас!   bouquet  bouquet  bouquet

Весело посрещане и от мен на Коледните празници! Много подаръци и сбъднати мечти (не само парфюмни)!  Hug Hug Hug

# 140
  • София
Наталиomm пред търпението и огромният труд , който си положила ! Благодаря ти, че вписа в 102 слайда - духа на темата - единствен по рода си! babydust7 Смях , смях .. за следващата година си пожелавам ,да мисля по бързо от колкото пиша.Simple Smile 
И Прада Кенди! tooth

Весели празници на всички!  Hug

# 141
И аз първо с благодарности към Натали за хубавите номинации и награди.  bouquet
Тази година се добрах до Глинена Матара. Heart Eyes
Немитата п..ка обра точките. Joy Joy

Не помня точно как попаднах на темата.Не вярвам да съм търсила парфюм,защото по него време интересът ми беше почти нулев,карах си с по един-два парфюма на година и се чувствах щастлива.
Спомням си само,че бях поразена от описанията на парфюми,които четях тук.И да,в началото ви мислех за луди,не можех да си представя,че съществува такава любов към парфюми.Е,отдавна вече съм сред вас.Първия парфюм,който си купих след вас, беше Коко Мадмоазел и така започна всичко.

Четох,че доста от вас са разлюбили с времето любими парфюми и силно се надявам това да не ми си случи.Вече почти седмица нося само любимия Коромандел и не мога да му се наситя.Обичам го.

Пожелавам ви Весели празници и сбъдване на всички мечти. Hug

# 142
  • Германия
Банда, ама сме терца майорна, а?!  Hug  Crazy Hug Благодаря на свой ред за страхотните комплимани, много ме удължихте, така да знаете! Whistling

В темата се тръшнах като денк с манифактура.  Паснах си на кожата тук като някой Chanel върху Денс. Провлачих един шлейф, дълъг няколко години вече. И аз като други бях по петите на една безследно изчезнала легенда от миналото. И докато издирвах Julia de Chris Anthony, на която от време на време отупваме нафталина като наизвадим архивните спомени от раклите за нея, установих внезапно, че съм напълно нормална (преди това не бях съвсем сигурна). Как ми олекна, ако знаете! Как само ми олекна да ви подуша през девет баира! С което не искам да ви засегна на крастави магарета, но пък и истината не бива да премълча. Казвам го с много обич, с цялата ми обич - да не смей някой да ми се обиди, че го поливам с Ароматикса на Clinique за наказание Hug Душа като афганска хрътка от дете и докато не изровя откъде се носи хубав аромат, лош мирис или изобщо странна миризма, не мога да застана на място - тика ме нещо отвътре. Остави това, ами миризмите имат цвят, форма, триизмерни са и ми влияят в степен, която не мога да управлявам. Идвало ми е да си откина носа като се усетя, че вървя по петите на някой или нещо, което ухае красиво. И влизам тук, и я-яяяя - ама аз изобщо не съм абнормална - няма как да съм като има и доста други прецеденти. Тъкмо се бях зарадвала и като се почнаха едни лафоризми за това колко сме луди за връзване, какви ризи да ни сложат и прочие - прекръстих се и се самоосвидетелствах официално.  Добре, обаче един ден ме осени прозрение - не сме никакви луди. Ароматите говорят на всички; малко са само тези, които им владеят езика. И повечето от малкото са се събрали тук. Дай да се правим, че не ги чуваме. Или че не ни трогват някой път до сълзи чак. Или че обонянието не е естествено, колкото и зрението и слуха. Като осмислих това, осъзнах, че съм сред много близки.

ПП Ох, влязох да разкажа за Холандия /целият ден бях там и се прибрахме преди малко/. Нищо, утре - ведно с коледните комплименти на Мадам Оче ще разправям.

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 03:02 от Натали Никол

# 143
Натали, присъединявам се и аз към адмирациите за прекрасното ти чувство за хумор   bouquet

Аз влизам с една молба за помощ в издирването на един мъжки аромат  Praynig
Скрит текст:
Приятелка търси това http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/carolina-herrera-aqua-edt-50-ml.php
но понеже аз нямам впечатления от коректността на други бг сайтове освен този, съм затруднена да й препоръчам от къде да го вземе. Моля ви за помощ да открием място, откъдето да сме спокойни в това, което поръчваме.   bouquet

# 144
Тук съм от година и половина, но доста месеци преди това само четях.Дойдох от друг форум , спомням си че изчитайки теми назад бях доста запленена и зешеметена от описания,теми за отделни съставки и брандове, нови хоризонти..Някои никове ми бяха познати и така в един момент реших да се регистрирам заради темата.  Simple Smile
Нямам спомен около мен в детството да са се въртели кой знае какви шишета освен стандартните соц.дезодоранти, чарлита и тн.Спомням си че с приятелки обаче в двора бъркахме парфюми в един момент Grinning

По празниците ще видя сметката на една отливка Коромандел Simple Smile

# 145
Ех, Нат уникална си  Hug
Забавлявах се много с номинациите  Grinning

Весели празници, мили парфюмни феи - сбъднати желания, топлина и уют и много здраве Ви пожелавам   bouquet

# 146
  • някъде под слънцето...
Нат  bouquet  bouquet  bouquet
невероятна както винаги....
4естита Коледа на вси4ки феи и весело изкарване на празни4ната но6т
 Hug

# 147
  • Германия

Не ти искам много, Боже! Никак даже. И чудо не искам, нищо че е вечерта на чудесата. Ако бях някоя безобразна щях да ти поискам Nuits Enchantees на Laura Mercier, но не! Аз си се даунгрейдвах с един Oriental Lounge и през ум не ми мина да те моля за такива неважни шармантства. Пращам ти по телеграма до ангелите съвсем изпълними молби: направи така, че да сме здрави и идната година - аз, близките ми и техните близки; стори, ако можеш нещо, да намалее кривотията и лошотията повсеместно, защото тази година взех да си мисля, че много хора не се раждат добри. Никаква причина нямат, а са оцетени като престарели алдехиди във винтидж флакон. Виж ако може, да не се свършва света и догодина, понеже все пак е хубаво място, особено когато е парфюмирано с приятели, с които се разбираш без много думи. Тук сме се събрали доста, тъй че няма нужда да се главоболиш и с темата - съхраняваме я тъй или иначе. А, и ако е възможно, нека повече хора намерят красивото на ароматите - красиво парфюмираният зло не мисли, значи ще ти създаваме по-малко грижи като цяло. Ами това е. Не е много, но все нямах време да ти го напиша. А пък е и Бъдни вечер и добрите пожелания се сбъдват.

ПП Нещо дребно забравих. Няма да ти коства много. Имаме тук едни Монтеки и Капулети, гледай догодина да ги помириш. Чудни хора са иначе, но малко суетни си падат. Ама ти тези човещинки ни ги прощаваш.

ПП 2 Случайно ако ти изпадне една бутилка Nuits Enchantees на Laura Mercier, но само ако е случайно, прати ми я с наложен платеж. Аз поемам разходите.

# 148
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, щастливи и добри!

# 149
  • Козлодуй
Честита Коледа!

Нека в живота ви винаги има щастливи моменти,
поводи за усмивки и време за магия!

Вчера ходих на работа с Целувката на дракона и коледната шапка.Познайте дали сега Гари не ухае целия на Целувката само след една кратка фотосесия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт