Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 387
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
  • в голямото село
Честита Коледа, уханни момичета!
Бъдете винаги щастливи и обичани!
Радвам се, че ви има  Hug

# 151
Честит празник и от мен, дами!  Hug
Много топлина и обич ви пожелавам да виждате в очите на всички около вас   bouquet

# 152
  • Велико Търново
Честито Рождество,мили дами  bouquet
Пожелавам на всички много здраве,любов и благоденствие!

# 153
Честита Коледа, дами!
Бъдете здрави, усмихнати и ароматни! Hug

Сега споделете, моля, с кой парфюм се гушкахте на Бъдни вечер?
Аз бях с Elixir des Merveilles Heart Eyes

Ковачева, четох по-назад, че любовта ти с Еликсира не е угаснала или по-точно се е възобновила, за което много се радвам. Този парфюм го заслужава.

# 154
  • София
Момичета възможно ли е намирането на този парфюм ? И няколко думи за него  Praynig
Ако все още не си го намерила в megashop.bg го продават. Загледах се и аз в него, защото много обичам дървесни парфюми, въпреки, че в последно време се захласвам и по други. Laughing

# 155
Вчера бях с Червения Жасмин на Том Форд, а днес съм ухаеща на смокини с Хедера.

# 156
Честита Коледа и от мен Mr. Green
(въпреки, че тази година не вярвам в Коледа и нямам никакво коледно настроение)

Вчера бях с  Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, но много бързо спрях да го усещам и минах на Коромандел.

Да попитам, някой има ли впечатления от Rochas Man? И дали се намира по магазините за проба? Видях, че във Фрагрантика го сравняват с New Haarlem Bond No 9 и затова ми стана любопитен.

# 157
  • Велико Търново
Вчера бях с Хелиотроп на Етро Simple Smile Бързо спирам да го усещам обаче.... Confused Започвам да се притеснявам от това мое обоняние-обичам да си усещам парфюмите,а от наличните ми в момента,такива са само Инсоленс,МЧР  и Нинфео мио Thinking
Моля и за мнение относно Apperation на Emanuel Ungaro newsm78

# 158
Честита Коледа! Бъдете здрави и удовлетворени!

Снощи бях(на работа) с NU edp и просто не разбирам как може да спрат да произвеждат подобен шедьовър?! Heart Eyes
Днес съм с не по-малък - L de Lolita Lempicka! Grinning

Моля и за мнение относно Apperation на Emanuel Ungaro newsm78
Apparition е много силен и траен парфюм с аромат на малини и пипер, който се усеща много осезаемо. Малко странна комбинация, много сладък!

# 159
  • Велико Търново
Благодаря,Бижу Hug Прекалената сладост не е за мен Wink Предложиха ми го размяна,и за това питам-четох описанието,но не можах да си представя комбинацията Crazy

# 160
  • Germany

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО, скъпи приятелки! Hug Hug
Честит имен ден на всички именници! Между две тържества днес ви желая:
Да бъдем добри, позитивни и щастливи!
Да бъде годината добра, здрава и богата, а на нас много нови парфюмни изненади и любови!
Ронита, аз имам Man Rochas, за мен е много хубав, Но Мъжки парфюм, мисля, че не е твой newsm78, Бонд не познавам и не мога да направя сравнение. Ако искаш да те запозная - свиркай Wink.
В нощта на Коледа бях с Ириса на Ван Клийф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а днес съм с Chinatown Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  OMG, аз обичам тубероза Crazy Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 161
Честита Коледа  bouquet
Много щастие и сбъднати мечти за всички!

# 162

Коледно ми е със Слончето на Кензо  Heart Eyes

# 163
  • София
Честито Рождество Христово и от мен, уханни!  Hug
Да сте живи и здрави, много щастливи и много обичани!  Simple Smile

От няколко дена съм толкова хремава, че с каквото и да се напръскам не го усещам както трябва!  Sad Вчера и аз бях пак с NU EDP, a днес съм с Chanel Beige, но не мога да им се насладя.  Cry

Deetron, благодаря много за препоръката!   bouquet 58 Avenue Montaigne S.T. Dupont беше оценен.  Grinning ММ даже вече се офъска стабилно с него днес. Уви, усещам го но бегло! Така е като съм със зaпушен нос.  Rolling Eyes

Приятелка търси парфюм с аромат на кафява захар!  newsm78 Даже не мога да се сетя как точно мирише кафявата захар, а видя ли в състава на даден парфюм захар, веднага го изключвам. Помагайте!  Praynig Някой сеща ли се такъв парфюм?

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 15:45 от Scintillia

# 164
Колебая се м-у

http://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-10573.html

и http://www.fragrantica.com/perfume/Jacomo/It-s-Me-For-Her-13426.html

Някакви отзиви или препоръка като трайност и наситеност/ефекта който търся е трайнсот и силен..?? newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт