Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 398
  • 713
  •   1
Отговори
# 165

Честита Коледа! Да сме здрави, красиви и уханни!

На бъдни вечер бяхме заедно със слона на Кензо, а днес си почиваме от него  Wink с L`Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme Kenzo.

# 166
Здравйте,момичета   bouquet

Имам въпрос,на който само вие бихте могли да ми отговорите.Искам да подаря парфюм на 20 годишно момче.Може ли да ми препоръчате нещо за около 100 лв. ? С линк от надежден сайт,защото в моя малък град едва ли ще намеря нещо хубаво.Благодаря предварително.

Честита Коледа !

# 167
  • София
Някой да знае къде мога да намеря този парфюм? - http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Iris-Poudre-4771.html
Не съм го виждала по магазините или поне не съм се заглеждала по няго явно.

# 168
Някой да знае къде мога да намеря този парфюм? - http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Iris-Poudre-4771.html
Само в чужбина. Тук не се продава.

# 169
  • на терасата
Скъпи момичета,
Честита Коледа  Hug
Пожелавам прекрасни мигове в семействата ви, много лични успехи и сбъднати парфюмни желания!

Относно номинациите на Натали.... Благодаря, Натали, за позитивизма, ентусиазма и обичта, които има винаги в написаното от теб!

Ако искате вярвайте, но от няколко дни съм по без парфюм. Домът ухае на всякакви аромати покрай празничните готвения, почти непрекъснато се бели я портокал, я мандарина, аромалампата гори нон-стоп, разнасят се чай, кафе ... и не усещам никаква нужда от парфюм. Харесват ми тези празнични миризми, дори ароматът на свинско със зеле ми е празничен newsm44

# 170
  • София
Само в чужбина. Тук не се продава.
Жалко. Благодаря   bouquet

# 171
  • Варна
Честито Рождество, весела Коледа, момичета и момче! Бъдете здрави и благословени!  Hug

На Бъдни вечер на нищо не ухаех, но днес с неизмеримо удоволствие правя компания на Коромандел. Някои неща са си гениални и не се нуждаят от никакво обяснение. Просто се оставяш да бъдеш докоснат от тях и се чувстваш в хармония.

# 172
Ронита, аз имам Man Rochas, за мен е много хубав, Но Мъжки парфюм, мисля, че не е твой newsm78, Бонд не познавам и не мога да направя сравнение. Ако искаш да те запозная - свиркай Wink.

Благодаря Hug Ще се възползвам от предложението ти Simple Smile Днес минах през Дъглас, БЗ и Сефора и се оказа, че в нито един от тях не се предлага Rochas, както и в Съркъл нямат New Haarlem, та любопитството ми остана незадоволено.

# 173
Честита Коледа,мили момичета!
Бъдете много здрави,щастливи и усмихнати.Да продължаваме да споделяме и да мечтаем!

Вчера бях с La Vie Est Belle,а днес с Coco Noir.
Сега ме подсетихте да извадя и аз Nu EDP,бях го забравила. Hug

На Бъдни вечер на нищо не ухаех, но днес с неизмеримо удоволствие правя компания на Коромандел. Някои неща са си гениални и не се нуждаят от никакво обяснение. Просто се оставяш да бъдеш докоснат от тях и се чувстваш в хармония.
smile3501

# 174
  • Чукарландия
Честит Празник на всички празнуващи! Hug

Много здраве и любов ви желая от сърце!
Heart Eyes

Момичета, да ви попитам, кой е този Nu EDP, който спрягате в последните постове, че не мога да го открия във Фрагрантика?!? newsm78

# 175
# 176
Честита, светла и мирна Коледа!
Здраве и късмет за вас и семействата ви!
На Бъдни вечер бях  с Коромандел, днес също, но по-важното е, че бях в една уютна и топла семейна атмосфера. Няма нищо по-хубаво от това да се събере цялото семейство.

# 177
  • София
Пожелавам на всички светла и щастлива Коледа!

А за Натали и Ковачева - по още един камион целувки послучай именния им ден
  newsm51

# 178
  • София
Scintillia - щастлив съм, че съм помогнал малко за да доставиш радост на товят любим  Hug
С кеф и здраве да си ползва Дюпон-а  Simple Smile Като ти се отпуши носа и го душнеш, ще усетиш колкото е секси  Grinning

Rebirthing - за 20 годишното момче - ако момчето не е навътре в парюфмите и общо взето му е непозната тема, то парфюма, който винаги работи безотказно е  Paco Rabanne XS for men.
Ако пък го е ползвал вече, което е много вероятно, опитай с Lanvin - L`Homme Sport -
http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/L-Homme-Sport-5717.html

Въпреки името си, този аромат е далече от семплите, чисти и праволинейни мъжки парфюми - в развитето си комплексността му набира скорост, като става леко сладък и по-приятен с всеки изминал час...
Линкове към сигурни сайтове няма да пускам, за да не ми се скара администратора и другите момичета, но можеш да погледнеш темата за он-лайн сайтовете - там има споделени впечатления от читави търговци  Simple Smile

весели празници и хубавини на воля да се случват на всички  

# 179
Честит имен ден и на всички празнуващи именници! Heart Eyes

Днес разпускам на диванчето у дома с Prada Candy. Grinning
А отстрани се наслаждавам на М7 oud Absolu, ЛМ също много го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт