Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 441
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
Това мече ли търсим?

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 22:06 от Бижy

# 211
Ха,ха,ха куче било,Бижу!
Нищо,куче-мече все там. Joy

# 212
Ааааааа, ще ме побъркате бе! Joy

На ви кученце:

# 213
Даааааааа, Нели, това е, само дето не е мече, а куче Simple Smile. Ми то все там Simple Smile Точно това, което Атти е пуснала... Ама каква е тази цена - 49 долара???
Момичета, благодаря, ще спя спокойно Simple Smile. Баси, все едно се телепортирах сто години назад във времената, когато бях малка Simple Smile.
П.С.  Все пак е имало и мече парфюм досущ като Миша Simple Smile. Бижу, благодаря  Hug. Точно това е кученцето!

# 214
Ама и Нат не е била много сигурна кученце ли е, или меченце  Joy
Цитирам я:
" Получих първият си парфюм на 7 (!)  години. Приятелката на моята майка, ми подари малко стъклено кученце (възможно е да е било и  меченце), сплеш флакон, с релефна муцуна, с черна капачка и нарисувана, червена каишка на врата на животинчето. Парфюмът беше руски, ако не ме лъже споменът и ухаеше подобно на L'Air du Temps (Nina Ricci). Вероятно е бил детски и беше наградата ми за първият учебен ден."

# 215
  • Чукарландия
Зоологическата градина ли изтървахте, момичета?!? Кученца, меченца...Joy

Има ли желаещи да си разделим един Беж? Че 200 мл е доста много. Дори и за мен. Crazy
На ЛС. Hug

# 216
Бела, да не съжаляваш после! Аз днес си взех Коромандела, 75 мл, много симпатичен, миниатюрен, като малко бижу. Heart Eyes  И ....веднага съжалих, че не поръчах 200 мл. Joy

# 217
  • Чукарландия
На мен на преден план ми е Коромандел и дори 500 мл с никой няма да разделя. Но не го откривам. Naughty
Но Беж не го познавам, та не смея да се хвърля в дълбоките 200 мл-ови дълбочини. Peace

# 218
  • София
Според мен ще ти доскучае не само половинката, ами и четвъртинката на 200-милилитровката. Я го пробвай първо най-добре  Peace

# 219
Атти, не е сигурно това. Hug  Още не ми е доскучал, а имам доста.
Толкова са ни различни усещанията.
Нека наистина пробва. Grinning

# 220
  • София
Разбира се, Емиа  Hug Аз разглеждам корелацията Беж - Белла, а не Беж като отделно явление, и така някакси ми се дава отгоре за нея  Mr. Green

# 221
Може ,може, аз не съм толкова навътре с корелациите и не ми се дава.  bouquet  Чета с удоволствие всеки пост, но някакси нямам в главата си личен профил на всеки, пишещ в темата, за което ще ме извините! Hug
Може пък да има изненади, кой знае. Wink

# 222
  • Чукарландия
Ще ви послушам и ще гледам да го намеря за проба. Hug

Атти познава вкуса ми. Затова е навътре с корелациите. Joy

# 223
  • София
Весела Коледа, момичета  Hug Hug Hug Бъдете здрави и щастливи - пък другото ще си го купим  Blush
По празниците бях заточена без нет и нямате представа колко много ми липсвахте. Снощи не смогнах да ви изчета, та тази сутрин изчетох всичко на един дъх.. вместо да подхвана двата доклада, които мен чакат и за съжаление не дават никакви индикации да започват да се пишат сами  ooooh! На всичкото отгоре си забравих вкъщи иначе специално приготвения Амбр Наргиле. Та на бъдни вечер бях с Нощите на Лаура + едно фъс Estee Lauder Wood Mystique за разкош. На Коледа пък откарах един имен ден и после афтър парти с нощите и Тобако ванил. Изобщо се чувствах като в хиляда и една нощ, напук на иначе недотам веселото изкарване (традиционно за локацията) и студа. Шегувам се сега, че предвид времето спешно си търся арабски шейх с пустиня.. всъщност, предвид предпочитанията ми към мъжката половина на народонаселението, шейха най-вероятно ще го пропусна.. но при мъгла и студ определено се размечтавам за пустиня  Crazy Днес в тази екзотична поредица съм се наспайсбомбардирала и ми е кефффф..

А как попаднах в темата ли  newsm78 Мхм, не помня кога беше, но в търсене на малко количество от Зелената ябълка на Дона Каран попаднах на темата за размените и на слънчевата Зори.. после пък разбрах, че имало и друга парфюмна тема (всъщност основната, а не размените).. и така..
Въпросът защо никога не ми е седял на дневен ред - защото тук ми е хубаво и уютно, чувствам се сред свои, сред сродни души Heart Eyes Дори момичетата, с които не сме се виждали на живо (все още  Wink), имам чувството, че се познаваме повече отколкото някои хора, с които "общувам" ежедневно. Обичам ви, ценни сте ми и обичам да прекарвам времето си с вас  Hug Hug Hug А дали запълвам липси с парфюми ми е трудно да кажа, но определено и аз като Ковачева се вземам в ръце и се изтеглям от "блатото" с ароматерапия. С хубав парфюм и в най-гадните моменти има светъл лъч.

Бела, задължително пробвай Беж. Не е смъртоносен, даже е безопасен, но ако се окаже, че ти е скучен или седи евтино, няма сми  Peace

ПП. Пък Глобул току що ми честити имен ден  Shocked Докат' се сетя, че договорът е на името на половинката  Joy Joy

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 11:45 от Elitsa_z

# 224
  • София
Пък Глобул току що ми честити имен ден  Shocked Докат' се сетя, че договорът е на името на половинката  Joy Joy Joy

Ами, честит имен ден тогава, Ели!  Joy Joy Joy

Бела, и аз потвърждавам, Беж е доста безопасен и прекрасен!  Heart Eyes Скоро се бях фъснала, но носът ми все още е запушен и не успях да му се насладя и така се ядосах.  #Cussing out Решила съм да не се парфюмирам, докато нямам обоняние. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт