Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 443
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
но носът ми все още е запушен и не успях да му се насладя и така се ядосах.  #Cussing out Решила съм да не се парфюмирам, докато нямам обоняние. Naughty
Е, как без парфюм!? Как ще разбереш дали имаш обоняние и си се излекувала, като ти замирише на свинските пръжки, с кисело зеле на комшийката ли? Joy

# 226
  • София
Някой да има впечатления от следните парфюми? :
Rochas Soleil Eau de Toilette
Elizabeth Taylor Diamonds and Rubies
Gianfranco Ferre Essence D'eau
Vera Wang Look
Надявам се, че все някой ги е използвал  Simple Smile

# 227
  • София
но носът ми все още е запушен и не успях да му се насладя и така се ядосах.  #Cussing out Решила съм да не се парфюмирам, докато нямам обоняние. Naughty
Е, как без парфюм!? Как ще разбереш дали имаш обоняние и си се излекувала, като ти замирише на свинските пръжки, с кисело зеле на комшийката ли? Joy
Еее, душкам си аз парфюмчетата на ММ, които са на секцията до компа на една ръка разстояние. Всеки ден тествам обонянието, ама засега работата е плачевна.

Днес все пак си сложих от Теоремата на Фенди, но половината не мога да усетя. Sad

# 228
  • на терасата
Търсих във фрагрантика парфюми с петигрини, защото много го обичам в арома-лампата. Този ми направи впечатление:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html
Някой може ли да ме насочи къде мога да го подуша?

Цитат
...
Gianfranco Ferre Essence D'eau
Много цветен и тежък, въобще не отговаря на името си. Обожавам аромат на нарциси, но в този парфюм са силно задушливи.

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 22:11 от рак-щрак

# 229
Търсих във фрагрантика парфюми с петигрини, защото много го обичам в арома-лампата. Този ми направи впечатление:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html
Някой може ли да ме насочи къде мога да го подуша?
В Дъглас и Сефора го има, онзи ден го гледах, даже си пръснах на блотер от него  Peace

# 230
...................
Надявам се, че все някой ги е използвал  Simple Smile
Diamonds and Rubies - ужасен, тежък, лепкав, гнил мирис
Gianfranco Ferre Essence D'eau - много неприятен, наистина задушлив
Vera Wang Look - досадно безличен, повече от ежедневен цветен парфюм, с нищо незапомнящ се и не открояващ се.

# 231
  • София
Ох, ами жалко тогава. Купих ги заради нотките в тях, защото ги харесвам, а парфюмите на Фере пък обожавам, но признавам си essence d'eau не го знаех как мирише или просто не съм му обърнала внимание достатъчно . Имам два любими на Фере -женското Ferre и унисекса Gieffeffe, който пък според мен си е баш женски аромат. Като тийнеиджър баща ми купуваше на мен и сестра ми този последния и сега и на двете ни е любим. Все си имаме по бутилка. Всяка вечер преди да си легна си го мириша и така заспивам. Изобщо ми е голямата любов на парфюмите. Blush
 В последно време купувам на сляпо и сега от намаленията на фрагнанс нещо не се сдържах и съм с 5 напред.  Crazy Пък, ако не ми хареса нещо ще продавам явно или разменям.  Rolling Eyes
А пък а дано всички ми допаднат  Wink

# 232
Весели празници, парфюмни феи!  Grinning
Минавам да се похваля, че съвсем скоро ще имам мечтаният и бленуван Ермес(енс)-ки Vetiver Tonka, наред с Iris Ukiyoe и Poivre Samarcande.
Коледно ухая на Ермески Елексир и пестеливо пръскам отливката от Тонката, за да ми стигне докато пристигне бутилката.

И кученце, и меченце имах. Бях забравила обаче, сега покрай вас си припомних. Ароматите обаче не мога да си спомня.

# 233
Ох, ами жалко тогава. Купих ги...
Е, аз очаквах, че си ги селектирала тепърва за покупка и се информираш...  Rolling Eyes
Но може пък на теб да ти харесат и дано ти харесат! Hug

# 234
  • София
Ох, ами жалко тогава. Купих ги...
Е, аз очаквах, че си ги селектирала тепърва за покупка и се информираш...  Rolling Eyes
Но може пък на теб да ти харесат и дано ти харесат! Hug
Надявам се. Благодаря.  Hug
Иначе аз съм много първична и много не мисля, ако нещо ми е грабнало окото, което понякога си е лошо  ooooh!
Интересно ми е да попитам какво мислите за Obsession на CK, женския вариант.
Днес го получих. Харесва ми по един странен начин, но ми напомня отначало на евтините одеколони на вуйчо ми от преди 20 години  #Crazy
Има наистина странна миризма, но привличаща ме по някакъв си собствен начин.
Отначало като го помириша без да съм пръснала все още ми замирисва на канела, а после като го сложа по кожата и ми бие на мъжки одеколон. Половин час след това ме завладяват тези прекрасни дървесни ухания приливащи се с мускус и ми се иска да си посегна от кеф  Mr. Green

# 235
Дами, знаете ли къде се продават Tesori d`Oriente? Blush

# 236
  • на североизток от Рая

Аз мисля, че съм ги виждала в нашия ДМ.

А ще кажете ли няколко думи за Bvlgari pour femme EDP. Чакам го днес или утре. Мисля си, че ще ми допадне.

# 237
Бижу, виждала съм ги и в най-обикновени, малки парфюмерии.

# 238
В Пикадили съм ги виждала, но беше отдавна.

# 239
  • Germany
Бижу, има ги в Аптеки Ремедиум Peace
Кученцето преди време го открих в една селска витринка, постояло в нея има няма 30-40 години ooooh!
Аз го носих на срещата и го подарих на Натали, но определено ароматът му само потвърждава моите думи, че някои неща е добре да останат в миналото Peace. Обикновен съветски одеколон Crossing Arms. Както се изрази зет ми, който е живял в СССР дълги години и обича да се връща с носталгия към онова време - пръскаш се с него и в трамвая всички ти правят място Mr. Green. Никога не бих посегнала отново към него.
О няколко дни редувам Чайнатаун и Сюблим балкис. Бях притеснена дали ще ми паснат, а те ми залепнаха като ръкавица. Сюблим балкис е прекрасен в това време, усещам го резедав и кремав, с полъх на горски треви, а на моменти се появява една остра, ментова нотка, която ми спира дъха и ми действа разхлаждащо. Онова газираното усещане, което ми носи в топлото и ме притесняваше го няма и точно това ми харесва. Изключително траен е върху мен, усещам го при всяко движение.
Чайнатаун пък е толкова многолик, така се върти и променя, такова развитие прави, че ме радва непрекъснато. Цветно-розов, скъпо-пудрено-кремав, напомня ми като усещане старите ориентали, смесени чудесно с гурмански нотки. Базата е прекрасна комбинация от топло меко дърво и кремава гардения. Туберозата усещам само от флакон, но върху мен не избива, което е повече от добре Mr. Green Много наситен и интензивен аромат, две пръс са напълно достатъчни да се усеща цяла вечер. Ако се предозира е опасно, възможно е тогава да усетя потното от туберозата.
Моето голямо момче хареса коледния подарък на ММ и плановете ми да нося и аз М7 Oud Absolu пропадат, защото парфюма заминава за Германия, но пък нищо не ми пречи да го купя отново Wink.
Кажете какви парфюмни подаръци получихте?
На мен никой не смее да ми подари парфюм  Mr. Green или поне не и ако не е избран от мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт