Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 444
  • 713
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря! Hug
До нас има аптека с парфюми и козметика в нея, има ДМ и една парфюмерия, която е богато заредена. Ще ги проверя.

# 241
  • София
Бижу, и до нас съм ги виждала, кажи какво търсиш и ще проверя!  Hug

Слава богу, никой не ми подарява парфюм!  Grinning В дни като днешния се сещам за това с голяма благодарност.
Не успях да тествам Ели Сааб когато излезе, винаги нещо друго ми привличаше вниманието. До днес.  Sick
Влязох с намерението да щурмувам козметичния сектор и да си тръгна с бронзър.Реших обаче първо да си пръсна нещо, ново, да си уплътня времето.Грешка, голяма грешка, точно след 2 мин се бях изстреляла към вкъщи (без бронзър естествено) за душ с гюдерия.  Sick Задушаващи, обръщащи вътрешностите китки, купища цветя -тип абитуриентски букети с лилиум , остри, впиващи се , кошмар  ...брррр. Предпочитам конското л..но на Лартизан пред това.  Mr. Green

# 242
Бижу, и до нас съм ги виждала, кажи какво търсиш и ще проверя!  Hug
Heart Eyes Hug
Africa, Sandalo del Kashmir & Vetiver, Mirra и Fior di Loto Blush

Мда, Ели Сааб... същото усещане...

# 243
Събуждайки се, преди да си отворя очите, вдишах Le baiser du Dragon EDP, останал по мен от предния ден    Heart Eyes и си помислих хубави неща за дамите в темата, които ми привлякоха вниманието към аромата, та се сдобих с този шедьовър Hug
Излизайки сутринта, вдишах бавно и дълбоко мъглата, усетих че ми е много хръткаВ ден. Помирисвах нещата и после ги виждах, за потвърждение  Laughing И колко е радостно това можете да разберете само вие!
Като си взех кафето, вече бях сигурна, че за деня искам горещ шипър, дето да ми държи раменете все така изправени, а носа вирнат. Имам само два такива, а при мен в работата - Explosive Aigner. Много ми е хубаво в момента с него. Прекрасен! Пак от тук чух добри думи за него, преди да го избера.  Hug

Та моля, кажете още някой красив, характерен шипър?? Може и да не е горещ, прохладен имам един...

# 244
Най-добрите за мен:
 Бандит Пиге- кожен шипър. Ненадминат е в личната ми класиция и в топ три на вечните най-красиви и ескцентрични парфюми.
Двата шипъра на Сисли Соар де лун- меден шипър и О де Соар-най-елегантния създаван някога за мен!
И супер трудно откриваемия Л'Арте ЕДП на Гучи,  и много лесно откриваемия Агент Провокатор.
Еликсира на Клиник, за който го може!
....и дотук....... за мен лично

# 245
densi, нали ги има Сисли в БЗ ? И Бандит дали го има в новия магазин на Патриарха, до който още се каня да ида, че се и чудя на кой номер се намира?
Агент Провокаторите не ме нещо грабнаха, но ще ги проверя отново...
А Еликсира на Клиник хем ме привлича, хем ме смущава  Laughing в опит на сближаване сме още, не знам дали ще го мога  Whistling
И благодаря за насоките  Hug

# 246
Cayenne, за мен Бялото пачули на ТФ трябва да се пробва задължително. Ставам поне с 5см по-висока, когато го нося, а накрая базата му ме кара да съм гальовна, като котка, мъркаща и копнееща за топлата прегръдка на ездача вкъщи.
Jolie Madame Pierre Balmain го дават кожен, но за мен си е кожен шипър, не толкова силно удрящ с бича, като Бандит.

# 247
densi, нали ги има Сисли в БЗ ? И Бандит дали го има в новия магазин на Патриарха, до който още се каня да ида, че се и чудя на кой номер се намира?
Агент Провокаторите не ме нещо грабнаха, но ще ги проверя отново...
А Еликсира на Клиник хем ме привлича, хем ме смущава  Laughing в опит на сближаване сме още, не знам дали ще го мога  Whistling
И благодаря за насоките  Hug
Има Сисли в БЗ и Бандит в Олфактив салон. Hug

# 248
  • София
Благодаря! Hug
До нас има аптека с парфюми и козметика в нея, има ДМ и една парфюмерия, която е богато заредена. Ще ги проверя.
Ако имаш предвид парфюмерията на следващия ъгъл след ДМ, там има Тезори, а също и в Карфур. Дано да не съм закъсняла  Peace

# 249
За Коледа  ми подариха Womanity. Много ми хареса, въпреки че има доста негативни мнения. Забелязях, че през деня си мени аромата.

# 250
Densi, супер! След Нова Година ще ходя да пробвам, че от утре напускам цивилизацията за няколко дни  Laughing
Кожени парфюми трудно нося, но съм длъжна да проверя как е в шипров вариант  Peace
Goddess, Бялото Пачули ми беше от вариантите за промоцията, ама други го предредиха  Laughing Усещам го като един от най-надменните шипри, които съм имала честта да подуша, ама си е красавец. В последно време рядко имам ситуации, изискващи да си подсилвам такъв имидж и усещане. Ако се наложи да бъда извънредно респектираща и леекичко надменна - купувам го моменталически. Но аз, при нужда го докарвам лесно и без друго - бая висока, слаба, очилата, руса - познай просто  Twisted Evil Но ми харесва пустото Бяло Пачули, сигурно ще си го взема някога, да се вкарвам до крайност във вледеняващ образ  Laughing Още повече, ако се окаже че и на мен финалът ми действа мъркащо домашно-любовно... Flutter

# 251
Ако имаш предвид парфюмерията на следващия ъгъл след ДМ, там има Тезори, а също и в Карфур. Дано да не съм закъсняла  Peace
Точно тази парфюмерия имам предвид. Peace Не си закъсняла! Grinning Hug

# 252
  • на североизток от Рая
 Аз излизах. Имах пратка с парфюм.  Flutter

Благодаря на прекрасната фея, която ме зарадва по празниците с парфюм! Hug Heart Eyes

И подаръче отливки имам, прекрасни са. Simple Smile

А заради Бижу влязох в една доста заредена парфюмерия и душих 5 вида Тезори. Двата били нови. Харесах единия най-вече, но не помня името му. И един с орхидеи имаше, и той биваше. Цената - 16 лв. При тази жена през лятото имаше Си тру - Кристалин, само един, но аз си бях взела вече и не го купих и този. Днес пак питах за Кристалина. Свършил...Изглежда ми пролича, че страдам, защото жената ми предложи да ми продаде мострата. Е, отказва ли се? 75 мл, почти неизползвана, само за 5 лв. Размазах се от кеф. Ден ми е за парфюми днес. А защо не е така по-често.  Mr. Green

Силви, стига с тези еротични описания. Спри се, де. Сега искам не само Бялото пачули да пробвам, ами и ездача искам.  Crossing Arms Hug

# 253

Силви, стига с тези еротични описания. Спри се, де. Сега искам не само Бялото пачули да пробвам, ами и ездача искам.  Crossing Arms Hug
Кой за каквото си мисли, моят язди мотора  Mr. Green Не че това обяздване е по-малко еротично от това дето си го мислиш, амаааа..... Няма да забравя плахото му изказване след две години заедно: Мисля да си купя мотор!?- пък аз само дето не го обяздих от кеф. Ей такива очи изкара Shocked Едно ми е такова лежерно, ЛМ си е вкъщи, в дълга почивка, аз също.Простете за отклонението. Blush

Честити ти парфюми, Нелка!
И аз чакам един утре, дано дойде. Rolling Eyes

Днес носих Глория за втори път тази зима и се чудя къде изчезна очарованието ѝ от миналата зима ooooh!

# 254
  • на североизток от Рая
 Като се чета отново, излиза, че искам ездача на Силви.  Joy Ама добре че тя не е разбрала така. Моя искам, моя, ама още го нямаа. Simple Smile

А ти караш ли мотора, Силви? Забравям да те питам.
 Аз съм фенка на рокери и мотористи. Но само толкова.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт