Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 461
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
Ееее, Нелка, аз те разбрах, правилно Laughing
Не карам мотора. Само го бутам Joy  JoyИзтървах и момента да изкарам книжка, ама стара съм вече. Бубс, ще ни бие през ръцете с дръжката на метлата Mr. Green

Ти какъв парфюм получи днес?

# 256
  • на североизток от Рая
СилвиHug!

Скрит текст:
Не си стара. Не мисли по този начин. Аз карах шоф. курс по-миналото лято, заедно с дъщеря ми и нейни набори. Взех книжка и хич не ми дреме на колко години съм.
 Онзи ден в библиотеката библиотекарката ме пита студентка ли съм. Е, как да не си вирна носа сега, кажи?  Laughing
 А ти и мотор сте страхотна комбинация.  Hug Не вярвам, че не караш. Ще ти ходи.

Парфюмът, който получих, е Bvlgari pour femme. Много е приятен. Имам и отливки. Но едната не знам каква е със сигурност. Ама е страхотна. Много, много ми харесва.

# 257
  • Варна
Силви, вашата задруга ли бяхте дядо Коледовците на мотори в Бургас, за които слушах по новините? Ах, искам да попадна на едно такова събитие, ама да има и много хард рок   superuu

Аз се развявам с Фемините дю боа тези дни. Толкова го обичам този парфюм, най-любовният ми той!  Heart Eyes

Парфюмен подарък не съм получила, нито съм си самоподарила, ама и не искам. Най ми е хубаво да си подаря парфюм без повод. Или да ми подарят, все тая.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 19:06 от Mims*

# 258
Силви, вашата задруга ли бяхте дядо Коледовците на мотори в Бургас, за които слушах по новините? Ах, искам да попадна на едно такова събитие, ама да има и много хард рок   superuu

Аз се развявам с Фемините дю боа тези дни. Толкова го обичам този парфюм, най-любовният ми той!  Heart Eyes
Нашата е, Мимс, всяка година Peace Wink
За хард рок, освен да те поканя на рождения ден на клуба, пак през декември, макар че ние не членуваме в него. Шляем се свободни.
Заповядай догодина Hug

Ах, Фемините.....май не съм споделяла, че М7 ауд абсолю е мъжкия еквивалент на любовния фронт. Heart Eyes

Нелка, това Булгари го бях харесала веднага след прощъпулника ми тук, но така и не стигнах до него, заради безбройните изкушения.
Скрит текст:
Стара съм за глупости. Много ми е тежък крака на педала за газта, сигурна съм и че и с ръчичката ми ще е така, затова се въздържам, ако ме разбра Wink

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 19:15 от goddess

# 259
  • Варна
Мхм, аз го разбирам  Laughing Ама то не е до старост, ами е до лудост или до липсата на такава. Да се качиш на мотор се иска и от двете, по равно. Моят първи и последен злополучен опит с мотор беше преди много години, когато завърших в едно кално поле. Бях безумно млада и още тогава осъзнах, че лудостта ми е в повече, отколкото липсата й, балансът беше нарушен изначално  Laughing и прецених, че е крайно рисковано да причинявам на себе си или околните разни поразии, така ми се стори най-отговорно  bowuu Simple Smile. Кротнах се върху 4 колелета и като ми се прииска пресен мирис на бензин, качвам се да ме повозят. И най-възторжено се радвам на мотористите и се старая много да ги пазя.
А ти си имаш ездач на разположение и винаги можеш да развееш парфюмен шлейф като пътник  Heart Eyes

# 260
Мимс Hug разбирам какво имаш предвид.
Скрит текст:
http://www.facebook.com/index.php?lh=Ac9A3rID-il956gN#!/silvi.panayotova
За повече снимки влез в профила от където съм споделила снимката

Ей, никой не се похвали какви бутилки му е донесъл дядо Коледа!?

# 261
 Zdrawejte
Искам да ви питам нещо, което ме тормози вече много време  Laughing, а именно, че вече години наред не откривам аромата за мен, т.е този, с който искам да бъда запомнена, отъждествявана, различавана и когато бъде усетен на друго място да напомня за мен.
Намирам един парфюм, карам с него до откат, но междувременно все съм в търсене и купуване до безкрай.
Та искам да ви питам вие как се с този въпрос-намерили ли сте Вашия парфюм /ако да-как?/ , а също и всеки ден ли сте с един и същ или постоянно ги сменяте.
Бях чела, че постоянното сменяне на парфюмите-всеки ден или през ден-два да си слагаш различен аромат говорело за непостоянство в характера и слабохарактерност-също като да си сменяш телефонния номер всяка година.
Какво е вашето становище-ще ми е много полезно да разбера, защото все ми се иска да съм с различен парфюм /но пък и подкрепям идеята за "един парфюм за цял живот" и се разкъсвам вътрешно/ Laughing Laughing

# 262
Мимс Hug разбирам какво имаш предвид.
Скрит текст:
http://www.facebook.com/index.php?lh=Ac9A3rID-il956gN#!/silvi.panayotova
За повече снимки влез в профила от където съм споделила снимката

Хедера Лерборарио само за мен. Не купувам парфюми на този етап и нямам и намерение да го правя скоро.

# 263
diamand, добре дошла Hug
Няма начин носенето на парфюма или обувките да ме определя, като човек или характер. То по тази логика пролет, лято, есен и зима да ходя с едни и същи обувки, независимо дали навън вали сняг, аз да ходя по джапанки ли!?
Парфюмите тук ги разглеждаме, като част от малкото останали ни удоволствия в живота, препоръчвам го и на теб, а това кой и какво ще си помисли, не е наш проблем.
За парфюма подпис. Всяка от нас има един или два поне, които имат запазено място на шкафа/ тоалетката си и не се разделя с тях, но вкуса към живота, респективно ароматите, голямото ни любопитство, ни кара да пробваме и носим разлини парфюми, понякога и и по 2, 3, 5 на ден. Laughing

# 264
  • Germany
diamand, да ти кажа може и да има зрънце истина в това, особено ако трябва да си купя нов и силно желан парфюм, тогава съм най-слабохарактерното същество, което можеш да си представиш Mr. Green Wink
Истината е в пробването Peace. Парфюма трябва на теб да ти говори, да го усетиш със сърцето си, да докосне душата ти, да пърхат пеперудите. Срещаш го точно когато най-малко очакваш, минаваш през периода на влюбването, ставате добър тандем или преценяваш, че просто не е твоя аромат, след време въпреки силната любов може да го разлюбиш, после може пак да се съберете, може да не можеш да живееш без него, или да бъде най-верния ти приятел... Простичко е, като Любовта Mr. Green! За себе си съм открила няколко истински любови, някои успях да разлюбя, по някои още страдам, но не спирам да търся, не се знае от коя трънка ще изскочи заек Wink. Успех и дано откриеш Твоя парфюм, бъди сигурна, че ще го разпознаеш Hug, но дали ще бъде за цял живот?!

# 265
Аз казах! Лейди милион, Еликсира на Бионсе и Аура Сваровски(извинете, пиша през телефон).

# 266
  • София
Момичета, имам нужда от съвет...Искам да купя парфюм на половинката ми и се колебая м/у Dsquared He Wood и Нарцисо Родригес for Him.. До скоро ползваше Terre D'Hermes и му е любим аромат, както и Фаренхайта и...Chic на Каролина Херера.. Обича опушени и с миризма на кожа парфюми. Аз съм се ориентирала към тези дваа сега и се чудя кой е по-близо до тази група. Моля ви за помощ, защото знам, че сте спецове в ароматите. Неведнъж Денси ми е помагала Hug

# 267
  • на терасата
diamand, мога да те уверя, че носенето на различни парфюми всеки ден не е безхарактерност. Всеки ден идва със своето настроение, зависи какъв ще е денят ти, почивен, офисен-неглиже, офисен-строг. Лично аз се съобразявам най-вече с това. Има толкова много аромати в парфюмерията, цяло море от съкровища. Опознаването на този свят е прекрасно преживяване. Както kovatcheva, и аз намирам много общо с любовните преживявания. Но с парфюмите е много по-лесно Wink Един клик или една разходка до МОЛ-а и още същия ден имаш желания ... аромат. До следващия желан, който ти отнесе главата  Laughing

# 268
  • Велико Търново
diamand, често съм си мислила по въпросите,които задаваш Wink и понякога съм се опитвала да бъда с онзи,единствен парфюм,който ще бъде "моят" аромат и от когото винаги ще имам в наличност....но истината е,/наред с всички съображения,изложени от момичетата по-горе/,че ми омръзва да съм всеки ден,всяка седмица и т.н. с един и същи аромат Wink Настроенията ми се менят,заедно с желанията -понякога ми се носят виолетки,друг път-рози,сега съм например на вълна-ванилия Simple Smile....Моят ЛМ например Wink е доста по-постоянен от мен откъм предпочитания, и все ми повтаря,че иска "само ей,този парфюм да носиш",ако подушел някъде тази миризма,на мен да му напомняла...да,ама не-любопитството  ми граници няма по отношение на парфюмите,и често "залюбвам" нови и нови... Crazy

# 269
  • София
diamand - според мен, да се вглъбява човек толкова в търсене на някакъв типичен и отличаващ аромат е безсмислено, защото не аромата отличава, както по-горе са споменали други момичета, а и в днешно време винаги ще се намерят други хора, ползващи същия "уникален" аромат  Simple Smile
за мен разнообразието в парфюмите е важно най-вече за това, да не свиквам с тях и ги усещам хубаво цял ден. Преди време, когато ползвах само 1 парфюм, имах усещането, че излизам не напръскан от вкъщи-грам не го усещах...Също така, установих за себе си с времето, че парфюмите носят и създават настроения, и си отиват с определени стилове и дрехи. А и модата и вкусовете се менят - нещо, което преди години ми се е струвало върха, сега го усещам по различен начин и съответно отстъпва място на нещо по-ново и свежо...Познавам мъже цял живот си носят Армани Акуа ди Джио и не им писва, чудил съм се как е възможно, ама хора всякакви  Simple Smile

@ddicted_to_ - моето мнение е, да избегнеш Нарцисо Родригес  и избереш Dsquared He Wood - а защо не бъдеш още по-смела и избереш
He Wood Rocky Mountain - много добър и може би най-силният от мъжките Dsquared2.  

Общи условия

Активация на акаунт