Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 231
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
Събрах аз чаркълъците и пружинката намерих но не става.Ще го оправим , обаче това явно им е слабо място.Има 3-4мл вътре.Зарязах го нарочно  не че не мога да хвана клещите.Дано имам късмет със следващите бутилчета, ама каквото -такова ooooh!Май няма да ги купувам вече тея джвъчки Grinning

# 376
Честита нова година и от мен парфюмни приятели Hug!
Да сте живи и здрави !
Празниците ,аз прекарах ужасно Sad. На Бъдни вечер бях без парфюм,то от притеснения и нерви даже и не се сетих де.На Нова година си изсипах целият виал от Les Voyages Olfactifs 01-Paris-Moscow Guerlain , с надеждата да се почувствам по-празнично,но и това не помогна,пък и той се оказа доста тих ,даже по едно време спрях да го усещам.Искрено се надявам вичко лошо да е останало в старата година ,а новата да е по-спокойна и добра Praynig.
Бела, Антрацит е прекрасен ,на мен ми е любимият носталгичен парфюм.Ползвала съм го през 90 те,но наскоро отново го открих благодарение на парфюмна фея Heart Eyes.В никакъв случай не е ретро обаче.Цветен парфюм е ,но не сладникаво или банално цветен ,а горчиво -цветен.Изключително траен е, и на другия ден го усещам.

# 377
  • София
ЧНГ, парфюмни! Да сте живи и здрави, много обичани и много щастливи, с много сбъднати ароматни мечти!  Hug Hug Hug

За декоративната козметика - и аз съм голяма фенка на Шанел, Диор и Герлен. А също и на някои продукти на Ланком  Simple Smile

aH~, благодаря за споделения линк за новата Ботега. Много белоцветна ми идва по пирамида, не съм особена фенка на гарденията, ама това все пак е Ботега, ще трябва да се тества.  Grinning

Allys, дано всички неприятни емоции останат в старата година...  Hug

# 378
  • Germany
Allys, всичко ще бъде наред Hug Peace
Благодаря, че ми помогна, защото от два часа се мъча да се сетя на какво ми мирише Guerlain L`Instant Magic Elixir Guerlain и сега като спомена любимия ми Les Voyages Olfactifs 01-Paris-Moscow Guerlain направих връзката. В базата са много близки и то по много категоричен начин. Досега съм пробвала Еликсира само от проба и не бях разкрила прелестта му, но сега доволно напръскана оценявам невероятната му красота - бадеми, марципанови, меки, тихи и изразителни на фона на най-класната Герленска пудра. Добавили са капка орхидея, за повече екзотичност. Ванилията ме плашеше, но тук е тиха, спокойна, Герленска и е на границата между солена и сладкарска. Вълшебен и изискан е. Не вее шлейф, но пък го усещам непрекъснато. Доволна съм. Сега остава да се изкаже ММ, че хич не е почитател на пудра в парфюм Praynig
Les Voyages Olfactifs 01-Paris-Moscow Guerlain е една версия по-ежедневен, с добавени плодови нотки, но като цяло ми носят същото усещане.

# 379
  • някъде под слънцето...
4естита Нова Година Феи
С пожелания за много нови парфюмни завоевания  bouquet

Allys Гу6
оставили сме вси4ки негативни емоции в изминалата година...Моята бе6е доста тежка... но о4аквам Новата да бъде по добра за вси4ки ни...

Днес ходих да осъ6тествя една поръ4ка на една много мила фея в един магазин за баби4ки...Докато собственикът ми обяснява6е как е наследил бизнеса от ба6та си  който пък от дядо му и така ве4е 120 години продават парфюми(в интерес на истината, напоследък явно са позанемарили бизнеса)...джуниор успя да ми изрови тези съкрови6та
http://www.fragrantica.com/perfume/Atkinsons/Jais-9137.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Julio-Iglesias/Only-12312.html
и като перла в короната  една стотица от това
http://www.google.es/imgres?start=169&hl=es&biw=1280& … ,r:74,s:100,i:226
направо съм 6тастливо прасе доволно... newsm68
Сравнявам  паралелно в момента баба магия с   леля магия (тази от  голямата снимка във  фрагантика)
http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Magie-Noire-174.html
За сега бабет е по рафинирана и кадифена от лел4ето, което е малко по арогантно

оставих им един списък с желани баби4ки за дома6но, за6тото о6те не ме пускат да пзяпам в склада им Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 16:52 от sl

# 380
Да ви се похваля с новият ми парфюм на Валентино - Валентина. Не мога да се нагледам на бутилката  Whistling в блога ми съм написала някои впечатления от него: http://iliannas.blogspot.com/2013/01/valentino-parfum.html

# 381
  • The Evergreen State
Честита Новата 2013 на всички! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Всяка сутрин пия кафето си с вашата виртуална компания. Благодаря ви момичета че сте толкова компетентни, отзивчиви и забавни!

Новата година посрещнах с Адикт. Много е силен и плътен, още стои на блузата ми. Имам си го отскоро и усещам че няма да мога да го ползвам всеки ден, дори и в студа. Харесва ми.. но това но дето го има  Confused, ще видим.

Вчера бях с МЧР, той си е някак по-мой. И към него имах противоречиви чувства в началото но вече свикнах с него, много си го обичам. Тук не е много разпространен като цяло. Усетих го на една жена миналата седмица в киното и ми стана приятно.

Имам желание за нещо ново, за пръв път ми се носи нещо шанелско от години насам. Аз носех само и единствено шанел по времето на алюр-а и шанса, много такива изпръсках и явно ми бяха поомръзнали.

Трябва да тествам наново Coco Noir и Chanel 5 Premiere. Втория си спомням че беше  малко цитрусово - повече сапунен, но от ноара нямам никакъв спомен.

# 382
  • София
Единственото силно желание , което пренасям е Африканският бал! Другите 59 също няма да откажа, но този ще си купя до 1 март от Бг или чужбина. Grinning

А относно козметиката -
Скрит текст:
само една единствена голяма любов имам- ГерленHeart Eyes  Чак ми се свива сърцето като произнасям името. newsm76

ФДТ за мазни кожи - Парюр екстрийм (моята е смесена и ми е иделен), аромата не ми пречи, макар да не обичам рози в този им вид.

# 383
Здравейте.
Дали някоя от вас е поръчвала от   http://bg-aromati.info и дали е останала доволна от парфюмите?   bouquet

# 384
Как ти се виждат цени средно от 20 лева за парфюм? Rolling Eyes

# 385
Не писах в тази тема,за да ми се задават въпроси,а да ми се отговори на един. Запази си коментара след като не си поръчвала.  Peace

# 386
  • Чукарландия
Здравейте.
Дали някоя от вас е поръчвала от   http://bg-aromati.info и дали е останала доволна от парфюмите?   bouquet

Ето я темата за сайтовете, от които е удачно да се поръчва. Peace

Скрит текст:
Сайтът, който ти посочваш, е много съмнителен. Ментета. Peace

# 387
Не писах в тази тема,за да ми се задават въпроси,а да ми се отговори на един. Запази си коментара след като не си поръчвала.  Peace
Ами поръчай си и тогава ще коментираме.
Коко мадмоазел за 21 лева. Опитвам се да те предпазя от едни изгърмяни 21 лева, ти ми се караш. Joy

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 22:42 от *Emia*

# 388
  • София
Ле ле, колко много неосъществени парфюмни желания пренасям в Новата година. На едно от първите места е Теоремата на Фенди (имам мини и копнея за голяма бутилка), следван от Un Bois Vanille Serge Lutens и Fruits of the Musk Montale.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Зарекла съм се уж по-спокойно да го давам тази година.  Naughty Първо обаче трябва да направя генерална чистка на 20-на парфюма и отливки, които не харесвам, не ползвам и не искам.

# 389
  • София
dmk8889 - не бъди нагла, а се вслушай в съветите, които ти дават...именно такива сайтове объркват хората и впоследствие се налага мнението, че в интернет няма оригинални парфюми...

Scintillia - много е хубава тази Теорема на Фенди - чудесен зимен избор  Simple Smile
аз пък изобщо няма да го давам спокойно през 2013-та и когато мога ще си купувам парфюми, дори и да са ми премного  Laughing Защо трябва да се чувствам виновен за нещо, което ме радва и не пречи или ощетява никой  Grinning

прави ми впечатление, че си набелязвам ретро парфюми като  Davidoff - Zino, Joop! - Homme, Givenchy - Xeryus Rouge и тн  Simple Smile
Също ще си взема и 2-3 арабски Rasasi мъжки аромати, защото съм очарован от тези, които закупих на сляпо и се оказаха чудесни във всеки аспект.

може би парфюма който най-много исках и сега през 2013-та продължавам да искам е  Jean Paul Gaultier - Kokorico by Night, защото си го представям като страхотна кръстоска между великолепните Gaultier - Kokorico и Thierry Mugler -  B*Men.

Общи условия

Активация на акаунт