Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета ,предстои ми секцио и поне за сега ще го правя в Надежда при д-р Димова.По принцип д-р Сигридов ми следи бременността и той ми я представи и препоръча ,но се надявах някоя от вас която има мнение или информация за нея да я сподели,защото почти нищо не намирам в нета.
Няма как да намериш. Д-р Димова не е работила в България близо 15 години.

# 631
Аз също - живот и здраве - ще поверя за раждането себе си и бебока на д-р Димова:) На мен ми беше препоръчана от близка на семейството акушерка, работеща в МБАЛ Надежда. За момента личните ми впечатления напълно потвърждават нейното мнение, че д-р Димова е страхотен човек, отличен специалист и прекрасен избор за специалния момент.

# 632
Здравейте момичета ,предстои ми секцио и поне за сега ще го правя в Надежда при д-р Димова.По принцип д-р Сигридов ми следи бременността и той ми я представи и препоръча ,но се надявах някоя от вас която има мнение или информация за нея да я сподели,защото почти нищо не намирам в нета.
Няма как да намериш. Д-р Димова не е работила в България близо 15 години.

Нещо не ми се вярва Сигридов да препоръчва лекарка, която не работи в Б-я от 15 год. Сигурно става въпрос за съвпадение на имената.

# 633
В МБАЛ Надежда работи д-р Димова, която води раждания и е прекарала последните 15 години в Кувейт; съдейки по това, което видях като отношения между нея и д-р Сигридов, уважението им е взаимно.
Защо да е толкова странна препоръката на лекар, практикувал извън България?

# 634
Благодаря ви за мненията,много се надявах вече някоя от вас да е раждала при нея.Моето секцио ще е към 23-25.05 освен ако бебока не е решил нещо друго Rolling Eyesи ще разкажа за др Димова ако някой се интересува де Simple Smile

# 635
  • София
Аз искам да попитам раждалите планово вече- мин седмица с д-ра уговорихме дата за секцио следв седмица.той каза-ок,тр да те запиша,даде ми документите и това беше...та се чудя тр ли да му звъня да му напомня, не тр ли предварително да се видим,да ми обясни ороцедурата,кога да постъпя и прочие newsm78

# 636
Аз искам да попитам раждалите планово вече- мин седмица с д-ра уговорихме дата за секцио следв седмица.той каза-ок,тр да те запиша,даде ми документите и това беше...та се чудя тр ли да му звъня да му напомня, не тр ли предварително да се видим,да ми обясни ороцедурата,кога да постъпя и прочие newsm78

Kanari, според мен трябва да му се обадиш да го попиташ как ще процедирате. Нали при Ташков беше? И аз се уговорих с него за 10-ти юни, но когато се уговаряхме бяхме в Сердика, тази сряда, той ми записа телефона и каза, че на следващия ден сутринта, като отиде в Надежда и като си види графика, ще ми се обади да потвърди. Естествено не ми се обади, аз му се обадих по-късно и той каза, че потвърждава датата Simple Smile. Мисля другата седмица да ида в частния му кабинет (или в Надежда, ако успея да си запиша час) и да го разпитам как точно ще се процедира. Та така...готин е, но не знам дали защото има много пациентки, трябва да си го гониш според мен и да му напомняш за себе си. Иначе го питах и за кръвната група и каза, че си важат тези изследвания, които си се правят в 3-ти месец и няма да ги върнат, но знам ли... другата седмица дано успея да отида на отворени врати и ще попитам..

# 637
  • София
Да,при него-аз мисля в пон да му звънна че съм на тонове а вчера на тоновете установиха,че на едната близначка водите са и намалели и хем да ми каже дали да ходя,хем за секциото. А ти при него ли записваш час?защото не знаех,че може.

# 638
Да,при него-аз мисля в пон да му звънна че съм на тонове а вчера на тоновете установиха,че на едната близначка водите са и намалели и хем да ми каже дали да ходя,хем за секциото. А ти при него ли записваш час?защото не знаех,че може.

При него, но трябва на регистратурата да се обадя, за да ме запишат, не може той да ме запише. Само че не знам кога ще има свободен час. Мислих за тази седмица на тонове да пробвам там, хем да видя болницата, но за тази седмица нямаше вече свободни часове и затова бях пак в Сердика. Другата седмица пак ще ходя в Сердика за ПКК и микробиология, а за по-другата може да се опитам пак в Надежда да запиша, защото ми се иска да ме види и на ехограф все пак, да видим колко е пораснало бебето, а в частния му кабинет не знам дали ще се види хубаво при неговия ехограф.

# 639
  • София
има си график за д-р Ташков, аз като звънях за час ме записаха за след 2 седмици.
а за планираното секцио ми попълниха всякакви документи по-рано, взеха ми и направлението и обменната карта от жк-то.

# 640
  • София
Значи в сердика ще се засечем Simple Smile на мен той си ми е жк и ми даде всички документи.ми значи най-добре да се чуя с него в понеделник,дано ми вдигнд и ще се разберем.

# 641
  • София
Здравейте момичета,
Предстои ми тази седмица да се запиша на ЖК при д-р Ташков по препоръка на д-р Сигридов. Исках да попитам в Сердика има ли записване на часове за него или когато отида и чакам? До колкото разбрах той приема там само сряда и четвъртък, но май само след обяд или и сутринта?

Благодаря предварително за информацията!  Hug

# 642
  • София
jane anderson ние май се преследваме с теб Grinning Аз съм пациентка на д–р Ташков,баща му ми следеше първата бременност а секциото ми правиха и двамата,след като родих започнах да си правя прегледите при него вкл.и сега с втората бременност.Много съм доволна от него и аз ти го препоръчвам.Другата седмица и аз ще се записвам на ЖК в сердика и преди няколко дни се засякохме при д–р Сигридов на ФМ и ми каза да му се обадя началото на седмицата за да се уговорим за сряда или четвъртък явно тогава е в Сердика,така че най добре му звънни и се уговорете. Hug

# 643
  • София
jane anderson ние май се преследваме с теб Grinning Аз съм пациентка на д–р Ташков,баща му ми следеше първата бременност а секциото ми правиха и двамата,след като родих започнах да си правя прегледите при него вкл.и сега с втората бременност.Много съм доволна от него и аз ти го препоръчвам.Другата седмица и аз ще се записвам на ЖК в сердика и преди няколко дни се засякохме при д–р Сигридов на ФМ и ми каза да му се обадя началото на седмицата за да се уговорим за сряда или четвъртък явно тогава е в Сердика,така че най добре му звънни и се уговорете. Hug

Много ме зарадва  Hug ще се радвам да се видим там евентуално, ще му звънна в понеделник, за да се разберем и ще ти пиша на лични Simple Smile нали трябва да нося и направление от ЛЛ за ЖК ?

# 644
Момичета, гледам има доста мами, които раждат планово. Мамите родили естествено и без план май са по-малко или ми се струва само? Ако има тук "непланирани" бихте ли споделили опит? Бързо ли ви приеха, всичко организирано ли беше? Познавахте ли предварително екипа или какъвто ви е късмета?

Общи условия

Активация на акаунт